Çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık beyaz çok tatlı fiyonklu dan anneme yaptırıyorum bende koyu yeşil olacak
Tesekkurler hayatim bende tam seni etiketlemistimÇok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık beyaz çok tatlı fiyonklu dan anneme yaptırıyorum bende koyu yeşil olacak
Azcik ugrassan yaparsin 3gunluk isi varBende yapabilmek isterdim hiç anamın kızı değilim
O 3 gün bana 3 yıl gibi geliyorAzcik ugrassan yaparsin 3gunluk isi var
Bir alissan birakamazin orgu bir tutkudur alisinca birakilmiyor cekirdek gibiO 3 gün bana 3 yıl gibi geliyor
Beyaza ver yanındakine bayıldım çok güzel ellerine sağlık :)Arkadaşlar beğenenlere detaylı olarak anlatabilirimEki Görüntüle 1935646
Eki Görüntüle 1937347 beyaz olanı henüz örüyorum bant yapmak isterseniz istediğiniz modeli bu şekilde kafa ölçünüze göre örüp uçlardan diktikten sonra istediğiniz gibi süsleyip kullanabilirsiniz
Cok tesekkurlerr :)Beyaza ver yanındakine bayıldım çok güzel ellerine sağlık :)
Ayyy çok tatlı olmuşlar ellerine sağlık canım. Annem yanıma gelecek yakında gösteririm ece ye istiyorum bundan
Aynen goster ben hani demistimya suan oruyorum bitince annene goster diye bunlardan bahsediyodum ozlemimAyyy çok tatlı olmuşlar ellerine sağlık canım. Annem yanıma gelecek yakında gösteririm ece ye istiyorum bundan
Evet canım ne kadar güzel olmuşlar el emeği isteAynen goster ben hani demistimya suan oruyorum bitince annene goster diye bunlardan bahsediyodum ozlemim
Insallah gelir ozlemim kavusursunuzEvet canım ne kadar güzel olmuşlar el emeği istegöstercem mutlaka tel.de bahsetmiştim anneme yaparım dedi. Gelebilirse iyi olacak inşallah