• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

Canım benim de san bir sorum olacak.Ben koyu kestane boyalı saçımı dün kuaförün yapmamasına olmaz demesine rağmen orielle saçlarımı açtm (2 defa) sonra palette altın karamel ve altın parıltılı kakao ile boyadım. bu arada altta balyajlarda vardı 2 kez yaptırmştım.Ben sarı istemiştim olmuyormuş.Kuaför sarıyı unut bakır,kızıl,veya koyu çikolata olur dedi yaptırmadım.Şu anda saçlarım bakır kızıl kahve karışımı bir renk oldu bugün tekrar boyasam saçlarıma bir zarar gelir mi? Ben sarı tonlarnda yapmak istiyorum çok açık değil tabi.Bana ne renk önerirsin.Beyaz tenli kahverengi gözlüyüm.Tenim çok açık beyaz değil buğdaya kaçıyor:)Teşekkür ederim şimdiden.

cnm ben acıcıya cesaret edemedım hemen 20 gun yada 1 ay sonra acıaıyla acıp acık karamel boyatacagım ama su cıla ısını yıne acık karamellemı yapmalıyım yoksa turunculuklar olacagndan, bı kac s ayfa once anlattıgın cıla ıslemının aynısını bende acık kullu sarıyla ve turuncu azaltıcı katarak yapabılırmıyım? ılk sorum bu cnm :9: ıkıncısıde ben dun saclarımı paleette altın karamel ve acık kulu sarıyı karıstırıp oyle boyadım ve olusan renk bu $IMAG1102.jpg $IMAG1105.jpg $IMAG1107.jpg tabıkı cok kapatmadı ama en azından kızılı bıraz kırdı.. sımdı dedıgım gıbı yaklasık 1 ay sonra uygulayacagım.. yoksa soyle bısey geldı aklıma bu altın kaarmelle yogun acıcıyı karıstırsam < nasıl fıkır ama > :9: :9: 1 tasla ıkı kus vurabılırmıyım hem acıp hemde acık karamel ?? kullanılmazmı cnm yoksa bu sekılde?? opuyorum cook:3::16:

Eklentiler

• $IMAG1101.jpg
    $IMAG1101.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
canım öncelikle şuna karar vermelisin.renkmi çok önemli senin için yoksa yıpranmamasımı.açık konuşmak gerekirse kimyasal olduğu için bütün boyalar saça zararlıdır.nitekim organik saç boyası denilen ürünlerde bile kimyasal katkılar var.o nedenle benim sana istediğin rengi şak diye yakalaman açısından tavsiyem nevacolor.kendi saçımada bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum.öptüm

canım teşekkür ederim. şu anda en önemli sorunum rengime dönmek. amonyaksız loreal 600 kullanıyordum. köpük kumral kullandım rengim siyah oldu nerdeyse. açmaya uğraşıyorum bakalım. umarım kumral halime dönebileceğim...

Merabalar benimde bir sorum olucak benim saçım bakır kızıl kahve kızılı daha yoğun siz şimdi neva coloru tavsiye etmişsimiz bende ordaki renklere baktım krem boyaları vardı çok çeşit var ama 7.73 Bal kumrala yada 7.43 dore bakıra boyasam nasıl olur sizde ben beyaz tenliyim kendi saç rewngimde koyu kumraldır şimdiden yardımlarınız için teşekkürler ...

bende bi fikir almak istiyorum.
saşlarımı yaklaşık 1-2 ay önce voile sıcak çikolata ile boyamıştım.ama şimdi dipleri çıktı ve sanki boyada tamamen akmış gibi. ben bal köpüğü yada açık kumral istiyorum
Eki Görüntüle 330616 bu renk istiyorum. bunu nasıl elde edebilirim.ne önerirsiniz. :26:
şimdiden teşekkürler tatlım :52:

