Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

dipleri bu sekil kullu altlari ise sagdaki gibi platin olsun istiyorum.. olurmu ki saclarimi gordun

Allahın izniyle olur canım ama kuaförün başını dıt dıt ye sakın açık yerlere değdirmesin açıcıyı.şaka bi yana cidden ısrarla söyle açık olan yerlere hiç dokundurmasın.uygulama sonrası mutlaka haber ver bana ok bekliyorum.öptüm koccaman

bende az önce bi konu açmıştım ki bu topiği gördüm banada yardımcı ol lütfenn kendi saç rengim siyah açma işlemi yaptım kendim evde ve sonra siyaha boyadım şuan siyah boya var tabi diplerde yok artık ve ben bu resimdeki rengi istiyorum aynısınıııı bu nerenktir nasıl olur anlayamadım göz rengim siyah kaşlarımda kalın telli siyah buğday tenliyim uyarmikiEki Görüntüle 332351

tamam cnm çok teşekkür ederim . peki normal bi sarı yapabilirmiyim evde yavaş yavaş saç rengimi açarak ?

bak o olur işte.ilk başta her hangi bi markanın açıcısını al uygula.zaten saçların orta karar bi sarıya dönücek.sonra 9.1 ve 9 numaralı neva color boyaları eşit oranda karıştır sür.görüceksin tatlı,sıcak bi sarı olucak.zamanla yavaş yavaş açıp yüksek tonda bi sarı elde edersin.ama dikkatlı ol.açıcıyı saçının her yerine eşit sürdüğüne emin ol.bide sana tavsiyem her zaman boya yada açıcı uygularken önce saçının çerçevesini boyaman.yani şöyle saçının ön kısmından başla,sırasıyla şakaklar,favoriler,kulak üstü,kulak arkası ve ensendeki saçları,tutamları boya önce.sonra saçını ortadan ikiye ayır ve tutam tutam önden arkaya doğru ayırarak yani boya kutularındaki açıklamalarda önerdiği gibi devam et.bu uygulama eğer hata yaparsan bile en azından görünen yerlerin eşit boyanmasına sebep olur.o nedenle hatayı saklar.öptüm

zeynocum ben loreal platinium mavi mi alayim pembemi?? oksidan 20 mi 30 mu??

tesekkurler balım

loreal platinium mavi al canım.mavisi daha yüksek tona kadar açar çünkü.oksidan ise kuaförüne sor eğer saçın kaldırabilecek durumdaysa 30,ama zorlamayalım derse 20 volume alırsın.sor yani .öptüm

canım önce açıcı ile açman lazım.sonra neva color da bu renk 7.7 kapuçino rengine tekabül ediyo.ben genelde neva kullandığım için onun üzerinden renk verebiliyorum ve herkese renk verme konusunda neva tavsiye ediyorum.sende boya alacağın zaman rengi incele görüceksin.bide sana tavsiyem kesinlikle aynı boyayı kaşınada sür. saç kaş aynı renk olsun ki doğal dursun.eğer saç rengini açıcaksan mutlaka kaşınıda açmalısın.çünkü iki renk olunca hem çok kötü görünüyo, hemde doğal durmuyo.

teşekkür ederim cnm bende zaten mayıstan beri röfle yaptırmıyorum dip boyamıda evde9.0la boyuyorum ve sürekli bakım yapıyorum...bu yaklaşık 3 ay önce falan suan biraz dahada uzadı ve ben bi kaç ay daha beklemeyi düşünüyorum saçım iyice toparlansın diye...ceaaret edemezsem zaten kuaföre gidip boyatmayı düşünüyorum çünkü içinde kızıllık veya dorelik olsun istemiyorum

dün akşam tarif etiğin şekilde saçlarımı boyadım ama koyu olan kısımlar gri yeşil arası bi renk röflelerimde mavi oldu dışarı çıkacak durumum kalmadı berbat bi halde saçlarım nasıl kapatıcam ben bu rengi koyulaştırmak istemiyorum sarı röfleli saçlarımdan eser kalmadı çok moralim bozuk akşamdan beri hiç tahmin etmemiştim böyle olucağını ne renk boyayım şimdi ben

