Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün akşam tarif etiğin şekilde saçlarımı boyadım ama koyu olan kısımlar gri yeşil arası bi renk röflelerimde mavi oldu dışarı çıkacak durumum kalmadı berbat bi halde saçlarım nasıl kapatıcam ben bu rengi koyulaştırmak istemiyorum sarı röfleli saçlarımdan eser kalmadı çok moralim bozuk akşamdan beri hiç tahmin etmemiştim böyle olucağını ne renk boyayım şimdi ben
meraba ben kendı sacımın ustune saclarım orta sıyah, cok koyu olmayan tatlı bır bakır renk ıstıyorum hangı numarayı kullanmalıyım sımdıden tesekkur ederım
canım uclarına altın sarı boyadım sarılar cıktı ama kızıllıkta var birazda dipleride sarı boyarsam acık olur diye ben bal köpüğü boyadım ama çiğ oldu ben diyorum ki diplerini tekrar kumral yada küllü kumral boyasam çiğliği alsa uçlarında tekrar sarı tarzı bir renk yapsa uçlardaki röfleleleri kapatmak istemiyorum çünkü ama sacımın rengi cok kötü oldu nolur yardım et en sonunda kahverengiye boyayacagım yoksaa( yalvarırım akıl ver
slm canım annemın saçını boyucam ve annem rengın kararını bana bıraktı ten rengı bugday ve ana saç rengi kumral en son saçını kestane rengıne boyadık fakat bıraz farklı ve genç gorunum katmak istiyoruz yuzune, kesımını ona gore yapıcam ama rengı ayarlayamadım bana alternatif renk secenekleri yazarmısın bıde volumlerini de ayarlarsan mutlu olurum yenı yenı beyazlarıda cıkıyor bunu da goz onunde bulundur lutfen
Uploaded with ImageShack.us
merhaba zeyn : ) benim saç rengim bu fakat kuaförüm çok çiğ göründüğünü söyledi bu çiğliği gidermek için ne yapmalıyım hangi renge boyalamalıyım ya da sadece cila mı yapmalıyım? .Loreal mi palette mi , kaç numara daha iyi sonuç verir?
Bu arada renk olarak bundan koyusunu istemiyorum daha açık olsun ve bu kadar dorelik olmasın diyorum..
saçlarım rofleleı ancak dip boya yapıldığından dip turunucu gibi duruyor ne yapmalıyım
canm benm saçlarım şuan ateş kızılı ama ben daha kırmızı bi renk istiorum ama saçımı açmadan tabi
boyayı aldığm yerdeki arkadaş platinle boyayp saçını üstüne tekrar kızıl boyarsan istediğin rengi elde edersin fln dedi ama çok mantıklı gelmedi bana
ne dersin nasıl açmadan daha kırmızı saç elde edebilirim
Merhaba zeynep.Saçlarla ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler.Allah en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah -doğal yollardan.Saçlarım uzun, kahve kestane ışıltılı bir renk istiyorum.Saçlarımdaki işlemleri sırasıyla anlatayım sonucucu etkileyeceği için.Saçlarımı 1 ay önce 7.77 koleston tüp ışıltılı kahve yaptım sonuç biraz koyu oldu hatta sadece güneşte belli oldu.Dün saçımı 7.77 koleston tüp +%9 luk peroksitin yarısı + Koleston 6.55 maun set boyayı karıştırdım.sonuç koyu kızıllık.Benim istediğim kestane kahve ışıltılı.Açık renk olmayan koyuya dönük ama kahve..... bilmem anlatabildimmi zeynepçim.Ben bu rengi elde ederdim önceden, şimdi yok.noyu hatırlayamıyorum boyaların.cevabını bekliyorum.
eveeeeeet cok guzel bır sor ayen benımde ates kızılı daha acık bır kızıl ıstıyorum nasıl olcak bu iş?
Eki Görüntüle 334069
merhaba benim saç rengim bu renk.
aşağıdaki 4 numaralı resimdeki gibi olsun istiyorum. kuaförüme ne demeliyim ? bu arada benim saçım röfleliydi üstüne 3 kere boya gördü bu akmış hali.
teşekkürler şimdiden. fotoğraftaki kız ultra açık sarı ve açık kumralı boyayarak bu rengi elde ettiğini söylemiş.
Eki Görüntüle 334070
Benim saçım kizildi aktı kiremit rengi gibi suan elimde de şimdi palettenin kahve bakir ve tarçın bakiri var hangisiyle boyasam güzel olur acaba? Küt bu arada saçım belki fikir verir saolun
Eki Görüntüle 334130
zeyno bu renk icin platinium pembe mi mavi mi almaliyim.. bir de oksadasyonu 20 mi 30 mu olsun...
sagol seker..
merhaba cnm :) bnm normal saç rengim koyu kahve fakat 3 4 ay önce koleston kızıl viyole ile boyadım ama artık nerdeyse hiç kalmadı saçımda boya yani çok hafif bir kızıllık var. şimdide palette yoğun bakır rengine boyamak istiyorum sence nasıl bi renk olur??