• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

Benim de bir sorum olacak. 2 gün önce koyu kahve olan boyalı saçlarımı kuaförde açtılar ve üzerine koleston kumral bakır boyadılar fakat istediğim gibi olmadı, koyu soğan kabuğu gibi bol bakırlıklı bir renk oldu, ben biraz daha kumral karamele yakın istemiştim, bu bakır renk saçımda çok kötü görünüyor. Acaba üzerine bal köpüğü veya kahve köpüğü boyasam nasıl olur? Tavsiyelerinize ihtiyacım var acilen

canım eğer bakırlık yoğunsa 7.1 küllü kumralla boya bu rengin kalıcılığı artsın diyede 7 numara boyayla karıştırıp uygula.eşit oranda kullan.öptüm

cnm forumu okurken dıkkatımı cektı bır arkadasa neva color onermıssın. bende bunun uzerıne bıraz ınceledım ve platın kullu sarı acıcı sı varmıss. kullananlarda yıne memnun olan olmayan var halıyle. Acaba sence nasıl bılıyormusun? benım sacımda ıse yararmı palettmı daha ıı yoksa neva mı???

bırde hayatım ; Allahım o bırıcık bebegını saglıklı bır sekılde kucagına almayı ve eşinle birlikte o mis kokulu bebısınızle beraber bır omur mutlu, saglıklı bır sekılde yasamanızı nasıp eder inşallahh:16::16::16:

canım ben nevadan memnunum.bi dene derim.eğer memnun kalmazsan kolayı var değiştirirsin :)

duaların için çok teşekkür ederim ama henüz bebeğim yok.hamilelikte yok.ama çok istiyorum o nedenle nolur bana dua edin rabbim hayırlı sağlıklı ve doğal yolla bi bebek nasip etsin bana ve tüm isteyenlere.

merhaba zeyn:) bnm saclarımda rofle vardı kahverengı akıncada demet akalın rengi yapmıştım tutmuştu ama şimdi renk aktı rofleler cıktı ama yeşilli bir sarı.. kuaföre gittim bugun sarıya dönmek için yanar dedi.. evde cıkan sarılarımı canlı hale getırmek ıcınn ne yapabilirm

canım saçlar yeşermiş kuaför açıcıyıda yasaklamış en mantıklısı sıcak bi sarı ile destekle.buda akıcaktır ama en azından saçının dinlenme sürecinde kullanabileceğin bi renk olur.altın sarı rengini her hangi bi markadan kullanabilirsin.dore sarı diyede geçebilir.yani özetle sıcak bi sarı olsun.ama sakın açıcı gibi bişey deneme.Allah korusun saçın elinde kalır.öptüm

öncelıkle slmlar benımde sac rengım fındık kabuğu rengı ama naya aktı gıbı şimdi sıcak bır sarı istıyorum beyaz tenlıyım cnm ne önerebılırsın bana ????

pekı cnm son bısey orayım sen hazır burdayken bı arkadas yazmıs yuzde yuz kullu kumral formulu dıye. sımdı once bu sacımı akıtsam sonra uzerıne o karısımı uygulasam.2 - 3 boyamaya kullu kumral yapabılırmıyım pekı... cıddı olarak cok ugrastırıcı acma ıslemı ıstemıyorum aslında:26::26:once kullu kumral yaparım daha sonra degıstırırım olmazmı buda pekı:25:

ah canım keşke olsa ama bu kadar kızıldan boyayla küllüye dönmen mümkün diildir.çünkü kızıl rengi şöyle düşün ne renk olursa olsun yutar heleki küllüler karşısında çok çaresiz kalır kızılın.o nedenle açılması şart.öptüm

öncelıkle slmlar benımde sac rengım fındık kabuğu rengı ama naya aktı gıbı şimdi sıcak bır sarı istıyorum beyaz tenlıyım cnm ne önerebılırsın bana ????

canım sıcak bi sarı ise istediğin tabiki altın sarı.yani dore sarı diyede geçer.ama fındıkkabuğunun üzerine tutmaz bilgin olsun.açman gerek açıcıyla.öptüm

ah canım keşke olsa ama bu kadar kızıldan boyayla küllüye dönmen mümkün diildir.çünkü kızıl rengi şöyle düşün ne renk olursa olsun yutar heleki küllüler karşısında çok çaresiz kalır kızılın.o nedenle açılması şart.öptüm

saol cnm barı daha dun boyadım bıraz akıtayım sacımı bıkac gun hem dınlensın sacım,aksın bıraz.. sonra acayım ya neva yada palettle sonrada boyayayım acık karamele... sonuca ulasayım ınsalah... opuyorum cnm kib sımdılık :16:

merhaba canım saçımı direk tarçın bakıra boyamıştım hiçbişeyle karıştırmadan. altındaki renkte karamel gibiydi. uçları aktı biraz diplerim daha koyu bakır oldu. şimdi koyu küllü sarıya geçmek istiyorum ne önerirsin. tarçın bakırın üstüne açık küllü kumral filan boyasam tutarmı. yoksa tekrar açayımmı. eğer çok işlem gerektirirse saçımı yıpratmak istemiyorum başka renklere boyarım sarı hevesim seneye kalır :)

canım ne kadar akarsa aksın saçlarında şu anda çok sıcak ve içinde kızıllık barındıran bi renk var.senin istediğin renk ise soğuk küllü kumral bi renk.saçlarını açıcı ile açıp yoğun küllü kumrallarla boyaman gerekki sıcaktan soğuk renge geçiş yapabil.öptüm

