Yöresel Tarif Sac Böreği - Konya Mutfağından -Efsane Un Sponsorluğunda

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler
Bizim Mustafa Kemalpaşada da otlarla yapardık , yarımca diyoruz bizde cok teşekkür ederim

Telefondan girince imzalar görünmüyor, notebooka geçince imzandan tanıdım seni Çok güzel görünüyor canım, ellerine sağlık
Başarılar Lunya'm

O kadar uğraştıran yemekten sonra haklı kadın
Aynen
Vere vere bunami oy vermişler dedi, gömdü resmen beni

Lunyacım harika olmuş ellerine sağlık hamur işi diyince en bayıldığım bunlardır başarılar diler bir tabak rica ederim..Adresi bilare yollayacağım
Teşekkür ederim ablacim
Senin için tekrar tekrar yapar yollarım ben

Bayilirim sac boregine :)
Elinize saglik, yarismada basarilar.
Teşekkür ederim canım

Ben 68 bile değilim65 kiloyum
Deynep 68 miymiş

68 olmadığım için olabilir miSen 68den fazla mısın
Erkeğe maaşı kadına ise; yaşı, kilosu, boyu, beden ölçüsü sorulmaz nevroş

Telefondan girince imzalar görünmüyor, notebooka geçince imzandan tanıdım seni Çok güzel görünüyor canım, ellerine sağlık
Başarılar Lunya'm
Sosyal mesaj içerikli imzam Çok teşekkür ederim vuslatım

Çok sağol hayatım keyifle bekliyotr olacağım bu arada nick değişmiş demi imzadan bildim..

Ahahahh

bu bir iletim mesajdır

Evet maalesef öyle oldu, gül gibi nickimi değiştirdim herkeste alışmış nana nana, lunya bı garip oldu, cugu etiketi üzerime alınmıyor bu yüzden

Değiştirsene imkanın var nasılsa,tabi 5 hakkını kullanmadısan kürk mantosuzuda değiştirittim verdim gazı verdim çoşkuyu değiştirdi

ellerine sağlık başarılar :) bizimkiler içli çörek der adıyamanda başka bir adı var diye biliyorum.yöreden yöreye değişiyor belli :)

Ellerine sağlık güzellik
Ne kadar maharetlisin bebişim sen böyle heo katıl inşallah

Elinize sağlık başarılar dilerim bide dışına sıcakken tereyağı eritsek offf offf

Eline sağlık çok güzel olmuş çok severim :)

bu ay siteye girip katılamadım ama aklımda kastamonu etli ekmeği vardı sadece mayasız hamurla kıymalı oluyor aynısıymış nerdeyse :)) ellerine sağlık başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…