cnm çok çok teşekkür ediyorum :)

meraba ben kendı sacımın ustune saclarım orta sıyah, cok koyu olmayan tatlı bır bakır renk ıstıyorum hangı numarayı kullanmalıyım sımdıden tesekkur ederım

canım uclarına altın sarı boyadım sarılar cıktı ama kızıllıkta var birazda dipleride sarı boyarsam acık olur diye ben bal köpüğü boyadım ama çiğ oldu ben diyorum ki diplerini tekrar kumral yada küllü kumral boyasam çiğliği alsa uçlarında tekrar sarı tarzı bir renk yapsa uçlardaki röfleleleri kapatmak istemiyorum çünkü ama sacımın rengi cok kötü oldu nolur yardım et en sonunda kahverengiye boyayacagım yoksaa( yalvarırım akıl ver

canım uclarına altın sarı boyadım sarılar cıktı ama kızıllıkta var birazda dipleride sarı boyarsam acık olur diye ben bal köpüğü boyadım ama çiğ oldu ben diyorum ki diplerini tekrar kumral yada küllü kumral boyasam çiğliği alsa uçlarında tekrar sarı tarzı bir renk yapsa uçlardaki röfleleleri kapatmak istemiyorum çünkü ama sacımın rengi cok kötü oldu nolur yardım et en sonunda kahverengiye boyayacagım yoksaa( yalvarırım akıl ver

slm canım annemın saçını boyucam ve annem rengın kararını bana bıraktı ten rengı bugday ve ana saç rengi kumral en son saçını kestane rengıne boyadık fakat bıraz farklı ve genç gorunum katmak istiyoruz yuzune, kesımını ona gore yapıcam ama rengı ayarlayamadım bana alternatif renk secenekleri yazarmısın bıde volumlerini de ayarlarsan mutlu olurum yenı yenı beyazlarıda cıkıyor bunu da goz onunde bulundur lutfen

Uploaded with ImageShack.us

merhaba zeyn : ) benim saç rengim bu fakat kuaförüm çok çiğ göründüğünü söyledi bu çiğliği gidermek için ne yapmalıyım hangi renge boyalamalıyım ya da sadece cila mı yapmalıyım? .Loreal mi palette mi , kaç numara daha iyi sonuç verir?
Bu arada renk olarak bundan koyusunu istemiyorum daha açık olsun ve bu kadar dorelik olmasın diyorum..

saçlarım rofleleı ancak dip boya yapıldığından dip turunucu gibi duruyor ne yapmalıyım

Merhaba zeynep.Saçlarla ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler.Allah en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah -doğal yollardan.Saçlarım uzun, kahve kestane ışıltılı bir renk istiyorum.Saçlarımdaki işlemleri sırasıyla anlatayım sonucucu etkileyeceği için.Saçlarımı 1 ay önce 7.77 koleston tüp ışıltılı kahve yaptım sonuç biraz koyu oldu hatta sadece güneşte belli oldu.Dün saçımı 7.77 koleston tüp +%9 luk peroksitin yarısı + Koleston 6.55 maun set boyayı karıştırdım.sonuç koyu kızıllık.Benim istediğim kestane kahve ışıltılı.Açık renk olmayan koyuya dönük ama kahve..... bilmem anlatabildimmi zeynepçim.Ben bu rengi elde ederdim önceden, şimdi yok.noyu hatırlayamıyorum boyaların.cevabını bekliyorum.

merhaba benim saç rengim bu renk.
aşağıdaki 4 numaralı resimdeki gibi olsun istiyorum. kuaförüme ne demeliyim ? bu arada benim saçım röfleliydi üstüne 3 kere boya gördü bu akmış hali.
teşekkürler şimdiden. fotoğraftaki kız ultra açık sarı ve açık kumralı boyayarak bu rengi elde ettiğini söylemiş.

Benim saçım kizildi aktı kiremit rengi gibi suan elimde de şimdi palettenin kahve bakir ve tarçın bakiri var hangisiyle boyasam güzel olur acaba? Küt bu arada saçım belki fikir verir saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…