Örgü Saç bandı mıdelleri ve süslemeleri :)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Azra910

Junior Meg
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
8.287
25.071
Arkadaşlar beğenenlere detaylı olarak anlatabilirim
beyaz olanı henüz örüyorum bant yapmak isterseniz istediğiniz modeli bu şekilde kafa ölçünüze göre örüp uçlardan diktikten sonra istediğiniz gibi süsleyip kullanabilirsiniz

Son düzenleme:
Aslında oturup yapsan 1 günde biter kuzummm ben buraya yapılışını da çekeyim atayım
Bu aralar ders calismam gerekiyor belki finallerden sonra olabilir =) denerim ama ben bu orgunun ayni nodelinden sac bandi degilde atki ormek istiyorum olabilir mi

Bu aralar ders calismam gerekiyor belki finallerden sonra olabilir =) denerim ama ben bu orgunun ayni nodelinden sac bandi degilde atki ormek istiyorum olabilir mi
Evettt olur ben buna takım örüyırum şuan balımm hemen atıyorum bekle

aynı modelden hırla bile ötdüm ben kuzum :) açtıgım konulardan bakabikirsin hatta ben etiketleyeyim seni

ben de böyle saç bandı örmüştüm kış için kulaklarımı da örtsün diye:))) ama bu kadar güzel değil heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…