• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

cnm en sonunda kararımı verdım su renk yaptırıyorum ama dıp boyamı yenı yaptırdıgım ıcın bı nefes alım ondan sonra yaza dogru bu renk yaptırcam

$toprak-grubu-saclar-2761-150x150[1].jpg

karalıyım bu sefer :) parlak olmazsa bole kı olmaz heralde renk otursun gıdıp sarı ısık attırcam :)))

ben bir soru daha soracağım. hürrem rengini hangi boyaları karıştırarak elde ederim.(bir başlıkta rastladım cevabına ama palettenin tarçın bakırı naturel serisinde var ve o boya bana iyi gelmediği için kullanmak istemiyorum) saç rengim şimdi bakırımsı bir karamel oldu diplerim koyu kahverengi gelecek. açık bir renk istiyorum oryel kullanmadan nasıl açarım saç rengimi..bir renk daha var beğendiğim onu da ekleyeyim..saçlarımı çok yıpratmadan yapabilir miyim o tonu? teşekkürler şimdiden...

canım tarçın bakırı beğenmemişsin ama çok güçlü bi renktir ve tarçın bakırla birlikte neva color 7.43 ve igora 9-55 numaralı boyaları 30 volume oksidanla hazırlarsan diplerde dahil her yere sürersen yakalarsın.sakın diplerinin daha fazla uzamasını bekleme.çünkü beklersen saç kafa derisinden uzaklaştıkça,kafadan aldığı ısıyı kaybeder.buda normalde diplerin boyayla açılması sağlanırken,rengi almamasına ve oriele ihtiyaç duymasına sebep olur.öptüm

canım tarçın bakırı beğenmemişsin ama çok güçlü bi renktir ve tarçın bakırla birlikte neva color 7.43 ve igora 9-55 numaralı boyaları 30 volume oksidanla hazırlarsan diplerde dahil her yere sürersen yakalarsın.sakın diplerinin daha fazla uzamasını bekleme.çünkü beklersen saç kafa derisinden uzaklaştıkça,kafadan aldığı ısıyı kaybeder.buda normalde diplerin boyayla açılması sağlanırken,rengi almamasına ve oriele ihtiyaç duymasına sebep olur.öptüm

çok teşekkür ederim.. peki hepsini aynı oranda mı karıştırayım?

Son düzenleme:
Zeyn sonuç hüsran tatlım. 8.34le yaptığım pigmentasyon tuttu. ardından 8ile 7yi karıştırdım boyadım. koyu tutmuş olmasını bekliyodum çünkü baya koyu görünüyodu yıkamadan önce. Yıkadım saçımı baya beklettikten sonra sonuç yine saçım yeşil. Sanki yıkarken tüm boyadıklarım aktı gitti gibi hissettim. Napıcam ben bilmiyorum. Bakımla falan kendine gelmesini mi beklesem

canım sana dedim ya 7.43 le yap pigmentasyonu diye.seni nie 8.34 le yaptın ki yine :53: zaten tutmuyo onla.cevabımı okumadınmı burda sanırım 23. sayfada yazmışım.

schwarzkopfsizinicin. com da bişey gördüm paylaşmak istedim ne kadar doğru bilemem...

Boyama sonrası ortaya çıkan renkte hafif yeşil ton var, neden?

Sarı saçlar, suyun içinde bulunan bakır, tuz veya klor gibi maddelerden veya uzun süre güneşte kalmaktan ötürü bazen hafif bir yeşil ton alabilir. Bu yeşil ton, boyalı saçlar için üretilen şampuanlarda bulunan küçük kırmızı pigmentler ile ortadan kaldırılabilir. Saçınızı şampuan ile yıkadıktan sonra iki adet aspirin hapını suyun içinde eritip, saçınızı bu su ile yıkayıp durularsanız saçınızdaki bu sorunun geçeceğini göreceksiniz.

canım bunu ilk kez duyuyorum he mantıklı olabilir ama o sudan tuzdan vs gibi etkenlerden yeşeren sarı saçları tedavi edebilir.biz burda boyadan kaynaklı daha ilk aşamada yeşermiş saçtan bahsediyoruz.yani aşırı küllü boya yüklenmesinden.öptüm

