• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

Saçlarımı daha önce hiç boyamadım çünkü saç derim problemli bunun için kepek ilacı kullanıyorum şuan saçımı biraz kazık gibi yapsada kepekten kurtulduğum için önemsemiyorum kremlerle falan uçlarındaki kuruluğu hallediyorum.Öncesinde zaten çok bakım yaptım uzattım saçlarımı.Ve bir değişiklik istiyorum ..Ama kuşkularım var saçı bi kez boyadın mı sürekli boyamak gerekiyor bi kısır döngü,tenim beyaz saçım siyah sizce aralara balköpüğü kahve balyaj attırsam nasıl olur fikriniz var mı ? Boya saçları çok mu yıpratıyor ? Merak ediyorum.

slm geçmiş olsun .benimde 2 yıl önce saçımı kuaförde yanmıştı şuan çok iyi.seni anlıyorum. ben saçlarımı yeni boyattım 2 hafta oluyor. saçlarımın rengi kestaneydi.kuaförde lorealin koyu kumral tonlarında boyattım saçlarım çok açık renk degil ama kuaför bir ay sonra tekrar gelip dip boyası yaptırmam gerktiğini söyledi evde dip boyası nasıl yapabilirim.yardımcı olursan sevinirim.

Merhaba kızlar cok fazla soru ve cevap var aklım karıstı bu işi iyi bilen birinden yardım almak istiyorum.
Saçlarımı koleston köpük boya ile fındık kabuğu rengine 2 kez boyadım ama üst taraf açık renk altlar koyu kaldı şimdi hepsinin aynı renk olması için açıcı kullanıp saçlarımı yıpratmadan nasıl kahverengi yapabilirim??ya da bu mümkün müdür?Acil cevap verirseniz cok sevinirim

zeyn yardımların için teşekkür ederim saçımı boyadım nihayet syoss altın karamele
önceki akmış bakırımsı ve beni mutsuz eden saçım
Eki Görüntüle 334830

buda boyadan sonraki saçım (istediğim bir ton koyusuydu ama boyayı 1 saatten fazla beklettim belkide ondan oldu ) ama yine de inanılmaz beğendim
Eki Görüntüle 334832
Eki Görüntüle 334833

yardımların için çoooook teşekkür ederim canım çok sağol gerçekten..
:16:

canım benim güle güle kullan çok sevindim.beğendiğinede ayrıca sevindim ve bencede harika olmuş.bide şunu belirtmek isterim ki sana söylediklerimi (boyayı çok bekletmen dışında :) doğru uygulamışsın ve sonuç işte böyle harika bi renk olmuş.umarım diğer kızlara örnek olur.çünkü söylediklerimi doğru uygulamayınca onlarda üzülüyo bende.neyse güle güle kullan canım.bana dua etmeyi unutma ok bebek için dua istiyorum biliosun.koccaman öptüm

dua ederim tabiki canımmmmm Allahım en yakın zamanda nasip eder inşallah ederim hep sana dua ..Rabbim istediğini en yakın zamanda kabul eder sen merak etme canım benim..
evet dediklerini uyguladım ve renk farklılığı hiç olmadı birazcık koyusunu istemiştim 1 saatten fazla beklettiğim içinmi açık oldu acaba ?ne bilim tutsun mantığını yürütmüştüm ama saçma oldu :)

zeyn tekrar mrb canım hürrem rengi gibi bir renk istiyorum bir topikte neva yoğun bakır ve palette karışımını söylemişsin ama yapan arkadaş çilek kırmızısı bir renk elde etmiş yanlış uygulamıştı sanırım saçlarım omuzumda oldukça kısa buna göre nasıl boya karışımı önerirsin?hürrem rengi için?

$2012-isikli-kahve-tonlari.jpg
canım güzel duan için çok teşekkür ederim.dilerim rabbim kabul eyler.şimdi saçlarına gelelim :) tüm işlemleri yazmış olman çok doğru olmuş ama eğer istediğin rengin bi fotoğrafını ekleyebilirsen,işimiz çok daha kolaylaşır.şöyle bi netten bak mutlaka denk gelir diye düşünüyorum.bide şu an saçlarında kızıllık oluştuğu için biraz sıkıntı yaratabilir.ama tüm bunlar bi yana koleston zaten genelde istenilen yada kutudaki rengi vermiyo malesef.uzun lafın kısası mutlaka resim bekliyorum.sonra ona göre bi renk belirleyelim.öptüm

Tekrar merhaba zeynep.Resimleri ekledim.Nevadanda başka markadanda numara söyleyebilirsin sana güveniyorum.Sadece Nevayı nerden bulacağız zeynep onu bilmiyorum?

saçlarım çok ilginç bir şekilde aktı . Diplerim kahve ortalar karamel uçlar sarı . Kabus gibiyim . Boyatmaktan da korkuyorum :( . Kuaförde de boyatmak istemiyorum bu sefer . Oryalden sonra ilk kez evde kendim boyamaya merak sardım .

canım ne renk yapmak istiyosun peki ?

