• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

merhaba cnm :) bnm normal saç rengim koyu kahve fakat 3 4 ay önce koleston kızıl viyole ile boyadım ama artık nerdeyse hiç kalmadı saçımda boya yani çok hafif bir kızıllık var. şimdide palette yoğun bakır rengine boyamak istiyorum sence nasıl bi renk olur??

slm ben daha önce bilgi almıştım ama daha cesaret edip boyayamadım.nette bir saç rengi gördüm ve bayıldım şimdi saçımda kumral dorenin üstüne karamel kumral var renk fena olmadı ama yinede bu rengi nasıl elde edebilirim.sağol canım $1.jpg

zeyn yardımların için teşekkür ederim saçımı boyadım nihayet syoss altın karamele
önceki akmış bakırımsı ve beni mutsuz eden saçım
Eki Görüntüle 334830

buda boyadan sonraki saçım (istediğim bir ton koyusuydu ama boyayı 1 saatten fazla beklettim belkide ondan oldu ) ama yine de inanılmaz beğendim
$Görüntü358.jpg
Eki Görüntüle 334833

yardımların için çoooook teşekkür ederim canım çok sağol gerçekten..
:16:

Bnm saçlarımda siyah we kızıl warr.. açtrma dında nasıl akıtablrmm.?? bide çok serleşti parmaklarm qeçmior onada bir çare lütfen..???

dün akşam tarif etiğin şekilde saçlarımı boyadım ama koyu olan kısımlar gri yeşil arası bi renk röflelerimde mavi oldu dışarı çıkacak durumum kalmadı berbat bi halde saçlarım nasıl kapatıcam ben bu rengi koyulaştırmak istemiyorum sarı röfleli saçlarımdan eser kalmadı çok moralim bozuk akşamdan beri hiç tahmin etmemiştim böyle olucağını ne renk boyayım şimdi ben :14:

canım turuncu azaltıcıyı ne kadar koydun? özellikle dikkat et demiştim zaten.çokmu ekledin turuncu azaltıcıyı?

canım uclarına altın sarı boyadım sarılar cıktı ama kızıllıkta var birazda dipleride sarı boyarsam acık olur diye ben bal köpüğü boyadım ama çiğ oldu ben diyorum ki diplerini tekrar kumral yada küllü kumral boyasam çiğliği alsa uçlarında tekrar sarı tarzı bir renk yapsa uçlardaki röfleleleri kapatmak istemiyorum çünkü ama sacımın rengi cok kötü oldu :( nolur yardım et:( en sonunda kahverengiye boyayacagım yoksaa:(( yalvarırım akıl ver

canım benim şimdi ben ne yapim sen söyle.saçlarını boyadın üstelik dediğim rengide yapmadın,böyle olunca bu kadar işlem görünce bi saç ne önerebilirim bende şaşırıyorum.çiğ oldu dediğin yerler eğer turuncumsu bi renk olduysa 8.1 ile küllülük verki renk soğusun biraz.uçları boyama artık çünkü iyice karışıcak böyle giderse.sen önce üstlere küllülük ver.sonra duruma göre konuşalım yine ok.öptüm

slm canım annemın saçını boyucam ve annem rengın kararını bana bıraktı ten rengı bugday ve ana saç rengi kumral en son saçını kestane rengıne boyadık fakat bıraz farklı ve genç gorunum katmak istiyoruz yuzune, kesımını ona gore yapıcam ama rengı ayarlayamadım bana alternatif renk secenekleri yazarmısın bıde volumlerini de ayarlarsan mutlu olurum yenı yenı beyazlarıda cıkıyor bunu da goz onunde bulundur lutfen

canım şu anki saç rengi kestanemi ?

Uploaded with ImageShack.us

merhaba zeyn : ) benim saç rengim bu fakat kuaförüm çok çiğ göründüğünü söyledi bu çiğliği gidermek için ne yapmalıyım hangi renge boyalamalıyım ya da sadece cila mı yapmalıyım? .Loreal mi palette mi , kaç numara daha iyi sonuç verir?
Bu arada renk olarak bundan koyusunu istemiyorum daha açık olsun ve bu kadar dorelik olmasın diyorum..

canım bence renk verme konusunda en iyi nevacolor.yalnız şöyle bişey var ten rengine ne kadar çiğ oldu onu bilmiyorum.yani ten rengininde göründüğü bi foto ekle ama gün ışığında flaşsız olsun.ona göre konuşalım.şimdi ne desem tutmaz çünkü ok.öptüm

saçlarım rofleleı ancak dip boya yapıldığından dip turunucu gibi duruyor ne yapmalıyım

canım diplerin turuncu gibi olması normal.çünkü kuaför diplerini orielle açmaz aslında doğru olanda budur.aksi halde sürekli oriel uygulansa,bu kezde saçın kopar.he şu var ama dip boyanı yaparken küllü bi ton ekleseydi turuncu olmazdı.eğer yapabilirsen,diplerinin tonuna göre 7.1 yada 8.1 yada 9.1 gibi küllü renklerde diplere uygun olan tonu seç,röfleli yerlerine dokundurmadan uygula.sonra haber bekliyorum ok.öptüm

canm benm saçlarım şuan ateş kızılı ama ben daha kırmızı bi renk istiorum ama saçımı açmadan tabi
boyayı aldığm yerdeki arkadaş platinle boyayp saçını üstüne tekrar kızıl boyarsan istediğin rengi elde edersin fln dedi ama çok mantıklı gelmedi bana
ne dersin nasıl açmadan daha kırmızı saç elde edebilirim

canm benm saçlarım şuan ateş kızılı ama ben daha kırmızı bi renk istiorum ama saçımı açmadan tabi
boyayı aldığm yerdeki arkadaş platinle boyayp saçını üstüne tekrar kızıl boyarsan istediğin rengi elde edersin fln dedi ama çok mantıklı gelmedi bana
ne dersin nasıl açmadan daha kırmızı saç elde edebilirim

eveeeeeet cok guzel bır soru ayen benımde ates kızılı daha acık bır kızıl ıstıyorum nasıl olcak bu iş?

