• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

canım boya boyayı açmaz gibi klişe bi cevap vericem ama öyle.sadece oksidan oranın 30 volume olurda 9 ve 9.1 numaralı boyaları uygularsan şu anki renginden 1-2 ton açılır belki.ama onada kesin diyemem.çünkü şu anki rengin saçında tutunma oranı,saçının renk almaya meyilli olup olmaması böyle koyu renk boyalı saçlarda sorun olabilio.boyasız koyu kahve olsa sorun diil hemen olurdu 2 ton.ama yinede dediğim renkleri bi dene.inş olur.haber vermeyi unutma.öptüm

ozmnda dipleri farklı saç boyları farklı olr ben 2.5 aydr boyamıyorum saçımı dpleri cıkmaya başladı cnm..olmadı acıcı kullanrm artk =)

canım uyguladığın renk zaten yoğun koyu kahve olmuş.yani noktadan önceki numara boyanın rengi,noktadan sonraki sayı ise yansımasını gösterir.bu rakam ''0'' olunca renk yoğunlaşır.o nedenle böyle yoğun bi renkten geçipte başka yansımalı bi renk yaparsan diplerin başka bi yansıma alacağından ayrı gayrı durur.sen yine aynı şekilde devam et tatlım.öptüm

teşekkürler cevabın için.
peki 3.0 yerine 4.0 ile boyayabilir miyim? 3.0 simsiyah oluyor 4.0 daha normal bi renk.bir aydan fazla oldu boyamayalı, ilk boyandığı kadar simsiyah değil şuanda.

:1::1:
ne biliiim korktum..:1:

şöyle bir şey düşünüyorum.
saçımı 7 no nun 3/2 si ve 6 no nun 3/1 ni karıştırıp boyasam nasıl bir ton çıkar?..
esmer olduğumdan,7 no kumral bana fazla açık kalır diye düşündüm de..

koyu renk bi saçın üzerine 7 açık olmazki.heleki saçında boya var.asla açılmaz zaten.

teşekkürler cevabın için.
peki 3.0 yerine 4.0 ile boyayabilir miyim? 3.0 simsiyah oluyor 4.0 daha normal bi renk.bir aydan fazla oldu boyamayalı, ilk boyandığı kadar simsiyah değil şuanda.

ok canım boya ama hafif bi ton farkı olur dediğim gibi

Mrb benim sacim suan siyah ama 3 aydir boyatmiyorum diplerim kendi sacim koyu kumral sacima enaz hasarlarla hadisenin sac rengini nasil elde edebilirim?ve o rengin ai nedir?

canım öncelikle geçmiş olsun.öncelikle her zaman gittiğin bi kuaförse bu mevsimsel bi hassasiyet olabilir.ama bu azımsanacak bişey diil tabiki o nedenle bu sorunun cevabı bende diil bi dermotoloji uzmanında.tekrar geçmiş olsun ve acilen bi doktora başvur canım.öptüm

yok cnm her zaman gıttıgım bı yer degıl bı kere gıtmıstım bu sac rengımı o yapmıstı sonra ıkıncı kez gıttım o boyadıgı ıcın dedım dıp boyamı da o yapsın bu sefer bole bı sorun oldu ama mevsımsel olsa onceden olurdu sankı cnm ya cunku ben bıldım bılelı boyatırım saclarımı :(( bu sefer baska bı kuafore gıtcem saclarımı sarı yapan kuafore bakım onda da bole bısorun olcaksa doktora gıdım dedıgın gıbı dıyorum :( bu arada son bı soru daha sormak ıstıyorum senı bulmusken :)
Eki Görüntüle 328971
bu rengın adı nedır cnm cok hosuma gıttı hem aldıgım buraya ekledıgım flormarın farıyla cok guzle olur gıbı gelıyo ne dersın ?? bu arada sayende kuafore gıdıp soru sormama gerek kalmıyo cıdden cok sagol :1: ben de bı ıse gırım makyaj kursu almak ıstıyorum senın gıbı vla bılmedıgım ole cok sey varkı eyelıner suremıyorum mesela far suremıyorum falan her bayan senın gıbı bı egıtım almalı bence bole daha saglıklı olur hem en azından kısa surelı bı ıkı aylık bı egıtım alınmalı bılınmeyen konularda

