• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

Eki Görüntüle 335627

Tekrar merhaba zeynep.Resimleri ekledim.Nevadanda başka markadanda numara söyleyebilirsin sana güveniyorum.Sadece Nevayı nerden bulacağız zeynep onu bilmiyorum?

canım ben neredeyse tüm markaları denedikten sonra neva kullanmaya başladım.çok uzun zamandırda sadece neva kullanıyorum ve bu yüzden hakim olduğum için bu marka üzerinden öneride bulunuyorum.kozmetik mağazalarının hepsinde neva boya mevcut.özellikle tüp boyaları.tüp boya alırken yanında küçük oksidan şişelerinide veriyolar.sana sadece bi boya fırçası ile boya tası olabilecek cam veya plastik bi kap almak kalıyo.evden bişeyde kullanabilirsin.nevanın en iyi yanlarından biride fiyatı.1 tüp boya ve oksidanı 3,5 lira.

gelelim renge.şu an saçların kızıl.istediğin renkte bu.şimdi koyuluk olarak ikiside aynı tondaysa 7 ve 7.3 numaralı boyaları eşit oranla karıştırıp uygularsan bu renge yakın bi renk elde edersin.eğer kendi saçın,istediğin renkten 1 ton koyu ise 8 ve 7.3,eğer 2 ton koyu ise 9 ve 7.3 numaralı boyaları karıştırıp uygula.tabi şunuda göz ardı etme lütfen burada saçı görmeden varsayımlar,tarifler üzerine öneride bulunuyorum.o nedenle yüzde yüz istediğin rengi yakalarsın diyemem.çünkü bu şekilde öneri vermek inan çok zor.eğer aklında bi şüphe kalacaksa en iyisi önerdiğim tarifleri bir tutam saçında dene,istediğin rengi yakalarsan tamamına uygula.bu en temkinli boyama yöntemidir.hoş kuaförede gitsen sana bu renkleri deneyecektir.o nedenle bence evde uygulamak hem daha ekonomik,hemde istediğin rengi yakalama oranın daha yüksek.çünkü burada bende dahil zamanında kuaför mağduru olmuş kızlar çoğunlukta.takıldığın bişey varsa yine sorabilirsin.öptüm

designer kullanıcısından alıntı
gordum balim da,
pembe ve mavi arasinda kararsizim..
ve bir de platifiz kafami karistirdi...

ne farki var platiniumla..

numuzdeki hafta ici almak istiyorum artik...

canim benim..
maviyi onermissinya daha yogun acar diye,saclarim zaten forleliya zarar mi verir acep...

platifiz mi platinium mu bitanem..
el cevap

gordum balim da,
pembe ve mavi arasinda kararsizim..
ve bir de platifiz kafami karistirdi...

ne farki var platiniumla..

numuzdeki hafta ici almak istiyorum artik...:emir_bebek::42:

canim benim..

canım pembesi 6 tona kadar açar.tabi zorlar bu oranlar ama yinede yazayım.mavisi ise 7 tona kadar açar.bu yüzden mavi alman daha ii.platifiz toz açıcıdır platinium hamur yani krem açıcı.bence dediğim gibi hepsini saçının durumuna göre kuaförünle konuş.ne güzel güveniyorum diyosun.o saçın için hangisi iyiyse ona karar vericektir zaten ok.öptüm

merhaba...bende bisey sorabilir miyim?? bakir kahve rengini daha acik bi tona cevirmek icin ne gibi renkler kullanilabilir?ama alt ton saridan ziyade karamele donuk olsun istiyorum:26::26:

canım alt ton dediğin yansıma renk ise o zaten alacağın boyada belirtilir.boya numaralarında noktadan sonra gelen rakam yansıma rengi belirler zaten.misal 6.3 numaralı boyadaki 6 koyu kumral, 3 ise dore yansıma rengidir.sende ona göre bi renk seçebilirsin.karamele dönük dediğin dore ışıltıdır.yalnız saçın bakır kahve ise ve açık bi ton dediğin ciddi bi farksa zaten açıcı kullanmadan imkansız.

Merhabalar daha bugün kuaföre gittim ama cesaret edemeyip geri döndüm..saçlarım siyah ve tarçın bakıra boyamak istiyorum kendim ne kadar denediysemde tutmadı..kuafördede yanmasından cok korkuyorum.ne yapsam bilemedim önerin nedir..illaki yıpranacak mı diyorsun... :(

canım siyah ve kızıl kurtulması en zor renklerdir malesef.ama olmayacak diyede bişey yok.benim önerim tarçın bakır gibi açık bi ton yapıp saçını zorlamaktansa,önce bakır yap zamanla tarçın bakır tonuna çıkarsın.böylelikle saçın yıpranmaz.öptüm

Merhabalar ! benim saçlarım kahverengi oryalsiz, açıcısız hiçbir şekilde açmadan saça direk boya sürerek çok açık değil ama gerçekten sarı denebilecek kadar sarıya boyatma şansım var mı?? ama hiçbir şekilde turuncumsu bir renk almasını istemiyorum kesinlikle sarı tonu olsun istiyorum teşekkürlerr

canım malesef bu dediğin rüyadan ibaret.keşke olsada yapsak.bu dediğin şeyi ancak doğal rengi 7 numara yani kumral olan biri sarı boyayla orielsiz elde edebilir.yani kahve saçı orielsiz açmak imkansız.

