• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

slm ben daha önce bilgi almıştım ama daha cesaret edip boyayamadım.nette bir saç rengi gördüm ve bayıldım şimdi saçımda kumral dorenin üstüne karamel kumral var renk fena olmadı ama yinede bu rengi nasıl elde edebilirim.sağol canımEki Görüntüle 334511

canım şu anki saç renginin üzerine nevacolor 6 ve 6.3 fındık kabuğu uygularsan bu rengi elde edersin.tabi saçların dediğin renkse.çünkü yanlış anlama bazen söylenilen renkle pek ilgisi olmayan renkler çıkıyo saçlarda :) uygularsan haber ver mutlaka.öptüm

Son düzenleme:
hehh bi de aklıma gelmişken daha kırmızı elde etmek için boyaya karıştırdığımız peroksit numarasıyla oynayabiliomuşuz sanırım boyanın üzerinde yazan peroksit numarasından farklı numara kullanarak ?
böyle bişey varmı varsa kaç numara kullanılmalı:15:

sence sıra bızede gelıcekmı arkadşım ne dersin?:34::34:

canm benm saçlarım şuan ateş kızılı ama ben daha kırmızı bi renk istiorum ama saçımı açmadan tabi
boyayı aldığm yerdeki arkadaş platinle boyayp saçını üstüne tekrar kızıl boyarsan istediğin rengi elde edersin fln dedi ama çok mantıklı gelmedi bana
ne dersin nasıl açmadan daha kırmızı saç elde edebilirim

canım eğer koyuysa saç tonun evet açmak gerekir.ama bire bir ateş kızılı ise ve dahada kırmızılaştırmak istiyosan jeans color red diye bi boya var onu uygula.boya normalde suyla uygulanıyo ama sen yeni boyanmış kızıl saçının üzerine yıkayıp kuruttuktan sonra jeans color red'i hiç bişey katmadan direkt sür.boneyle yada streç filmle kapat.sonra 20 dk kadar fönle ısı tut.sonra yıka.istediğin gibi bi kırmızıya dönüşücek saçların.öptüm

hehh bi de aklıma gelmişken daha kırmızı elde etmek için boyaya karıştırdığımız peroksit numarasıyla oynayabiliomuşuz sanırım boyanın üzerinde yazan peroksit numarasından farklı numara kullanarak ?
böyle bişey varmı varsa kaç numara kullanılmalı:15:

canım evet oksidan volume 'ü yükseldikçe açma oranı bi tık artar.ama şöyle bişey var.dip boyanda 30 volume uygulayıp altları 20 volume le uygulanmış şekilde bırakırsan saçın iki renk olur.yani dipler daha açık kızıl altlar koyu olur ok.öptm

zeyn yardımların için teşekkür ederim saçımı boyadım nihayet syoss altın karamele
önceki akmış bakırımsı ve beni mutsuz eden saçım
Eki Görüntüle 334830

buda boyadan sonraki saçım (istediğim bir ton koyusuydu ama boyayı 1 saatten fazla beklettim belkide ondan oldu ) ama yine de inanılmaz beğendim
Eki Görüntüle 334832
Eki Görüntüle 334833

yardımların için çoooook teşekkür ederim canım çok sağol gerçekten..
:16:

canım benim güle güle kullan çok sevindim.beğendiğinede ayrıca sevindim ve bencede harika olmuş.bide şunu belirtmek isterim ki sana söylediklerimi (boyayı çok bekletmen dışında :) doğru uygulamışsın ve sonuç işte böyle harika bi renk olmuş.umarım diğer kızlara örnek olur.çünkü söylediklerimi doğru uygulamayınca onlarda üzülüyo bende.neyse güle güle kullan canım.bana dua etmeyi unutma ok bebek için dua istiyorum biliosun.koccaman öptüm

Son düzenleme:
canım eğer koyuysa saç tonun evet açmak gerekir.ama bire bir ateş kızılı ise ve dahada kırmızılaştırmak istiyosan jeans color red diye bi boya var onu uygula.boya normalde suyla uygulanıyo ama sen yeni boyanmış kızıl saçının üzerine yıkayıp kuruttuktan sonra jeans color red'i hiç bişey katmadan direkt sür.boneyle yada streç filmle kapat.sonra 20 dk kadar fönle ısı tut.sonra yıka.istediğin gibi bi kırmızıya dönüşücek saçların.öptüm

peki sımdı boyamasam sacımı 2 ay sonra felan boyasam yanı kızılı aksa bıraz daha acık hangı kızıla boyayabılırım?bu aralar cok boyadım yıpranır dıye korkuyorum da?

canm jeans color deep redle de boyadım saçımı ama ateş kızılına boyadıktan bikaç gün sonra, çok farketmedi bide hemen aktı hiç bayanmamış gibi yani :43: ama ben suyla incelttim ama fön vs tutmadım 1 saat de beklettim yıpranmasından koruorum gerçi jeans color bitkiselmiş herhalde yıpratmıo fln dediler ama bilemiorum artık

Son düzenleme:
canm jeans color deep redle de boyadım saçımı ama ateş kızılına boyadıktan bikaç gün sonra, çok farketmedi bide hemen aktı hiç bayanmamış gibi yani :43:

bıde kızıl da en ıyısı koleston bence köpük olanını kullanıyorum akmıyor fazla dıger boyalar cabuk akıyor..