Benim de bir sorum olacak. 2 gün önce koyu kahve olan boyalı saçlarımı kuaförde açtılar ve üzerine koleston kumral bakır boyadılar fakat istediğim gibi olmadı, koyu soğan kabuğu gibi bol bakırlıklı bir renk oldu, ben biraz daha kumral karamele yakın istemiştim, bu bakır renk saçımda çok kötü görünüyor. Acaba üzerine bal köpüğü veya kahve köpüğü boyasam nasıl olur? Tavsiyelerinize ihtiyacım var acilen

cnm forumu okurken dıkkatımı cektı bır arkadasa neva color onermıssın. bende bunun uzerıne bıraz ınceledım ve platın kullu sarı acıcı sı varmıss. kullananlarda yıne memnun olan olmayan var halıyle. Acaba sence nasıl bılıyormusun? benım sacımda ıse yararmı palettmı daha ıı yoksa neva mı???

bırde hayatım ; Allahım o bırıcık bebegını saglıklı bır sekılde kucagına almayı ve eşinle birlikte o mis kokulu bebısınızle beraber bır omur mutlu, saglıklı bır sekılde yasamanızı nasıp eder inşallahh:16::16::16:

merhaba zeyn:) bnm saclarımda rofle vardı kahverengı akıncada demet akalın rengi yapmıştım tutmuştu ama şimdi renk aktı rofleler cıktı ama yeşilli bir sarı.. kuaföre gittim bugun sarıya dönmek için yanar dedi.. evde cıkan sarılarımı canlı hale getırmek ıcınn ne yapabilirm

inşallah sağlıklı bişekilde kucağına alırsın.....canım :nazar: çokta kolay doğumun olur...allahım yüzünü hep güldürsün...hayırlı olsun:49::54::3:

canım eğer koyu olan rengi istiyosan saçların zaten onunla aynı koyulukta sadece tonu sıcak.bence açıcı kullanmadan bi kez dene bu söylediğim renkleri.eğer olursa açıcısısz elde etmiş olursun rengi.en kötü olmazsa açarsın.en azından çok işlem görmüş olan saçın bide tekrar açıcıya maruz kalmaz diye öyle yap dedim.ama illede açıcam diyosan :) açıcıyı uygula sonra dediğim renkleri 20 volume oksidanla hazırla.ok.

teşekkür ederim canım

Canım benim de san bir sorum olacak.Ben koyu kestane boyalı saçımı dün kuaförün yapmamasına olmaz demesine rağmen orielle saçlarımı açtm (2 defa) sonra palette altın karamel ve altın parıltılı kakao ile boyadım. bu arada altta balyajlarda vardı 2 kez yaptırmştım.Ben sarı istemiştim olmuyormuş.Kuaför sarıyı unut bakır,kızıl,veya koyu çikolata olur dedi yaptırmadım.Şu anda saçlarım bakır kızıl kahve karışımı bir renk oldu bugün tekrar boyasam saçlarıma bir zarar gelir mi? Ben sarı tonlarnda yapmak istiyorum çok açık değil tabi.Bana ne renk önerirsin.Beyaz tenli kahverengi gözlüyüm.Tenim çok açık beyaz değil buğdaya kaçıyor:)Teşekkür ederim şimdiden.

canım belliki zor açılan bi saç yapın varki kuaförde bakır,kızıl tonları onermiş.sen ne kadar istersen iste malesef bazı saçlar inatçıdır ve turuncu lekesiz sarı saçlara ulaşmaları çok zor olur.eğer saçlarının son halinin bi fotosunu çekip koyarsan daha net yardımcı olabilirim.öptüm

cnm ben acıcıya cesaret edemedım hemen 20 gun yada 1 ay sonra acıaıyla acıp acık karamel boyatacagım ama su cıla ısını yıne acık karamellemı yapmalıyım yoksa turunculuklar olacagndan, bı kac s ayfa once anlattıgın cıla ıslemının aynısını bende acık kullu sarıyla ve turuncu azaltıcı katarak yapabılırmıyım? ılk sorum bu cnm :9: ıkıncısıde ben dun saclarımı paleette altın karamel ve acık kulu sarıyı karıstırıp oyle boyadım ve olusan renk bu Eki Görüntüle 330422 Eki Görüntüle 330423 Eki Görüntüle 330424 tabıkı cok kapatmadı ama en azından kızılı bıraz kırdı.. sımdı dedıgım gıbı yaklasık 1 ay sonra uygulayacagım.. yoksa soyle bısey geldı aklıma bu altın kaarmelle yogun acıcıyı karıstırsam < nasıl fıkır ama > :9: :9: 1 tasla ıkı kus vurabılırmıyım hem acıp hemde acık karamel ?? kullanılmazmı cnm yoksa bu sekılde?? opuyorum cook:3::16:

