- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.911
Bugun sampuan aldim 90tlEvet yaa. 2 ya da 3 sene önce elsevi 8 TL ye aldığımı hatırlıyorum geçen marketin birinde indirimli hali 24 yazıyordu. Bademin fiyatını bilmiyorum
Lorealin her ürününü severimBenim saçım da beyaz kutusunu çok severdi. Elsev beyaz kutu kullandığım süre boyunca banyoda dökülen saç teli sayım 3-5 olurdu en fazla. Sonra mecburi değişiklikler yaptım dökülmenin önünü alamadım.
Markası ney ki?Bugun sampuan aldim 90tlyıldım artik
Ben de tekrar beyaz kutu alacağım.Lorealin her ürününü severim
Yves RocherMarkası ney ki?
O kadar saldım ki banyo rafında hangi şampuan varsa bakmadan onu kullanıyorum. Geçen gün yine bakmadan bir şampuan sürdüm kafama erkek kardeşimin mentollü Clear şampuanıymışkafa derim uçuşa geçti.
Aaa ben fakirim ya bilmiyorum kaç.Bademin kilosu kaç kız ne fakirligi
Yine sadece adını duyduğum ama ürününü elime dahi almadığım bir marka daha.Yves Rocherdogal olsun diye uğraşıyorum ama bu gidisle sabuna döneceğiz bende az az kullanıyorum, sulandirip kullansammi diye dusunmedim degil
Canm badem cektiBsdemi direk kafama sürsem
Sevmiyor musunBsdemi direk kafama sürsem
Bilmiyorum ki cerezci kocasi olan biri bizi aydinlatsaAaa ben fakirim ya bilmiyorum kaç.
Seviyorum da benim saçım baya gür. Bölgesel kellik var. Şimdi badem yersem slar iki katına çıkmasınSevmiyor musun
Türkiye de 100 küsur tele bademBilmiyorum ki cerezci kocasi olan biri bizi aydinlatsa
Kocası çerezci olanlar yorumaBilmiyorum ki cerezci kocasi olan biri bizi aydinlatsa
Bende 6 aydir falan kullanıyorum o zamanlar ucuzdu, neye elimizi atsak zam geliyor yaYine sadece adını duyduğum ama ürününü elime dahi almadığım bir marka daha.
Fişin varsa iade et yerine elsev al. Ne doğalı ya şampuanın doğalı mi olurmuş sanki sebze meyve. Sabun da pahalı ki
İyi geceler diyerek dalsam konuyaBsdemi direk kafama sürsem
Biz findikciyiz o yuzden para verip baska cerez almiyoruz eve gsgsgsgsgTürkiye de 100 küsur tele badem
Yazin aldık eşimle o ara 90 li biseydi sonrasinsa fiyatlar uçmuştu zatenTürkiye de 100 küsur tele badem
La topik çerez topigine dönüyorBiz findikciyiz o yuzden para verip baska cerez almiyoruz eve gsgsgsgsg