- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.045
Ben conditioner ı monoi - coconut oil olanı kullandım. Saç yağını argan yağlı, maskeyi keratinliWhich one baby
Argan yagli
Hindistan cevizli
Kivirciklar icin olan has, hask mi yoksa
Acin acimdir kardesimYarin haber vericem, gazamiz mübarek ola
Ayy bak Yves Rocher burda bulurumEki Görüntüle 3068043
Urunlerimde bunlar, sac maskesi cok guzel onu kullaninca yumos yumos oluyor sacim❤ ama onu kullanmadigim gunlerde istedigim nem yok
AhahsgxhshsAcin acimdir kardesim
Ayy bak Yves Rocher burda bulurumcok sukur
Ama hic yardimci olmadinBen conditioner ı monoi - coconut oil olanı kullandım. Saç yağını argan yağlı, maskeyi keratinlibirini seçmem gerekse coconut conditioner seçerim. İlerleyen süreçte kıvırcık saç serisini de denemek istiyorum hâlâ böbrek parası olmazsa
Ürünler ne kadar güzelEki Görüntüle 3068043
Urunlerimde bunlar, sac maskesi cok guzel onu kullaninca yumos yumos oluyor sacim❤ ama onu kullanmadigim gunlerde istedigim nem yok
Şampuanın Argan oil olanı curly girl uyumluymuş o yüzden onu alırdımAma hic yardimci olmadinsac maske yeni aldim
Camilla Rose den.
Evdeki sampuan bitince hask den alayim. Sampuani ne alirdinargan oil mi olsa, conditioner de monoi coconut
Bu ben. Sacimi Kisa kestirdigim halde saatlerce kurumaz. Kuafore gidince bile uzun surer sac kurutmasi ile kurutmakÜrünler ne kadar güzelacaba saç tipin low porosity ve bu yüzden mi nemlenmiyor? Kendi haline bırakınca geç kurur mu? Veya duşta kolayca ıslanır mı yoksa ilk başta suyun damla damla saç üzerinde kaldığını hisseder misin?
Fransanin kendi markasi kokmus Yves Rocher burda da pahali sanki basima sephora olduAhahsgxhshsyves rocher cilt urunlerini falan cok begeniyom ben sivilcelerime cok iyi geldi ama cok pahali hüuu
Peki conditioner i peki ? Senin tavsiye ettigin olurmu curly girl de. Ay hemen favledim mesajini. Unuturum benŞampuanın Argan oil olanı curly girl uyumluymuş o yüzden onu alırdımben hiç bir markanın bir serisinin hepsini almıyorum ya biraz ondan biraz bundan
Bu saç tipinde keratinli ürünleri kullanmak çok önerilmiyor. Çünkü zaten saç kapalı iyice kapanır. Gliserin, bal gibi humectanlar öneriliyor.Bu ben. Sacimi Kisa kestirdigim halde saatlerce kurumaz. Kuafore gidince bile uzun surer sac kurutmasi ile kurutmak
Hic kurutma makinesi kullanmiyorum genelde 1 saatte kurur, asiri gur bir sacim var, aralarda yapisi bozuk sac telleri görüyorum sekli falan bozuk ve sert oluyor. Cabuk ıslanıyor ya oyle yikarken zorlanmiyorum. Krem surmezsem asiri sert oluyor, arada sacimi uzun sure yikamiyorum iyice yaglansin beslensin diye o zaman krem sürmeden de yumusak oluyorÜrünler ne kadar güzelacaba saç tipin low porosity ve bu yüzden mi nemlenmiyor? Kendi haline bırakınca geç kurur mu? Veya duşta kolayca ıslanır mı yoksa ilk başta suyun damla damla saç üzerinde kaldığını hisseder misin?
Bir dakika bir içeriğini kontrol edeyim onunPeki conditioner i peki ? Senin tavsiye ettigin olurmu curly girl de. Ay hemen favledim mesajini. Unuturum ben
Curly girl metodunda sanki keratin urunleri tavsiye edilmiyor ?Bu saç tipinde keratinli ürünleri kullanmak çok önerilmiyor. Çünkü zaten saç kapalı iyice kapanır. Gliserin, bal gibi humectanlar öneriliyor.
Teyzem ucuz demisti bana ya, parfum almistim cok guzel kokuyor ama asiri zam geldi bir anda. Ona söyledim aa onlar ucuz kiz dedi, bidaha agladimFransanin kendi markasi kokmus Yves Rocher burda da pahali sanki basima sephora oldu
Nerde teyzenTeyzem ucuz demisti bana ya, parfum almistim cok guzel kokuyor ama asiri zam geldi bir anda. Ona söyledim aa onlar ucuz kiz dedi, bidaha agladim
Aa yok coconut conditionerda silikon varmış. Curly serisinde yokPeki conditioner i peki ? Senin tavsiye ettigin olurmu curly girl de. Ay hemen favledim mesajini. Unuturum ben
Orbeyde askoNerde teyzen
Ay artik hic bisey anlamiyorum
Herseye zam gelmis tabi turkiye kadar ucuz degil ama sephorayla yarisacak duruma gelmis sinirim bozuldu
Tamamdir tesekkurlerAa yok coconut conditionerda silikon varmış. Curly serisinde yok