canım senin şu anki saçlarının cilalık bi işi yokki.açma+boyama işlemin var.cila basit etkili bişeydir ve genelde sarı saçlar için kullanılır.hafif ayarlamalar için.sen kızıl saçlarını ciddi şekilde açmalısın ve saçında kalacak olan turunculuğu cila gidermez.gidermeye gücü yetmez.

canım söylediğin uygulama elbette zaman zaman yapılan bişey ama senin saçın için ciddi bi açma işlemi gerek.çünkü bildiğin koyu kızıl saçların.sen önce güzelce aç bu rengi.sonra küllü kumral ve altın karameli karıştır uygula.açma işleminde basit gibi görünmüyo.öptüm

Merabalar benimde bir sorum olucak benim saçım bakır kızıl kahve kızılı daha yoğun siz şimdi neva coloru tavsiye etmişsimiz bende ordaki renklere baktım krem boyaları vardı çok çeşit var ama 7.73 Bal kumrala yada 7.43 dore bakıra boyasam nasıl olur sizde ben beyaz tenliyim kendi saç rewngimde koyu kumraldır şimdiden yardımlarınız için teşekkürler ...

canım beyaz tenlere parlak kızıllar çok yakışır.7.43 senin için biçilmiş kaftan.ama eğer saçında kızıllık varsa ona etkisi olmaz bu rengin.önce açıcı ile açman lazım.öptüm

bende bi fikir almak istiyorum.
saşlarımı yaklaşık 1-2 ay önce voile sıcak çikolata ile boyamıştım.ama şimdi dipleri çıktı ve sanki boyada tamamen akmış gibi. ben bal köpüğü yada açık kumral istiyorum
Eki Görüntüle 330616 bu renk istiyorum. bunu nasıl elde edebilirim.ne önerirsiniz. :26:
şimdiden teşekkürler tatlım :52:

canım ne kadar akarsa aksın saçlarında şu anda çok sıcak ve içinde kızıllık barındıran bi renk var.senin istediğin renk ise soğuk küllü kumral bi renk.saçlarını açıcı ile açıp yoğun küllü kumrallarla boyaman gerekki sıcaktan soğuk renge geçiş yapabil.öptüm

$408784_266515693415904_100001724252263_713810_1653072942_n.jpg
canım saçım dün boyandğnda böyleydi bugün daha kızıl çikolata tarzı bişey oldu.ne renk önerirsin.açık renk istiyorum.

canım senin şu anki saçlarının cilalık bi işi yokki.açma+boyama işlemin var.cila basit etkili bişeydir ve genelde sarı saçlar için kullanılır.hafif ayarlamalar için.sen kızıl saçlarını ciddi şekilde açmalısın ve saçında kalacak olan turunculuğu cila gidermez.gidermeye gücü yetmez.

canım söylediğin uygulama elbette zaman zaman yapılan bişey ama senin saçın için ciddi bi açma işlemi gerek.çünkü bildiğin koyu kızıl saçların.sen önce güzelce aç bu rengi.sonra küllü kumral ve altın karameli karıştır uygula.açma işleminde basit gibi görünmüyo.öptüm

pekı cnm son bısey orayım sen hazır burdayken bı arkadas yazmıs yuzde yuz kullu kumral formulu dıye. sımdı once bu sacımı akıtsam sonra uzerıne o karısımı uygulasam.2 - 3 boyamaya kullu kumral yapabılırmıyım pekı... cıddı olarak cok ugrastırıcı acma ıslemı ıstemıyorum aslında:26::26:once kullu kumral yaparım daha sonra degıstırırım olmazmı buda pekı:25:

Son düzenleme:
Back