Zeyn merhaba , evde kendi kendime krepe balyaj atabilir miyim ? Nasıl bir uygulama önerirsin ? Şimdiden teşekkürler :16:

atabilirsin canım.krepe balyaj kolay bi uygulamaya ve hatayı kaldırmaya müsaittir.önce saçlarını eşit kalınlıkta tutamlara ayır.sonra bu tutamlara krepe at ama tutam miktar olarak yarısına inene kadar.sonra kendine alüminyum folyolar hazırla tutamlarına yetecek kadar.uygulamaya başladığında ise hızlı olman gerek.sebebi ise tüm saçların eşit açılması.açıcıyı uygula ve folyoyla kapat.arada bir kontrol ederek istediğin renge ulaştığında yıka.yalnız dikkat etmen gereken hususlardan biride kontrol ederken tek yeri diil,bi kaç yeri kontrol etmen.uyguladıktan sonra haber ver mutlaka.öptüm

merhaba...bende bisey sorabilir miyim?? bakir kahve rengini daha acik bi tona cevirmek icin ne gibi renkler kullanilabilir?ama alt ton saridan ziyade karamele donuk olsun istiyorum:26::26:

Saçlarımı daha önce hiç boyamadım çünkü saç derim problemli bunun için kepek ilacı kullanıyorum şuan saçımı biraz kazık gibi yapsada kepekten kurtulduğum için önemsemiyorum kremlerle falan uçlarındaki kuruluğu hallediyorum.Öncesinde zaten çok bakım yaptım uzattım saçlarımı.Ve bir değişiklik istiyorum ..Ama kuşkularım var saçı bi kez boyadın mı sürekli boyamak gerekiyor bi kısır döngü,tenim beyaz saçım siyah sizce aralara balköpüğü kahve balyaj attırsam nasıl olur fikriniz var mı ? Boya saçları çok mu yıpratıyor ? Merak ediyorum.

canım öncelikle şunu belirteyim,bence siyah saça en çok yakışan balyaj kızıl yada kırmızı.kahve balyajlar ister istemez biraz olgun bi hava veriyo insana.balyaj haricinde çikolata kahvede deneyebilirsin.oda beyaz tenine çok yakışır.extra sıcaklık katar vizyonuna.öptüm

Merhabalar daha bugün kuaföre gittim ama cesaret edemeyip geri döndüm..saçlarım siyah ve tarçın bakıra boyamak istiyorum kendim ne kadar denediysemde tutmadı..kuafördede yanmasından cok korkuyorum.ne yapsam bilemedim önerin nedir..illaki yıpranacak mı diyorsun... :(

Merhaba kızlar cok fazla soru ve cevap var aklım karıstı bu işi iyi bilen birinden yardım almak istiyorum.
Saçlarımı koleston köpük boya ile fındık kabuğu rengine 2 kez boyadım ama üst taraf açık renk altlar koyu kaldı şimdi hepsinin aynı renk olması için açıcı kullanıp saçlarımı yıpratmadan nasıl kahverengi yapabilirim??ya da bu mümkün müdür?Acil cevap verirseniz cok sevinirim

canım açıcı kullanmadan pek mümkün diil ama beyaz sabun ile yıkarsan rengi akıtabilirsin deneyen kızlar olumlu sonuç almış.bide bence zeytinyağı,badem yağı,hint yağı gibi saça iyi gelen besleyen yağlarıda deneyebilirsin.tecrübeyle sabittir rengi ciddi akıtıyo.öptüm

gordum balim da,
pembe ve mavi arasinda kararsizim..
ve bir de platifiz kafami karistirdi...

ne farki var platiniumla..

numuzdeki hafta ici almak istiyorum artik...:emir_bebek::42:

canim benim..

maviyi onermissinya daha yogun acar diye,saclarim zaten forleliye zarar mi verir acep...

platifiz mi platinium mu bitanem..
el cevap :16:

dua ederim tabiki canımmmmm Allahım en yakın zamanda nasip eder inşallah ederim hep sana dua ..Rabbim istediğini en yakın zamanda kabul eder sen merak etme canım benim..
evet dediklerini uyguladım ve renk farklılığı hiç olmadı birazcık koyusunu istemiştim 1 saatten fazla beklettiğim içinmi açık oldu acaba ?ne bilim tutsun mantığını yürütmüştüm ama saçma oldu :)

olsun sorun diil neticede çok güzel ve istediğin bi renk olmuş.bence onemli olan bu.bi ton açık olması kötü olmamış zira bayıldım saçlarına :34:

Merhabalar ! benim saçlarım kahverengi oryalsiz, açıcısız hiçbir şekilde açmadan saça direk boya sürerek çok açık değil ama gerçekten sarı denebilecek kadar sarıya boyatma şansım var mı?? ama hiçbir şekilde turuncumsu bir renk almasını istemiyorum kesinlikle sarı tonu olsun istiyorum teşekkürlerr

zeyn tekrar mrb canım hürrem rengi gibi bir renk istiyorum bir topikte neva yoğun bakır ve palette karışımını söylemişsin ama yapan arkadaş çilek kırmızısı bir renk elde etmiş yanlış uygulamıştı sanırım saçlarım omuzumda oldukça kısa buna göre nasıl boya karışımı önerirsin?hürrem rengi için?

canım bu iki renk yoğun bi bakır elde etmeni sağlar.o yapan arkadaş ya uygulama hatası,yada tarihi geçmiş ürün kurbanı oldu sanırım.çünkü bakır renkli boyayla kırmızı elde etmen mümkün diil.şu an saçların platindi yanlış hatırlamıyosam dimi ?

Merhabalar ! benim saçlarım kahverengi oryalsiz, açıcısız hiçbir şekilde açmadan saça direk boya sürerek çok açık değil ama gerçekten sarı denebilecek kadar sarıya boyatma şansım var mı?? ama hiçbir şekilde turuncumsu bir renk almasını istemiyorum kesinlikle sarı tonu olsun istiyorum teşekkürlerr

Back