Mrb benim sacim suan siyah ama 3 aydir boyatmiyorum diplerim kendi sacim koyu kumral sacima enaz hasarlarla hadisenin sac rengini nasil elde edebilirim?ve o rengin ai nedir?

cnm ben bı ara hadısenın konusmad,sını dınlemıstım 4. kez gıdısınde mı ne elde etmıs bu rengı

Tatlım saçımın geçmişini biliyorsun zaten mesajlardan. Bugün banyo yaptım o dorelikten turunculaşmadan eser yok yine aktı ve yeşil kaldı elimde. Gittim neva color 8.34 8 ve 7 numaralarını aldım. Öncesinde 8.34le pigmentasyon yapıp 8 in içine çeyrek 7 katıp boyamayı düşünüyorum sence artık akma sorunum olur u bıktım her banyodan sonra yeşermeden.

merhaba kızlar.bende çoğunuz gibi saçlarımda değişikliği seven bi kadınım.nitekim 4 yıl önce platin uğruna belime kadar uzanan saçlarım kuaför kurbanı olup omuzlarıma kadar yandı.sonrasında ne renk yaparsam yapayım tutmayıp,saçlarımda aşırı dökülme yaşayınca baktım bu iş olmuyo en sonunda 2 yıl kuaförlük kursuna gittim.şimdi açma-boyama dahil kendi saçlarımı,kardeşim,arkadaşım vs. saçlarını boyuyorum.
Sormak istediğiniz her türlü soruyu bilgim dahilinde cevaplayabilirim.zira kadınlar kulübü çatısı altında hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.sizlerde hiç çekinmeden istediğiniz soruları sorabilirsiniz.cevaplar ve duanızı alırsam ne mutlu bana :34:

merhaba gercekten sana rastlamak cok buyuk teaduf ve sans,

ben hep sacimi kendim boyadim..tasarimciyim da elimden geliyor.. farkli renkleri karistirip istedigim tonlari elde ettim..

su anda sacim rofleli.. kuaforun yaptigi uygulamada toz acici kullandi ve saclarimi biraz kuruttu ve kecelesti ve aralarda da hafif turuncular var..
ben bu turunculuk olan yerlere platinium aciciyi kendim kullanmak istiyorum..

40 volume yeterli midir?
aliminyum folyoya sarmama gerek varmi?
kac dak. bekleticem?
sadece koyu yerlere mi uygulamaliyim?

diyeceksiniz ki kuafore yaptir.. iyi bir kuafor 350 tl. istiyor.. digerlerin de ise turuncu-sariliklar kaliyor platinin aralarinda..

ACELE YANITLARSANIZ COK SEVİNİRİM.

YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..:42:

oooo canım mavi siyahtan saçın yıpranmadan hadisenin saçına dönmen imkansız.hatta o saçı öyle turuncu izlerler kalmadan yapman imkansız.bence en güzeli eğer çok istediğin bi renkse bekle saçının mavi siyah yerlerini kestirdikten sonra yap.yada başka koyu tonlarda bi renk seç.çikolata kahve,koyu bakır gibi.
hadisenin saç renginin adıda açık bal köpüğü canım.