Son düzenleme:
Bnm saçlarımda siyah we kızıl warr.. açtrma dında nasıl akıtablrmm.?? bide çok serleşti parmaklarm qeçmior onada bir çare lütfen..???

ah canım sen iki illet rengide sürmüşsün saçlarına ve açıcı olmadan kurtulamazsın ki bu renklerden.ancak boya siliciler var ama onlarda zaten yıpranmış olan saçını yine yıpratıcak.sen en iyisi şu ara hiç bişey yapma saçına biraz sağlığını kazansın.bol bol bakım uygula.saçlar kendine gelsin.öptüm

peki sımdı boyamasam sacımı 2 ay sonra felan boyasam yanı kızılı aksa bıraz daha acık hangı kızıla boyayabılırım?bu aralar cok boyadım yıpranır dıye korkuyorum da?

valla sen bilirsin canım.eğer yıprandıysa saçın bi süre tabiki boyama.ama kırmızılığın canlı ve daha kalıcı olmasını istiyosan jeans coloru,hemen boya sonrası uygulamalısın.ok öptüm

valla sen bilirsin canım.eğer yıprandıysa saçın bi süre tabiki boyama.ama kırmızılığın canlı ve daha kalıcı olmasını istiyosan jeans coloru,hemen boya sonrası uygulamalısın.ok öptüm

tamam canım tesekkur ıkı ay sonra kor ates kızılı uzerıne jeans color:34:rabbım sana tez zamanda hayırlı evlat nasıp etsın..bana da tabı:34:

canm jeans color deep redle de boyadım saçımı ama ateş kızılına boyadıktan bikaç gün sonra, çok farketmedi bide hemen aktı hiç bayanmamış gibi yani :43: ama ben suyla incelttim ama fön vs tutmadım 1 saat de beklettim yıpranmasından koruorum gerçi jeans color bitkiselmiş herhalde yıpratmıo fln dediler ama bilemiorum artık

canım suyla uygulayınca hemen akıo.bende pembesini uyguladığım için biliyorum :) kuzenimin saçını pembe yapıodum ve suyla uyguluyodum.ama hocama sorduğumda bu tarifi verdi ve cidden kalıcılık süresü ve rengin parlaklığı çok daha iyi oldu.bu tarif farklı bi uygulama yöntemi ve verimi yüksek.yıpratma konusuna gelince her boya yıpratıo.jeans color bitkisel ama o nedenle için rahat olsun.öptüm

canım suyla uygulayınca hemen akıo.bende pembesini uyguladığım için biliyorum :) kuzenimin saçını pembe yapıodum ve suyla uyguluyodum.ama hocama sorduğumda bu tarifi verdi ve cidden kalıcılık süresü ve rengin parlaklığı çok daha iyi oldu.bu tarif farklı bi uygulama yöntemi ve verimi yüksek.yıpratma konusuna gelince her boya yıpratıo.jeans color bitkisel ama o nedenle için rahat olsun.öptüm

çok saol canm benm teşekkürler denicem:16:

nevacolor denedinmi hiç iyi tutuyomş ama çok zarar verio keçe gibi oluo vs dediler.

:) denemek ne kelime kendime çok uzun zamandır sadece neva kullanıyorum.canım duyduğun bu laflar tamamen hurafe.çünkü ben kursa gitmeden önce her markayı denedim.hatta kursta hocam neva kullandığı için şaşırmıştım ama sonra verdiği renkleri ve kalitesini görünce bi daha başka marka kullanmadım.zaten neva kuaförlerin kullandığı bi markadır.ay bu ne ya reklam gibi oldu he.bu nevanın bana ciddi para ödemesi gerek :) cidden istemediği kadar önerdim herkese :p canım şaka bi yana bu konuyu açmamdaki sebep nasıl iyi niyettense,kullandığım ürünleride o nedenle tavsiye ediyorum.o yüzden kullanmadığım ürünü tavsiye edemem riyakarlık olur çünkü.öptüm

nevacolor denedinmi hiç iyi tutuyomş ama çok zarar verio keçe gibi oluo vs dediler.

yok canım kendı sacıma denemedım ama başkalarında uyguladım sert yapıyor dogal durmuyor sankı parlakıgı cabuk gecıyor..

:) denemek ne kelime kendime çok uzun zamandır sadece neva kullanıyorum.canım duyduğun bu laflar tamamen hurafe.çünkü ben kursa gitmeden önce her markayı denedim.hatta kursta hocam neva kullandığı için şaşırmıştım ama sonra verdiği renkleri ve kalitesini görünce bi daha başka marka kullanmadım.zaten neva kuaförlerin kullandığı bi markadır.ay bu ne ya reklam gibi oldu he.bu nevanın bana ciddi para ödemesi gerek :) cidden istemediği kadar önerdim herkese :p canım şaka bi yana bu konuyu açmamdaki sebep nasıl iyi niyettense,kullandığım ürünleride o nedenle tavsiye ediyorum.o yüzden kullanmadığım ürünü tavsiye edemem riyakarlık olur çünkü.öptüm

acaba ben kullanmayalı neva colurun kalıtesımı değişti:44::44::44:

saçlarım çok ilginç bir şekilde aktı . Diplerim kahve ortalar karamel uçlar sarı . Kabus gibiyim . Boyatmaktan da korkuyorum :( . Kuaförde de boyatmak istemiyorum bu sefer . Oryalden sonra ilk kez evde kendim boyamaya merak sardım .

Zeyn merhaba , evde kendi kendime krepe balyaj atabilir miyim ? Nasıl bir uygulama önerirsin ? Şimdiden teşekkürler :16:

Back