Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay sen ne yapmışsın böyle bu kadar kısa sürede bi saç bu kadar işlem görürmü.bide neden bu kadar farklı markalar bu kadar fazla boya,açıcı aldın? saçının yarısı sarı yarısı dore sarı.bide istediğin resimlerdeki saçların biri küllü koyu kumral.biri kumral saçın üzerine atılmış papatya balyaj.tam olarak ne istediğine karar vermen gerek önce.bide eğer balyajlı olan saçı istersen balyaj atabilirmisin ?
sakın napıosun 40 volume oksidanı kullanamazsın ki.ne kadar tehlikeli bilmiyosun sanırım.benim diyen kuaför bile 40 volume le girerse ufacık bi hatada yakabilir saçı.bide folyoya sarayımmı diyosun.canım benim sakın böyle işlere tam öğrenmeden heleki saçın sarıyken üzerine açıcı uygulamak içinse girme.iyiki uygulamamışsın.saçın elinde kalırdı.neyse gelelim turuncu kısımları düzeltmeye.onu şöyle yapman gerekir.turuncu olan kısımlara palette yoğun açıcı, igora 0.22 turuncu azaltıcıdan minik bi miktar ekle.sür yalnız sarı olan yerlere sakın bulaştırma çünkü yeşerir.sonra beğendiğin bi sarı saç boyasından plastik yada cam bi kaba 4/1 kadar sık,20 volume oksidan ekle ama çok az boyanın yarısı kadar,gerisini ise saç kremi ve su ile doldur saçına yetecek kadar karıştır.iyice karıştır ama sonra bunu saçlarına sür 5 dk beklet yıka.bunun adı cila biliyosun.en azından daha tatlı bi ton elde etmeni sağlar.ama seçeceğin cila boyasına dikkat et.beğendiğin bi renk olsun.öptüm
koyu renk bi saçın üzerine 7 açık olmazki.heleki saçında boya var.asla açılmaz zaten.
schwarzkopfsizinicin. com da bişey gördüm paylaşmak istedim ne kadar doğru bilemem...Zeyn sonuç hüsran tatlım. 8.34le yaptığım pigmentasyon tuttu. ardından 8ile 7yi karıştırdım boyadım. koyu tutmuş olmasını bekliyodum çünkü baya koyu görünüyodu yıkamadan önce. Yıkadım saçımı baya beklettikten sonra sonuç yine saçım yeşil. Sanki yıkarken tüm boyadıklarım aktı gitti gibi hissettim. Napıcam ben bilmiyorum. Bakımla falan kendine gelmesini mi beklesem
canım kızıl kahveye benziyo.ama sanırım ışık yüzünden dore yansımalar oluşmuş.eğer bu rengi yaptıracaksan kuaföre resmi götür bence.en sağlıklısı bu olur.ama sanırım oda benim gibi yorumlar rengi.öptüm
açıcıyla açtıktan sonra demeyi unuttum canım yaaa:26:..atlamışım..
yani açıcıyla açtıktan sonra yapsam, 3/2 7 no ve 3/1 6 no karıştırınca nasıl bişey çıkar..
6.5 mi yoksa ne dersin?..
ya rahatsız ediyorum ama çikolata kahveden daha açık renkleri söylermisiniz kahve tonlarında
bir de balyaj atamam ama en azından güzel bir zemin rengi tutturursam sonra balyaj yaptırabilirim.ben o dore olan değil de diğer kızların tonlarında bir renk istiyorum. yani o tonların koyusu açığı gibi. ama asla doreli olmamalı
bir numarasin..
o halde platin rofle islemlerinde 40 volume degil 20 volume oneriyorsun
sarı yerlerini de ilerde platine cevirmek istiyorum cunki..
1-platine cevirirken 20 volume+loreal krem açıcı+kac dakika?+folyoya gerek varmi?
2-turunculuklari gidermek icin once yogun acici sürcem+üzerine boya karisimini hazirlayip sac kremi ve su eklicem ki bu karisim dacila oluyo.. (hep duyardim bu imis demek)
ve 5 dak bekleticem.. degilmi.
cok tesekkur ederim..
hizli ve detayli anlatimlarin ve yanitlamalarin icin de cok tesekkur ederim.. sevgiler optum
Merhabalar, konu açtım ama size de sorayım. Saçlarımı bakıra boyamıştım. İlk başta tamamı aynı renk olmuştu. Fakat şu anda saç boylarım karamel üstleri daha bakır olarak aktı. Saç rengimin tamamında aktığında da baştan aşağı aynı bakırı nasıl elde edebilirim?
açıcıyla açtıktan sonra demeyi unuttum canım yaaa:26:..atlamışım..
yani açıcıyla açtıktan sonra yapsam, 3/2 7 no ve 3/1 6 no karıştırınca nasıl bişey çıkar..
6.5 mi yoksa ne dersin?..