Mesele o değil yaa diyorum ya kararsızım ben iyi hazırlamadan katılamam oda sizin için risk oluşturur baakk iki tariften de çağıran var üzülürsünüz ona göreAy bunu nasıl kacirdim, hayatta olmaz, belki sonraki sefer yaparım yine
Teşekkür ederim deynebim, çok güzel pilavın havucunu yakarım
Teşekkür ederim tatlım
Senin içli köfteye kadar kahvaltı sofrasindaki tarifinde güzeldi ama favorim Burman sonra tiremisu
Tembel kadın seniyokmu yahu yaşadığın yerde meşhur bir şey
Vallaha öyle
Dedi pizza yapmış hatun
Ablam psikolojisi bozulur daha 1nci sınıfa giden oğlu var 2nci sınıfa geçsin o zaman al, sonra bozulsada sorun olmaz sanırım
Takıma alayım mı nevoyu
Ama şey öyle dersen aus ablamın nasıl içi rahat etsinÇok ihtiyacım var.Ama işe yaramaz aldım başımı gidiyorum
Nevroş hepimiz bir zamanlar bıngıldak bıngıldıkYok almayın sizin takıma ağırlık yaparım dengeniz bozulur.Siz hep fitsiniz
Sen bana bıngıl bıngıl mı demek istiyorsunAblam psikolojisi bozulur daha 1nci sınıfa giden oğlu var 2nci sınıfa geçsin o zaman al, sonra bozulsada sorun olmaz sanırım
Ama şey öyle dersen aus ablamın nasıl içi rahat etsin
Nevroş hepimiz bir zamanlar bıngıldak bıngıldık
Hadi hadi kandıramazsın bizi, omlet yaparken yakan kız değil misin senMesele o değil yaa diyorum ya kararsızım ben iyi hazırlamadan katılamam oda sizin için risk oluşturur baakk iki tariften de çağıran var üzülürsünüz ona göre
Ne kadar da iddialıyım
Ben demedim, aus ablam demiş olabilirSen bana bıngıl bıngıl mı demek istiyorsun
Aus'um öyle şey söylemezBen demedim, aus ablam demiş olabilir
Ay bunu nasıl kacirdim, hayatta olmaz, belki sonraki sefer yaparım yine
Teşekkür ederim deynebim, çok güzel pilavın havucunu yakarım
Teşekkür ederim tatlım
Senin içli köfteye kadar kahvaltı sofrasindaki tarifinde güzeldi ama favorim Burman sonra tiremisu
Tembel kadın seniyokmu yahu yaşadığın yerde meşhur bir şey
Vallaha öyle
Dedi pizza yapmış hatun
Aus'um öyle şey söylemez
Cevabı almışsın nevroş
Litfin ımı yimik kınısındı çık iddılıyımHadi hadi kandıramazsın bizi, omlet yaparken yakan kız değil misin sen
İyi geceler kaptanımBıngıl bıngıl olanlar itinayla çıtır pıtır oldurulur der...iyi geceleeeeer dilerimmm ..uyku zamanı
Lanet 6. hissim, bu kadan mükemmel olmak zorunda mıyımLitfin ımı yimik kınısındı çık iddılıyım
Valla hiç omlet yakmadım ya ama arada tereyağını yakıyorum
Tatlım ayniyiz aynı, bende çiğ köfteyi dusunuyorum kaç gündürYa hamileyken saat 10da canım çekmiş üşenmeden kalkıp yapmıştım bundan ben ya.. yatmadan bakim dedim yeni tarif var mı ama hata yapmışım. . Nasıl uyucam şimdi ben? ?
Gel beraber yiyelim didim amaaaTatlım ayniyiz aynı, bende çiğ köfteyi dusunuyorum kaç gündür
Çok teşekkür ederim tatlım
Demekle olmuyor, telefona yaklaşıp yutkunmaktan başka birşey geçmiyor eleGel beraber yiyelim didim amaaa
Hani kotuydu kiz
Mercimek corbasi yoreye mi ait gozunu sevdigim yaDemekle olmuyor, telefona yaklaşıp yutkunmaktan başka birşey geçmiyor ele
Ben sadece mercimek çorbası önerisinde bulundumhep seni düşündüğümden
Ramazan'a İnşallah canım benimGelin maharetli kadınlar. . Sofra kuralım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?