Tekrardan merhabalar zeynep.KUaföre gitmek istemiyorum.Sonucun hüsran olmasından korkuyorum açıkçası ve o hüsrana rağmen boş yere para vermek çok koyuyor inasana.Evde daha önceden saçımı siyah hint kınasından açtım ve kahverengi tonlarına boyadım çok güzel olmuştu.bir kere annemin saçlarını açtım ve boyadım onunda saçları gayet güzel olmuştu.Bir kezde komşumuzun saçlarını açtım.Saç açma konusunda çok deneyimsz değilim.Ama açarken ton farkı olmasını istemiyorum o konuda bilgi verirsen iyi olur benim için.Yani uçları açık dipleri koyu gibi bir sorunla karşılaşmak istemiyorum.5 cm kadar dipleri kendi saçım bu arada.Kaşlarımı neyle açabilirim hiç bu zamana kadar evlemedim saçlarımı yine kötü bi sonuçla karşılaşmak istemem.Bu dediğin renklerden ikisini karıştırsam nasıl olur.Soğan kabuğunda bakırlık var sanırım bakır tonları istemem saçımda.O kadar soğudumki bakırın az bir tonuna bile tahammül edemem.Gözüm hep karamel tonlarına gidiyor dediğin premium serisiinden yada 7.3 karamel kumral ile 7.7 karameli karıştırsam nasıl bir renk elde ederim.Söylediğin çok mantıklı geldi.Gözlerimi ön plana çıkarmam gerekiyor ve gerçekten gözlerime yakın renkleri tercih etmemliyim bunu anladım özelden resim göndersem sana bana şu rengi yapmalısın dermisin.Yardımcı olduğun için teşekkürler.
canım eğer açabileceğine inanıyosan ok.yalnız en önemlisi şudur saç açarken ! saçın her yerine eşit oranda açıcı uygulamalısın.boyanmadık yer kalmamalı ve miktarı eşit olmalı.bide boyalı saçlarda uçlardan başlayarak en son dipleri açman gerekir.çünkü dipler kafa derisinden aldığı ısıyla daha çabuk aktive olur.diplerin 2 cm kadar olan kısmına en son sür açıcıyı.birde çok hızlı olmak gerekirki yine her yer eşit şekilde açılsın.sana bide iyi bi tüyo vereyim.saç açarkende,boya yaparkende her zaman önce tüm kafa çerçevesini boya.yani önce alnındaki geriye doğru olan 2 parmak kalınlığındaki tüm saçlar sonra şakaktaki saçlar,favorideki,kulak üstündeki,kulak arkasındaki ve ensedeki tüm saç boyları ilk olarak boyanmalı.bu uygulama her zaman bu noktalar görünür olduğu için (özellikle saç topluyken) eşit şekilde renk almasını sağlar.içeride kalan saçlar görünmediği için hatayı saklar.inşallah anlatabilmişimdir :) saçının çerçevesini.
bu iki renge gelince ikiside kumral tonlar olduğu için kumral ama dore yansıma bi renk çıkar ortaya.eğer böyle dore yansımalı bi ton istiyosan zaten 7.3 kullanman yeterli.eğer yoğun kumral ama karamel bi yansımaysa istediğin sadece 7.7 boya premium serisinde.öptüm