yok cnm her zaman gıttıgım bı yer degıl bı kere gıtmıstım bu sac rengımı o yapmıstı sonra ıkıncı kez gıttım o boyadıgı ıcın dedım dıp boyamı da o yapsın bu sefer bole bı sorun oldu ama mevsımsel olsa onceden olurdu sankı cnm ya cunku ben bıldım bılelı boyatırım saclarımı :(( bu sefer baska bı kuafore gıtcem saclarımı sarı yapan kuafore bakım onda da bole bısorun olcaksa doktora gıdım dedıgın gıbı dıyorum :( bu arada son bı soru daha sormak ıstıyorum senı bulmusken :)
Eki Görüntüle 328971
bu rengın adı nedır cnm cok hosuma gıttı hem aldıgım buraya ekledıgım flormarın farıyla cok guzle olur gıbı gelıyo ne dersın ?? bu arada sayende kuafore gıdıp soru sormama gerek kalmıyo cıdden cok sagol :1: ben de bı ıse gırım makyaj kursu almak ıstıyorum senın gıbı vla bılmedıgım ole cok sey varkı eyelıner suremıyorum mesela far suremıyorum falan her bayan senın gıbı bı egıtım almalı bence bole daha saglıklı olur hem en azından kısa surelı bı ıkı aylık bı egıtım alınmalı bılınmeyen konularda

canım kızıl kahveye benziyo.ama sanırım ışık yüzünden dore yansımalar oluşmuş.eğer bu rengi yaptıracaksan kuaföre resmi götür bence.en sağlıklısı bu olur.ama sanırım oda benim gibi yorumlar rengi.öptüm

Tatlım saçımın geçmişini biliyorsun zaten mesajlardan. Bugün banyo yaptım o dorelikten turunculaşmadan eser yok yine aktı ve yeşil kaldı elimde. Gittim neva color 8.34 8 ve 7 numaralarını aldım. Öncesinde 8.34le pigmentasyon yapıp 8 in içine çeyrek 7 katıp boyamayı düşünüyorum sence artık akma sorunum olur u bıktım her banyodan sonra yeşermeden.

tatlım eğer hala akıyosa bide 7.43 nevacolorla pigmentasyon yap.bu çok daha güçlü olacaktır.çok daha bakır bi ton elde ediceksin.öptüm

merhaba uzun zamandan beri saçlarımı çikolata kahveye boyuyorum ve artık çikolata kahvenin bir ton açığına boyamak istiyorum hangi renk oluyo hiç anlamıyorumda bu boya işinden

zeyN merhabalar. topigini takip ediyorum. benim saçlar için de yardımcı olur musun. aşağıda linkini veriyorum. baya yazdım derdimi resim de var. sipariş verdiğim boyaları nasıl kullanacağım hakkında yorum yaparsan çok sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-boyama-rengi-icin-yardim-lutfen-resimli.html

ay sen ne yapmışsın böyle bu kadar kısa sürede bi saç bu kadar işlem görürmü.bide neden bu kadar farklı markalar bu kadar fazla boya,açıcı aldın? saçının yarısı sarı yarısı dore sarı.bide istediğin resimlerdeki saçların biri küllü koyu kumral.biri kumral saçın üzerine atılmış papatya balyaj.tam olarak ne istediğine karar vermen gerek önce.bide eğer balyajlı olan saçı istersen balyaj atabilirmisin ?

merhaba zeyn uzun zamandır sarı renk boya kullanıyorum
marka olarak koleston açık küllü sarı artık saçlarımı okadar kuruttu ki bu boyayı bırakmak istyorum
tavsiye ettiğin saçı yıpratmayan,akmayan kullanışlı bir sarı tavsiye edermisin lütfen
benim aklımda loreal var ama hangi nosunu alacağım karar veremedim

merhaba gercekten sana rastlamak cok buyuk teaduf ve sans,

ben hep sacimi kendim boyadim..tasarimciyim da elimden geliyor.. farkli renkleri karistirip istedigim tonlari elde ettim..

su anda sacim rofleli.. kuaforun yaptigi uygulamada toz acici kullandi ve saclarimi biraz kuruttu ve kecelesti ve aralarda da hafif turuncular var..
ben bu turunculuk olan yerlere platinium aciciyi kendim kullanmak istiyorum..

40 volume yeterli midir?
aliminyum folyoya sarmama gerek varmi?
kac dak. bekleticem?
sadece koyu yerlere mi uygulamaliyim?

diyeceksiniz ki kuafore yaptir.. iyi bir kuafor 350 tl. istiyor.. digerlerin de ise turuncu-sariliklar kaliyor platinin aralarinda..