çok teşekkür ederim canım :42:

peki palette renk açıcı ile açıp ardından hemen yoğun küllü kumrala boyasam saçıma zarar verir miyim, yoksa açtıktan sonra beklemem mi gerekir bi süre :26:

canım saçlarımı açık kestaneye boyadım ama dipler açık diğer yerleri siyah oldu dipler yaklaşık 1 cm ne yapmam gerekiyor

canım ben hamıleyım ve sacımı hem kestırmet hemde boyaısnı yapmak ıstıyorum.bıtkısel boya kullansam bır zararı olur mu?

canım krem açıcı okey kullan ama belli bi süresi yoktur böyle açma işlemlerinin çünkü uygulama sonrası elinke sıyırır bakarsın bi tutama istediğin tona geldiğinde yıkarsın.ama bu demek diilki 45 dkdan fazla beklet.eğer çok aşarsan bekleme süresünü yine ciddi hasar alır saçların.folyo kullanabileceksen iyi olur çünkü ısı açılma hızını arttırır.ama yine çok dikkat et.hızlıca sür açıcıyı ve paketle.bide kontrol aşamasında bi arkadaki saça bi öndeki saça yani karışık olarak birden fazla yere bak.

2.sorunun cevabı ise şöyle soğuk renkli yani küllü sarı bi boya kullan cila için ve çok turunculuk kalırsa içine bide igora 0.22 turuncu azaltıcı ekle çok az.cilayı anlattığım kısmı iyi oku.ölçüler şaşamasın ve eksik olmasın.öptüm

zeyN_ :nazar: :16: harikasin canim..
bilgilerinle bizleri :28: aydinlattigin icin bebisine ve sana ne kadar dua etsek azdir.

1-sacimin sari yerlerini de platine cevirmek icin, loreal platinium pembe (amonyaksiz) almaya karar verdim..
oksidasyonu 20'mi olsun..?
2- bir de dipleri icin kullu cok cok acik sari alip, soyledigin igora 0.22 turuncu azaltici alicam..
3- bu alacaklarimi ilk olarak kuaforume goturup uygulatacam ki iyice gozlemleyip ogreneyim..:emir_bebek:,
4-tum bunlar sonucunda iyi de bir bakim yapmam gerekecek..protein,keratin,argan yagi vs. hangisi ya da hangilerini almaliyim..

canim benim yanitini bekliyorum..

merhaba canım saçımı direk tarçın bakıra boyamıştım hiçbişeyle karıştırmadan. altındaki renkte karamel gibiydi. uçları aktı biraz diplerim daha koyu bakır oldu. şimdi koyu küllü sarıya geçmek istiyorum ne önerirsin. tarçın bakırın üstüne açık küllü kumral filan boyasam tutarmı. yoksa tekrar açayımmı. eğer çok işlem gerektirirse saçımı yıpratmak istemiyorum başka renklere boyarım sarı hevesim seneye kalır :)

canım bu kadar baskın bi bakrdan sonra küllü sarıya geçiş tabiki çok zor.ama sana önerim yavaş yavaş dönmen.bu sayede saçın yıpranmaz sende geçiş sırasında yakalayacağın farklı tonların keyfini sürersin.benim önerim nevacolor 9 8.1 ve 9.1 numaralı renkleri karıştırıp 30 volume le uygulaman.göreceksin daha ilk seferde kumral bakır bi ton çıkıcak ortaya ve güzelde olucak.hee zemin rengin çok önemli ama biliosun.bide en önemlisi akan yerler.eğer çok aktıysa ve dipler bariz bakır,uçlar sarıya dönükse önce uçları üstlere uygun hale getir sonra dediğim boyaları uygula.çünkü bu zeminin üzerine bu renkleri yaprsan dipler dediğim gibi kumral bakır,altlar ise küllü sarı olur.öptüm

çok teşekkür ederim canım :42:

peki palette renk açıcı ile açıp ardından hemen yoğun küllü kumrala boyasam saçıma zarar verir miyim, yoksa açtıktan sonra beklemem mi gerekir bi süre :26:

yok yok beklemene gerek yok.adı üzeründe zaten bu işlemin açma-boyama.zaten açıldığında görüceksin bakırımsı tuhaf bi renk olucak.boyamadan kullanamazsın yani :) öptüm

canım saçlarımı açık kestaneye boyadım ama dipler açık diğer yerleri siyah oldu dipler yaklaşık 1 cm ne yapmam gerekiyor

canım zemin ne renk,saçında açıcı varmı hiç bişey yazmamışsın ki yardımcı olayım önce bunları belirtmen lazım.öptüm

Back