sımdı tatlı bır bakır ıstıyorum

canım yine belirsiz bişey yazmışsın tatlı bakır ne demek nasıl anlayabilirim.gerçi ne olursa olsun kestane saçı açıcı kullanmadan bakıra dönüştüremezsin.senin saç rengin siyahın bi ton açığı zaten.yani açıcı şart.misal 5 numara açık kahve gibi bi renk isteseydin olabilirdi ama bakır malesef.

canım alt ton dediğin yansıma renk ise o zaten alacağın boyada belirtilir.boya numaralarında noktadan sonra gelen rakam yansıma rengi belirler zaten.misal 6.3 numaralı boyadaki 6 koyu kumral, 3 ise dore yansıma rengidir.sende ona göre bi renk seçebilirsin.karamele dönük dediğin dore ışıltıdır.yalnız saçın bakır kahve ise ve açık bi ton dediğin ciddi bi farksa zaten açıcı kullanmadan imkansız.

tesekkur ederim canim cevapladigin icin:16: tesadufen forumda gezinirken buldum topic igini ve tam da ihtiyacim olan seydi bu konusunda uzman bi kuafore denk geldim sanirim cok mutluyummm:21:daha musait bi zamanda girip iyice karistricam bu sayfalari ve daha cok soruyla agritabilirim basini benden solemesi:9:ben en guzeli resim ekleyerek ulasmak istedgim renkleri anlatayim sonra sana ole daha saglikli anlasilecegiz cunku:7:
ii geceler simdilik bye byee:3:

canım siyah ve kızıl kurtulması en zor renklerdir malesef.ama olmayacak diyede bişey yok.benim önerim tarçın bakır gibi açık bi ton yapıp saçını zorlamaktansa,önce bakır yap zamanla tarçın bakır tonuna çıkarsın.böylelikle saçın yıpranmaz.öptüm

Canımm cok tesekkür ederim önerin icin kuaföre gitmekte karar kıldım ben beceremiycem bu işi :) peki sence önce kahverengi mi yaptırsam yoksa direk bakır mı yaptırmalıyım.

zeyn iyi geceler bende saçımı boyucam nevacolrdan bahsetmissn marka olark hiç boyamadım o markaya acaba nasıl .bende anlatıyım sacımdaki renk olaylarını diplerım geldi o kısım koyu dipler den sonra yine koyuluk var biraz ama kalan kısım açık saçlarım uzun nasıl aynı renk elde edicem ben birde rosebatum adlı arkdsn sac rangını cok begendım ama o boya cok pahalı :) bal köpüğü gibi sıcak renkler istıyorum şimdiden tesekr edıyorum

canım bu iki renk yoğun bi bakır elde etmeni sağlar.o yapan arkadaş ya uygulama hatası,yada tarihi geçmiş ürün kurbanı oldu sanırım.çünkü bakır renkli boyayla kırmızı elde etmen mümkün diil.şu an saçların platindi yanlış hatırlamıyosam dimi ?

hayır canım şuan platin üstüne koyu kumral yapmıştım baya açılmalar oldu ara ara ama genel olarak koyu tonu ağırlıkta tabi

Son düzenleme:
nevacolor premium krem saç boyası renkleri ile tüp boyasındaki renkler aynı örnek nevacolor premium 7,7 karamel kahve krem saç boyası ile tüp 7.7 kapiçino aynı renk mi? İsimler farklı numaralar aynı.
Şaçlarımı her zaman koleston ile boyadım ama her zamanda istediğimden koyu ve mat oldu. Neva color saçlara parlaklık veriyormu ?
en son saçıma uygulanan renk koleston ultura açıcı ile koyu kahve rengi açıp üzerinede koleston 6-74 ile 8-74 karışımı uygulandı rengi açık karamel gibi istediğim renkte resimdeki gibi
$kahve-sac-rengi-resimleri.jpg , kahve sa rengi resimleri | Fotoraf Albmleri | Resim Galerisi | Resimleri
ışıltılı kahve sizce bu rengi neva colorun hangi boyası veya boyaları ile elde edebilirim.

canım açıcı kullanmadan pek mümkün diil ama beyaz sabun ile yıkarsan rengi akıtabilirsin deneyen kızlar olumlu sonuç almış.bide bence zeytinyağı,badem yağı,hint yağı gibi saça iyi gelen besleyen yağlarıda deneyebilirsin.tecrübeyle sabittir rengi ciddi akıtıyo.öptüm

ZeyN'cum cok tsk ederim cvpladıgın için.Bu bahsettiğin beyaz sabunu sacımın heryerine mi sürüym yoksa koyu olan alt tarafa mı kullanmalıyım sadece iki rengi esitlemek için ?:30:

canım turuncu azaltıcıyı ne kadar koydun? özellikle dikkat et demiştim zaten.çokmu ekledin turuncu azaltıcıyı?

hayır canım parmağın ikinci boğumuna kadar ekle dedin ben dahada az ekledim bişey falan olur diye korktum ama yinede çok kötü oldu yeşil mavi .. ertesi gün altın sarısıyla boyadım düzeldi gibi şimdi önlerde gri röfle var ama bi süre bişey yapmayım dimi dinlensin saçım

Back