ACELE YANITLARSANIZ COK SEVİNİRİM.

YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..:42:

sakın napıosun 40 volume oksidanı kullanamazsın ki.ne kadar tehlikeli bilmiyosun sanırım.benim diyen kuaför bile 40 volume le girerse ufacık bi hatada yakabilir saçı.bide folyoya sarayımmı diyosun.canım benim sakın böyle işlere tam öğrenmeden heleki saçın sarıyken üzerine açıcı uygulamak içinse girme.iyiki uygulamamışsın.saçın elinde kalırdı.neyse gelelim turuncu kısımları düzeltmeye.onu şöyle yapman gerekir.turuncu olan kısımlara palette yoğun açıcı, igora 0.22 turuncu azaltıcıdan minik bi miktar ekle.sür yalnız sarı olan yerlere sakın bulaştırma çünkü yeşerir.sonra beğendiğin bi sarı saç boyasından plastik yada cam bi kaba 4/1 kadar sık,20 volume oksidan ekle ama çok az boyanın yarısı kadar,gerisini ise saç kremi ve su ile doldur saçına yetecek kadar karıştır.iyice karıştır ama sonra bunu saçlarına sür 5 dk beklet yıka.bunun adı cila biliyosun.en azından daha tatlı bi ton elde etmeni sağlar.ama seçeceğin cila boyasına dikkat et.beğendiğin bi renk olsun.öptüm

merhaba uzun zamandan beri saçlarımı çikolata kahveye boyuyorum ve artık çikolata kahvenin bir ton açığına boyamak istiyorum hangi renk oluyo hiç anlamıyorumda bu boya işinden

canım çikolata kahve moda renktir.yani anlayacağın tabirle ara renk.ana renk olmadığı için bi üst tonu diye bişey yok.he şöyle olur ilk numarası yani ana rengi 6 olduğu için çik. kahvenin,6 numara üzerinden başka bi ton yansımalı renk seçebilrisin.misal 6.3 fındık kabuğu gibi.öptüm

merhaba zeyn uzun zamandır sarı renk boya kullanıyorum
marka olarak koleston açık küllü sarı artık saçlarımı okadar kuruttu ki bu boyayı bırakmak istyorum
tavsiye ettiğin saçı yıpratmayan,akmayan kullanışlı bir sarı tavsiye edermisin lütfen
benim aklımda loreal var ama hangi nosunu alacağım karar veremedim

canım tonuna bu şekilde karar veremem çünkü boyadığın renk hangi renk zemine uygulanıyo bunu sen biliyosun.ama benim sana tavsiyem eğer tek renk bi boyayla tek renk güzel bi ton yakaladıysan değiştirme.çünkü her markanın farklı olabilio tonu.misal palette çok iyi bi boyadır ama 3 numara olan rengi 1 numara kadar koyulaştırır.hazır yakalamışsın bozma.onun yerine kuruyan saçlarına yıkadıktan sonra ıslakken havluyla suyunu al ve bebe yağı sür.emin ol nem deposudur ve çok iyi gelio saça.tecrübeyle sabittir.öptüm

canım tonuna bu şekilde karar veremem çünkü boyadığın renk hangi renk zemine uygulanıyo bunu sen biliyosun.ama benim sana tavsiyem eğer tek renk bi boyayla tek renk güzel bi ton yakaladıysan değiştirme.çünkü her markanın farklı olabilio tonu.misal palette çok iyi bi boyadır ama 3 numara olan rengi 1 numara kadar koyulaştırır.hazır yakalamışsın bozma.onun yerine kuruyan saçlarına yıkadıktan sonra ıslakken havluyla suyunu al ve bebe yağı sür.emin ol nem deposudur ve çok iyi gelio saça.tecrübeyle sabittir.öptüm

renk tonumdan memmunum canım ama dediğim gibi çok kurutuyor
gliserinli su kullanıyorum o bile çok az yumuşatıyor birde dediğini yapayım bakalım
hızlı cevabın için çook teşekkürler canım öpüldünnn
:34:

Back