merhaba bende birşey danışmak istiyorum saçım şu an siyah ama ondan önce kızıl vardı ama siyah bayag aktı 7 ay önce boyamıştım şimdi bu hafta boya almayı düşünüyorum çünkü bende kuaföre gitmekten sıkıldım zaten kızımdan şuaralar dışarı çıkamıyorum neyse önce saçımı saç açıcıyla acmak istiyorum bu arada bana 2 kere aç dediler ilk açmamda bakır 2.de sarı olur dediler yani kızıllığın iyice kaybolması için ve ben bal rengi istiyorum bir arkadaş forumda yazmıştı kahve köpüğü ve altın sarısını karıştırıp boyadığında bal rengi elde etmiş sizce bu uygulayacağım metotlar doğrumu yani bu yazdıklarımı uygulasam turunculaşma falan olurmu saçımda ve oksidanları nasıl kullanmam lazım boyaları karıştırırkn oranları ne olmalı ay kusura bakmayın çok uzun oldu yardım edrseniz çok çok sewinirim
canım saç açılırken sırasıyla kızıl,bakır,sarı ve en son platine çıkar.boya markalarının açıcıları zaten bu yönde randıman verir.zira oriel yanlış bi kullanımda saçın yanıp kopmasına sebep olur.önce neva color 11.10 numaralı açıcı alıp saçlarını aç.orta karar bi turuncu olacaktır.sonra 8 ve 8.1 numaralı neva color boyaları eşit oranda karıştırıp uygula ama 20 volume oksidan kulllan.oksidan miktarına gelince eğer tüp boya alırsan,tam doğru oranda hazırlanan küçük şişe oksidanlar var onları alman yeterli olacaktır.bu şişelerin biri,bir tüp boyaya göre hazırlanmıştır.bende genelde dediğim gibi neva color tavsiye ediyorum.bu uygulama güzel bi kumral yakalamana yeterli olucaktır.sonra 3-4 ay sonunda tekrar açıcı ile açıp direkt bal köpüğü boya var zaten onu uygulayarak istediğin rengi elde edersin.açıcıda boyalarda saçlarına bol bol yetecek miktarda olsun.çünkü eksik miktar kötü sonuç verir.yalnız şuna hazırlıklı ol.açıcı uygulamasında alttaki renk boyanırken yapılan hatalar belli olacaktır.çünkü önceki boyamada eğer boya miktar olarak kimi yerlere az,kimi yerlere doğru uygulandıysa,saç açıldığında alacalı olabilir.uygulama sonrası mıtlaka haber ver tatlım bekliyorum.öptüm