• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

merhabalar bende bişey sormak istiyorum arkadaşımın saçını açıcaz. saçlarına silme işlemi yapıldı doğal bi kahveye boyandı sonra üzerine siyah yaptı siyahı epey soldu şimdii bakır karamel gibi bi renk yapmak istiyoruz palette yoğun açıcıyla açıcaz ne renk boya kullanmalıyız üstüne

selam

saçlarım siyah(kına ama baya aktı sadece uclarında kaldı ) açılırmı acil cevap ve acılırsa karamele dönermi

arkadaşlar merhaba size birşey danışmak istiyorum.
benim saclımın dogal rengi kumal 4-5 yıldır boyuyorum.siyah bakır kumral...platin dışında her renk oldu saçım.gecen sene bu zamanlarda koyu kahve mi koyu kumral mı ne boyadım siyah gibi olmuştu canıım saclarım.neyse ben onun üzerine boyamadım hiç.yazın denizden güneşten felan baya acıldı kumral oldu öyle ki diplerim belli bile olmuyor.bir kaç ay önce rengi acılır umuduyla bal saırısına boyadım dipten 5 cmden sonrasını.ilk balta tutmasa da şimdi biraz acıldı gibi.ama ben aşagıdaki rengi elde etmek istiyorum.kuafor astronomik bi rakam söyledi üstelik oriel vurmayacakmış acık sarı uygulayınca istedigim bu renk olurmuş inandırıcı gelmedi pek ne bileyim şimdi siz bana ne öneririsiniz

benim şu anki sac rengim
Eki Görüntüle 350740

istedigim saç rengi aşagıda
Eki Görüntüle 350736 Eki Görüntüle 350735
canım istediğin saç
7,1numara kolestonEki Görüntüle 351508 oryalsiz açılması mümküm değil..mutlaka boyanın içine karıştıracaktır..istersen evde kendin yapabilirsin..ben kesim yada röfle için kuaföre gidiyorum..açma yada boyamı kendim yapıyorum..
merhabalar bende bişey sormak istiyorum arkadaşımın saçını açıcaz. saçlarına silme işlemi yapıldı doğal bi kahveye boyandı sonra üzerine siyah yaptı siyahı epey soldu şimdii bakır karamel gibi bi renk yapmak istiyoruz palette yoğun açıcıyla açıcaz ne renk boya kullanmalıyız üstüne
Eki Görüntüle 351520 $imagesCA15PGKB.jpg $24412529090.jpg

mihribn,
karamel diyince çok fazla ton var ilk resim recital koyu kumral akaju..kaliteli bir boya..
ikinci voila 7,8 karamel
3,resim loreal 6.45 saç açıldıktan sonra birebir resimdeki gibi tutuyor..

selam

saçlarım siyah(kına ama baya aktı sadece uclarında kaldı ) açılırmı acil cevap ve acılırsa karamele dönermi

koleston açıcı ile sadece uç kısmında bir dene derim minik bir tutamda açılacağını düşünüyorum..açıldıktan sonra gerisi kolay zaten...

bence deneme :26: bende kına yapıyorum saça. siyah saç boyası bile açılmıyor kına nasıl açılsn:31:

siyah saç boyası açıcı ile kademe kademe açılabilir ..zarar vermez..ama saçta röfle yoksa ve yıpranık değilse...

yine ben :(( ben buraya yazmıstım. bir ay önce saçımı acıp sonrasındada palette 8.0 a boyamıstım. aslında renginden memnunum yavas yavas saçımın rengini acmayı düşünüyodum. ama ebay dan cıt cıt aldım ve bi an önce kullanmak için çıldırıyorum :)) satıcı istediğimen daha açık bi saç gndermiş. ürün 2 haftada elime ulastı. o yüzden iade edip değiştirmek istemiyorum zaman kaybı olur diye. offff sonuc olarak saçımı boyamaya karar verdim. ama ne yapsam bilmiyorum. çıt çıtlar küllü sarı ve ben buğday tenliyim. napmam gerekiyo hiç bilmiyorum kendim mi boyasam yoksa bi kuaföre mi gitsem lütfen bana yardım edin :ssz:

Merhaba kizlaaaar,

benimde sizden fikir almam gerekiyor. Simdi söyle benim sacim kizil kahve, 2 ay olcak boyatali yani baya akti. Uzaktan zaten kahverengi gibi duruyor, sadece isIkta kizil yansimalar var. Kendi dogal rengim kumral ama hic begenmiyorum, nasil desem ne kahve ne sari, belirleyemiyorum rengini. Su iki renk arasinda celiskide kaldim ama ikinci resimdeki ne renk diye adlandiriliyor tam olarak onu bilmiyorum. Kuaförüme gittim ve acik kahve sac rengi istedigimi söyledim, olmaz dedi. Sadece olmaz dedi, yani acariz ederiz bile demedi. Ben kararliyim ama o yapmazsa elbet bir yapabilen bulurum diye ümit ediyorum.

Siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz?

Eklentiler

• $ashley-simpson.jpg
    $ashley-simpson.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 125
  • $Beautiful-Leah-leah-remini-19632634-800-988.jpg
    $Beautiful-Leah-leah-remini-19632634-800-988.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 159
Son düzenleme:
Merhaba kizlaaaar,

benimde sizden fikir almam gerekiyor. Simdi söyle benim sacim kizil kahve, 2 ay olcak boyatali yani baya akti. Uzaktan zaten kahverengi gibi duruyor, sadece isIkta kizil yansimalar var. Kendi dogal rengim kumral ama hic begenmiyorum, nasil desem ne kahve ne sari, belirleyemiyorum rengini. Su iki renk arasinda celiskide kaldim ama ikinci resimdeki ne renk diye adlandiriliyor tam olarak onu bilmiyorum. Kuaförüme gittim ve acik kahve sac rengi istedigimi söyledim, olmaz dedi. Sadece olmaz dedi, yani acariz ederiz bile demedi. Ben kararliyim ama o yapmazsa elbet bir yapabilen bulurum diye ümit ediyorum.

İkinci resimdeki çok güzel çok beğendim renk olarak nedir bende merak ettim bence ikinciyi tercih edebilirsin....

.
yine ben :(( ben buraya yazmıstım. Bir ay önce saçımı acıp sonrasındada palette 8.0 a boyamıstım. Aslında renginden memnunum yavas yavas saçımın rengini acmayı düşünüyodum. Ama ebay dan cıt cıt aldım ve bi an önce kullanmak için çıldırıyorum :)) satıcı istediğimen daha açık bi saç gndermiş. ürün 2 haftada elime ulastı. O yüzden iade edip değiştirmek istemiyorum zaman kaybı olur diye. Offff sonuc olarak saçımı boyamaya karar verdim. Ama ne yapsam bilmiyorum. çıt çıtlar küllü sarı ve ben buğday tenliyim. Napmam gerekiyo hiç bilmiyorum kendim mi boyasam yoksa bi kuaföre mi gitsem lütfen bana yardım edin :ssz:

canım küllü sarı 9.1 şu an saçın 8 numara oryalle açar kuaförde istersen kendin evdede yapabilirsin..

Merhaba kizlaaaar,

$imagesCA15PGKB.jpg $731.jpg
ilk resim vilanın karamaline benziyor ikinci resimde küllü bir renk..loreal 7.31 gibi ekledim..
kızıl yansımalı kahverengi saçların var anladığım kadarıyla..ikinci resim için iki defa açman gerekebilir..
ilk resme yakın bir renge ulaşman daha kolay hem sarı saçı kullanmak zordur..30 güne kalmadan diplerin gelir ama tercih senin canım..

tamamnını açarsam sıyahtan sonra hangı renge döner peki bir bilgin varmı canım ya

ilk etapta açık kahve tonlarına döner canım ikinci açtığındada açık turuncu olur...

pigmentasyon

arkadaşlar ,
saçlarımızı açtıktan sonra,boyanın çabuk akmaması için pigmentasyon yapabiliriz..
Saçlarımızı açtık,ve istediğimiz ton örneğin 7 numara diyelim,peroksit kullanmadan sadece 7 numara saç boyası ve çok az ılık su karıtırıyoruz kıvam koyu olmalı..bu önemli..bu karışımı saçlarımıza yedirip 20 dakika bekletiyoruz..20 dakika sonra bir tarak yardımıyla boyayı sıyırıyoruz,olabildiğince,yıkamıyoruz..bu defa aynı boyayı peroksitle karıştırıyoruz..0.6 lık daha iyi olur..ve saçlarımızı boyuyoruz..

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb kk hanımları benim derdim röfleli saçlarım senelerdir röfle ve çok sıkıldım kendi rengim orta kumral tonlarında bende kumrala dönmek istiyorum ilk etapda aslında istediğim renk küllü koyu kumral bi renk eklicem resimlerini...şimdi ben ilk önce iki kutu 6.0la (koyu kumral) bir tüp 7.0 (kumral)ı karıştırıp boyarsam röflemi kapatırmı daha önce kumrala boyayanlar yardımcı olursa sevinirim içinde kızııllık dorelik falan olmuyor değil mi?

kendi saçım şuan bunda 6-7 cm uzun : $hop.JPG

bu aslında istediğim renk: $417145_352515101445394_203449506351955_1169173_1441224906_n.jpg

buda ilk etapda tutturmak istediğim renk:Eki Görüntüle 354361 yada bu:Eki Görüntüle 354362

Back