sızın sacınızın buyuk boyu hangı sayfada var
dipleri bu sekil kullu altlari ise sagdaki gibi platin olsun istiyorum..olurmu ki saclarimi gordun
tamam cnm çok teşekkür ederim . peki normal bi sarı yapabilirmiyim evde yavaş yavaş saç rengimi açarak ?
zeynocum ben loreal platinium mavi mi alayim pembemi?? oksidan 20 mi 30 mu??
tesekkurler balım
bende az önce bi konu açmıştım ki bu topiği gördüm banada yardımcı ol lütfenn kendi saç rengim siyah açma işlemi yaptım kendim evde ve sonra siyaha boyadım şuan siyah boya var tabi diplerde yok artık ve ben bu resimdeki rengi istiyorum aynısınıııı bu nerenktir nasıl olur anlayamadım göz rengim siyah kaşlarımda kalın telli siyah buğday tenliyim uyarmikiEki Görüntüle 332351
evet canım direkt boyarsan küllü bi tona,yeşillenir saçın.o nedenle bide ana renk ekle misal 6 ve 6.1 gibi.ama bu boyaların yarısı kadarda yarım tüp yani 6.3 ekleki yeşillenmesin saçın.yani röfle yüzünden küllü ne renk boyarsan boya yeşillenir o nedenle koyu kumral ama içinde dorelik barındıran bi tonda ekle içine.
tüm boyaları hazırlayıp önce bi tutam saçına dene,en sarı olan tutamların üzerine.40 dk beklet yıka.eğer istediğin renk olduysa tamamına uygula.bu en temkinli boyama şeklidir.çünkü şu an saçın çok kritik durumda çok fazla oriele maruz kalmış.tam olarak bilemediğim için saçının durumunu temkinli olmakta fayda var.bu arada verdiğim renkler nevacolor üzerinden.çünkü renk verme konusunda tek tavsiyem bu marka.öptüm
canım boyalardaki 10 numaradan sonrası açıcıya girer zaten.he evet oriel gibi yüksek volume lerle hazırlanmadığı için çok açmaz ama güzel bi renk elde edersin.misal kumral üzerine sarı röfle atılmış gibi ama dikkat et.saçlarının koyu olan kısımları turunculaşmış olarak açılabilir.onu azda olsa önlemek için igora 0.22 turuncu azaltıcıdan 2 parmak boğumu kadar ekle içine iyice karıştır.iki parmak dediğim ise şöyle işaret parmağının ikinci boğumuna kadar.aman buna dikkat et.öptüm
bak o olur işte.ilk başta her hangi bi markanın açıcısını al uygula.zaten saçların orta karar bi sarıya dönücek.sonra 9.1 ve 9 numaralı neva color boyaları eşit oranda karıştır sür.görüceksin tatlı,sıcak bi sarı olucak.zamanla yavaş yavaş açıp yüksek tonda bi sarı elde edersin.ama dikkatlı ol.açıcıyı saçının her yerine eşit sürdüğüne emin ol.bide sana tavsiyem her zaman boya yada açıcı uygularken önce saçının çerçevesini boyaman.yani şöyle saçının ön kısmından başla,sırasıyla şakaklar,favoriler,kulak üstü,kulak arkası ve ensendeki saçları,tutamları boya önce.sonra saçını ortadan ikiye ayır ve tutam tutam önden arkaya doğru ayırarak yani boya kutularındaki açıklamalarda önerdiği gibi devam et.bu uygulama eğer hata yaparsan bile en azından görünen yerlerin eşit boyanmasına sebep olur.o nedenle hatayı saklar.öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?