Süper oldu bu :46:
Bayadır bende saçımda değişiklik yapmak istiyorum ama korkuyorum kötü olur diye.
Saçlarım siyaha yakın koyu kahve -doğal rengim- boya yok saçımda.
Kahve rengi tonlarında istiyorum ama saçım koyu olduğu için belli olmayabilir sizce hangi renge boyasam.
Çikolata kahve,sıcak çikolata ve çikolata karamel arasında kaldım.
Teşekkürler şimdiden :21:

canım çikolata kahve benim çok sevdiğim bi renktir.tavsiye derim bide içine nevacolor 6.3 fındıkkabuğu ekle dahada güzel olur bence.ama boyamaya uçlardan başla.en son dipleri yap oki.çünkü dipler kafadan aldığı ısıyla daha çabuk açılır.öptüm

Son düzenleme:
cnm en sonunda kararımı verdım su renk yaptırıyorum ama dıp boyamı yenı yaptırdıgım ıcın bı nefes alım ondan sonra yaza dogru bu renk yaptırcam

Eki Görüntüle 330122

karalıyım bu sefer :) parlak olmazsa bole kı olmaz heralde renk otursun gıdıp sarı ısık attırcam :)))

ayy çok güzel olur merve.heleki beyaz tenli olduğun için müthiş durucak bu renk.çok ii seçim.öptüm

canım çükolata kahve benim çok sevdiğim bi renktir.tavsiye derim bide içine nevacolor 6.3 fındıkkabuğu ekle dahada güzel olur bence.ama boyamaya uçlardan başla.en son dipleri yap oki.çünkü dipler kafadan aldığı ısıyla daha çabuk açılır.öptüm

Teşekkür ederim cnm deniyeceğim onu.Bende seviyorum o rengi :38:

çok teşekkür ederim.. peki hepsini aynı oranda mı karıştırayım?

evet aynı oranda yapki sonra dip boyanda kolay lık olsun.bi karışıklık yaşama.ama bak iyice aktıktan sonra ne yapim die sordun bende ona göre verdim tarifi.sonra bi karışıklık olmasın.öptüm

saçlarının son hali çikolata kahve olan dimi.o zaman şöyle yap elindekileri bi kenara koy.6.1 7.1 ve 7 numaralı boyaları karıştır sür.en azından açıcı kullanmadan zarar vermeden bi işlem uygulamış olursun.o kızın saçları 6.1 yani koyu küllü kumral.bu verdiğim renkleri sürersen epey küllülük kazandırırsın saçına.bittikten sonra yine yaz canım.öptüm

saçlarımın en son hali koyu kestane olan. yani şua n koyu kızıl kahveli bir renk. açmadan nasıl küllü kumral olur? çok teşekkürler canım bu arada

ayy çok güzel olur merve.heleki beyaz tenli olduğun için müthiş durucak bu renk.çok ii seçim.öptüm

ben de bayıldım bu renge bole dogal renklerı cok severım zaten cok sagol gorusun ıcın :) ınsallah kuafor ıstedıgım gıbı yapar :(( cnm ankarada bıldıgın ıyı bı kuafor varmı fıyatı da tuzlu olmasa ıyı oolur :)

evet aynı oranda yapki sonra dip boyanda kolay lık olsun.bi karışıklık yaşama.ama bak iyice aktıktan sonra ne yapim die sordun bende ona göre verdim tarifi.sonra bi karışıklık olmasın.öptüm

tamam zaten yeni boyadım akmadan boyamam... çok çok teşekkürler..

merhabalar, saçım dipleri koyu kahve uçlara doğru açılıyor ve güneşte kızıl yansımalar oluyor. ve kötü duruyor. 2 kutu loreal majirel 8.1 koyu küllü sarı aldım. bu boya kızıllıkları kapatırmı. ya da kapatması için boyaya bişeyler katmalımıyım.

