- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.045
Rica ederim inşallah işine yararTamamdir tesekkurler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim inşallah işine yararTamamdir tesekkurler
Ah olabilir oralar daha yuksekteOrbeyde asko
Yarar insallahRica ederim inşallah işine yarar
Low porosity zor ıslanıp kuruyan. High porosity saçlarda önerildiği o gördüm keratinin.Curly girl metodunda sanki keratin urunleri tavsiye edilmiyor ?
Peki hemen islanmayan saca ne denir?
Kasaba galiba onlarin oldugu küçücük boyle sokaklari falan cok tatlisAh olabilir oralar daha yuksekte
Bizim burasi bodrum gibi surekli fiyat cikiyor turist zamani ozellikle
Isıyla şekillendirme boya falan da yok sanırımHic kurutma makinesi kullanmiyorum genelde 1 saatte kurur, asiri gur bir sacim var, aralarda yapisi bozuk sac telleri görüyorum sekli falan bozuk ve sert oluyor. Cabuk ıslanıyor ya oyle yikarken zorlanmiyorum. Krem surmezsem asiri sert oluyor, arada sacimi uzun sure yikamiyorum iyice yaglansin beslensin diye o zaman krem sürmeden de yumusak oluyor
Y’a ne guzel gitmek isterdim fransanin koylerini kasabalarini cok seviyorumKasaba galiba onlarin oldugu küçücük boyle sokaklari falan cok tatlis
Boya uclarda var sadeceIsıyla şekillendirme boya falan da yok sanırım
Ben o açılan yerlerimi bir kez gözümü karartıp eşimin traş makinesiyle sıfırladım. Saçımla kapattım üstünüay yok sarımsak yanık yapıyor sürmem hehehe. Dermaroller yapmayı düşünüyorum
Bende boyle Sessiz sakin yerleri seviyorum kalabalık boguyor beni yaz geliyor asko cikin gezin miss❤Y’a ne guzel gitmek isterdim fransanin koylerini kasabalarini cok seviyorum
Bizim burasi daha buyuk ayni antalya bodrum
Sorma trafik felan boguyor benideBende boyle Sessiz sakin yerleri seviyorum kalabalık boguyor beni yaz geliyor asko cikin gezin miss❤
Evet yaa. 2 ya da 3 sene önce elsevi 8 TL ye aldığımı hatırlıyorum geçen marketin birinde indirimli hali 24 yazıyordu. Bademin fiyatını bilmiyorumAnam artik her sey zengince bence ne fakiri
Qahahahsgsg benim bu ara ne evde durasim var nede evden cikasim, cok garip bir ruh halindeyimSorma trafik felan boguyor benide
Ayy calismiyorum ya ev bile cok guzel geliyor bana
Benim saçım da beyaz kutusunu çok severdi. Elsev beyaz kutu kullandığım süre boyunca banyoda dökülen saç teli sayım 3-5 olurdu en fazla. Sonra mecburi değişiklikler yaptım dökülmenin önünü alamadım.Ben de onu kullanıyorum saçımın en sevdiği şampuan. Bir de syoss oleo21 olanı