Son düzenleme:
Merhaba zeynep.Saçlarla ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler.Allah en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah -doğal yollardan.Saçlarım uzun, kahve kestane ışıltılı bir renk istiyorum.Saçlarımdaki işlemleri sırasıyla anlatayım sonucucu etkileyeceği için.Saçlarımı 1 ay önce 7.77 koleston tüp ışıltılı kahve yaptım sonuç biraz koyu oldu hatta sadece güneşte belli oldu.Dün saçımı 7.77 koleston tüp +%9 luk peroksitin yarısı + Koleston 6.55 maun set boyayı karıştırdım.sonuç koyu kızıllık.Benim istediğim kestane kahve ışıltılı.Açık renk olmayan koyuya dönük ama kahve..... bilmem anlatabildimmi zeynepçim.Ben bu rengi elde ederdim önceden, şimdi yok.noyu hatırlayamıyorum boyaların.cevabını bekliyorum.

canım güzel duan için çok teşekkür ederim.dilerim rabbim kabul eyler.şimdi saçlarına gelelim :) tüm işlemleri yazmış olman çok doğru olmuş ama eğer istediğin rengin bi fotoğrafını ekleyebilirsen,işimiz çok daha kolaylaşır.şöyle bi netten bak mutlaka denk gelir diye düşünüyorum.bide şu an saçlarında kızıllık oluştuğu için biraz sıkıntı yaratabilir.ama tüm bunlar bi yana koleston zaten genelde istenilen yada kutudaki rengi vermiyo malesef.uzun lafın kısası mutlaka resim bekliyorum.sonra ona göre bi renk belirleyelim.öptüm

eveeeeeet cok guzel bır sor ayen benımde ates kızılı daha acık bır kızıl ıstıyorum nasıl olcak bu iş?

hehh bi de aklıma gelmişken daha kırmızı elde etmek için boyaya karıştırdığımız peroksit numarasıyla oynayabiliomuşuz sanırım boyanın üzerinde yazan peroksit numarasından farklı numara kullanarak ?
böyle bişey varmı varsa kaç numara kullanılmalı:15:

Eki Görüntüle 334069
merhaba benim saç rengim bu renk.
aşağıdaki 4 numaralı resimdeki gibi olsun istiyorum. kuaförüme ne demeliyim ? bu arada benim saçım röfleliydi üstüne 3 kere boya gördü bu akmış hali.
teşekkürler şimdiden. fotoğraftaki kız ultra açık sarı ve açık kumralı boyayarak bu rengi elde ettiğini söylemiş.
Eki Görüntüle 334070

canım bu kız bu renklerle elde etmiştir bu rengi doğrudur.ama burda önemli olan zemin rengidir.senin saçlarının üzerine bu tonları uygularsan,istediğin renkle alakası olmayan bi renk çıkar ortaya.benim bu fotodan gördüğüm kadarıyla balköpüğü bu renk.ama en mantıklısı sen yaptıracağın kuaföre götür bu resmi ve güvendiğin bi yerse onun ellerine bırak.zaten iyi bi kuaförse istediğin rengi verir sana.öptüm

Benim saçım kizildi aktı kiremit rengi gibi suan elimde de şimdi palettenin kahve bakir ve tarçın bakiri var hangisiyle boyasam güzel olur acaba? Küt bu arada saçım belki fikir verir ;) saolun

canım kahve bakır çok daha iyi olur.tarçın bakırı boyarsan kına rengi gibi bişey çıkar ortaya zemin renginden dolayı.öptüm

merhaba cnm :) bnm normal saç rengim koyu kahve fakat 3 4 ay önce koleston kızıl viyole ile boyadım ama artık nerdeyse hiç kalmadı saçımda boya yani çok hafif bir kızıllık var. şimdide palette yoğun bakır rengine boyamak istiyorum sence nasıl bi renk olur??

canım ne kadar aktı desende şu anda saçında kızıl boya var ve kurtulması en zor renklerdir kızıl ve siyah.şimdi bu rengin üzerine yoğun bakır boyarsan hafif turuncuya çalan ama hala aynı kızıl koyuuuğu ve tonunda bi renk elde edersin.yani sadece belki diyorum onada,bakır bi ışıltı kazanır saçların.senin yapacağın en doğru şey bu aşamada her hangi bir markanın açıcısını alıp uygulamak.bu ürünle zaten koyu bakır tonlarda bi renk elde ediceksin.çünkü saç açılırken zemin zaten kızıl olduğu için bakıra dönüşücek.ama dikkat et her yere eşit oranda uygula ki eşit açılsın.bide zemindeki uygulama hatalarında çıkar açarken bilgin olsun.yani eğer kızılı boyarken bi tarafa fazla bi tarafa az boya sürüldüyse,açılırken eşit açılmayabilir.öptüm

Back