Eki Görüntüle 335627
Tekrar merhaba zeynep.Resimleri ekledim.Nevadanda başka markadanda numara söyleyebilirsin sana güveniyorum.Sadece Nevayı nerden bulacağız zeynep onu bilmiyorum?
canım ben neredeyse tüm markaları denedikten sonra neva kullanmaya başladım.çok uzun zamandırda sadece neva kullanıyorum ve bu yüzden hakim olduğum için bu marka üzerinden öneride bulunuyorum.kozmetik mağazalarının hepsinde neva boya mevcut.özellikle tüp boyaları.tüp boya alırken yanında küçük oksidan şişelerinide veriyolar.sana sadece bi boya fırçası ile boya tası olabilecek cam veya plastik bi kap almak kalıyo.evden bişeyde kullanabilirsin.nevanın en iyi yanlarından biride fiyatı.1 tüp boya ve oksidanı 3,5 lira.
gelelim renge.şu an saçların kızıl.istediğin renkte bu.şimdi koyuluk olarak ikiside aynı tondaysa 7 ve 7.3 numaralı boyaları eşit oranla karıştırıp uygularsan bu renge yakın bi renk elde edersin.eğer kendi saçın,istediğin renkten 1 ton koyu ise 8 ve 7.3,eğer 2 ton koyu ise 9 ve 7.3 numaralı boyaları karıştırıp uygula.tabi şunuda göz ardı etme lütfen burada saçı görmeden varsayımlar,tarifler üzerine öneride bulunuyorum.o nedenle yüzde yüz istediğin rengi yakalarsın diyemem.çünkü bu şekilde öneri vermek inan çok zor.eğer aklında bi şüphe kalacaksa en iyisi önerdiğim tarifleri bir tutam saçında dene,istediğin rengi yakalarsan tamamına uygula.bu en temkinli boyama yöntemidir.hoş kuaförede gitsen sana bu renkleri deneyecektir.o nedenle bence evde uygulamak hem daha ekonomik,hemde istediğin rengi yakalama oranın daha yüksek.çünkü burada bende dahil zamanında kuaför mağduru olmuş kızlar çoğunlukta.takıldığın bişey varsa yine sorabilirsin.öptüm