- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.589
Şimdi baktım canım çiğ badem 160 tele imişYazin aldık eşimle o ara 90 li biseydi sonrasinsa fiyatlar uçmuştu zaten
Kavrulmuş iri badem 280 tele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi baktım canım çiğ badem 160 tele imişYazin aldık eşimle o ara 90 li biseydi sonrasinsa fiyatlar uçmuştu zaten
Hoşgeldinİyi geceler diyerek dalsam konuya
Saç deyince ilgimi çekti
Her saat konu değişiyor, daha 1 saat once agda yok diye agliyordukLa topik çerez topigine dönüyor
Ay haklısın birde geri dökmek için uğraşma.Seviyorum da benim saçım baya gür. Bölgesel kellik var. Şimdi badem yersem slar iki katına çıkmasın
Kocalarimiz cerezci olsaydi bizim esgal beyle olurdu tühhh yaKocası çerezci olanlar yoruma
Olsun zararlı şeyler boşver. Elsev al ben de alacam sonra burda kritiğini yaparız.Bende 6 aydir falan kullanıyorum o zamanlar ucuzdu, neye elimizi atsak zam geliyor ya nebilem icinde zararli seyler yokmus ondan aliyorum bende
HoşbuldumHoşgeldin
Banada agda onerdi tr de yok cemos agliyoz aksamdan beri niye yok diye o senin dediklerinde yok mafelesYaa amanitam senin bu gönderdiğin gliss ya Garnier falan Türkiye de yok mu aynısını bulamadım netten
Bakayim sana bebeğimYaa amanitam senin bu gönderdiğin gliss ya Garnier falan Türkiye de yok mu aynısını bulamadım netten
Ölceksek birlikte ölelim diyosun gsgdgsgsOlsun zararlı şeyler boşver. Elsev al ben de alacam sonra burda kritiğini yaparız.
Off biz kendimiz bulalim o zamanBanada agda onerdi tr de yok cemos agliyoz aksamdan beri niye yok diye o senin dediklerinde yok mafeles
Ay kaç kişi şampuandan ölmüş kiÖlceksek birlikte ölelim diyosun gsgdgsgs
Bu ay butun parami agdaya yatiricam gibiOff biz kendimiz bulalim o zaman
Bende sorun var zannettim ya
Sen benim dediğim agdaya bak kesin memnun kalırsın
Cemoos watsons da var sprey bide yağ bakcam simdi
Gliss Şampuan, Saç Kremi ve Sprey | Watsons
Gliss şampuan çeşitleri saçlarınızı güzelleştirin, güçlendirin ve hacmini arttırın! Gliss saç kremleri ve spreyler ile saçlarınıza istediğiniz şekli verin!www.watsons.com.tr
Güncel fiyatına bakmadım ama ithal olduğu için pahalı benim dediğim agdaBu ay butun parami agdaya yatiricam gibi
Yıllardır morfose saç serumu kullanıyorum ben çok güzel tavsiye ederimCemoos watsons da var sprey bide yağ bakcam simdi
Gliss Şampuan, Saç Kremi ve Sprey | Watsons
Gliss şampuan çeşitleri saçlarınızı güzelleştirin, güçlendirin ve hacmini arttırın! Gliss saç kremleri ve spreyler ile saçlarınıza istediğiniz şekli verin!www.watsons.com.tr