tatlıgacı kırmak istemem seni ama daha önce sorduğun saçla şu an sorduğun soruların alakası yok.birde cevapsız bırakmak istemem ama bu kadar rengi karıştırmak o olursa nolur bu olursa nolur soruları biraz fazla diilmi.hem herkese yardımcı olmaya çalışıyorum yani istediğin saçı tabiki anlatmak boynumun borcu zira konuyu ben açtım.ama hem bana zor oluo artık,hemde görmeden bunca soruna cevap vermek risk almaya başladı.şöyle bi konunun geçmişine bak gerçekten bütün sorularını cevaplamışım ama bu kadarı fazla gelmeye başladı.o nedenle lütfen kırılma ama inan görmeden,cinsine bakmadan bi saçı yorumlamak çok zor heleki bu kadar soruya cevap vermek dahada zor.ama kimsenin sorusunu cevapsız bırakmak istemiyorum.çünkü eğer yardımım sonucunda iyi bişeyler çıkarda bana dua ederlerse ne mutlu bana.kırdıysam ne olur kusura bakma.öptüm

canım sağol,evet sorularımın hepsini yanıtladın ve yardımcı oldun..
bu sorduğumda sana, saçım için düşündüğüm 2.seçenekti..(balyajdan yapmayıp düz boyarsam diye)
diğer sorularım balyajla ilgiliydi.
o yüzden renk karıştırmak sorusu diğerleriyle ilgisizmiş gibi geldi
tşk ederim..

valla zeynepcim soru başına ücret alsaydın köşeyi dönmüştün:52: iyiki varsın sen okulda öğretmenimiz bizde senin öğrencileriniz zaman ayırıp sabırla cevap yazman büyük iyilik:46:teşekkürler güzellik çiçeyim:54::16:

canım sana dedim ya 7.43 le yap pigmentasyonu diye.seni nie 8.34 le yaptın ki yine :53: zaten tutmuyo onla.cevabımı okumadınmı burda sanırım 23. sayfada yazmışım.

Yok tatlım sabna demiştim ya ben 8.34 aldım diye neyseki ıslakken öyle duruyomuş kurutunca gayet güzel oldu yeşerme gitmiş ama 7 ile 8 karıştırmama rağmen pigmentasyondan sonra yine açık renk tuttu. Tek önemsediğim umarım akmaz yıkayınca.

saçlarımın en son hali koyu kestane olan. yani şua n koyu kızıl kahveli bir renk. açmadan nasıl küllü kumral olur? çok teşekkürler canım bu arada

canım eğer koyu olan rengi istiyosan saçların zaten onunla aynı koyulukta sadece tonu sıcak.bence açıcı kullanmadan bi kez dene bu söylediğim renkleri.eğer olursa açıcısısz elde etmiş olursun rengi.en kötü olmazsa açarsın.en azından çok işlem görmüş olan saçın bide tekrar açıcıya maruz kalmaz diye öyle yap dedim.ama illede açıcam diyosan :) açıcıyı uygula sonra dediğim renkleri 20 volume oksidanla hazırla.ok.

ben de bayıldım bu renge bole dogal renklerı cok severım zaten cok sagol gorusun ıcın :) ınsallah kuafor ıstedıgım gıbı yapar :(( cnm ankarada bıldıgın ıyı bı kuafor varmı fıyatı da tuzlu olmasa ıyı oolur :)

canım ben istanbuldayım.ankarada kuaför bilmiyorum.öptüm :)

merhabalar, saçım dipleri koyu kahve uçlara doğru açılıyor ve güneşte kızıl yansımalar oluyor. ve kötü duruyor. 2 kutu loreal majirel 8.1 koyu küllü sarı aldım. bu boya kızıllıkları kapatırmı. ya da kapatması için boyaya bişeyler katmalımıyım.

canım koyu kahve bi saç için çok açık bi renk almışsın.benim tavsiyem nevacolor 5.1 ve 6.1 numaralı boyaları karıştırıp sür.bu kızıllıkları tamamen kapatmasada yoğunluğunu azaltıcaktır.sonrasında aktığında yine aynı renkleri kullan.zamanla oturur zaten.öptüm

valla zeynepcim soru başına ücret alsaydın köşeyi dönmüştün:52: iyiki varsın sen okulda öğretmenimiz bizde senin öğrencileriniz zaman ayırıp sabırla cevap yazman büyük iyilik:46:teşekkürler güzellik çiçeyim:54::16:

canım rica ederim herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.bana bebek için dua etmeyi unutmayın yeter :49: öptüm

Back