• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

canım hani ne bileyim kumral olsun istemiyorum ma kızıllığı alsın istiyorum, 5.1 falan mı boyamam gerek acaba dedim? loreal köpük 53 yerine

Yinee beenn :) daha once kızıl bakır ve altın karamel karıstırıp boyamıstım hatırlarsnz. koyu bakır gıbı oldu. sımdı daha acık bı bakır ıstıyorm. Ama cırtlak turuncumsu olmasını ıstemıyrum. Palette tarcın bakırla açık karamel mi, altın karamel mi, bal köpüğü yoksa sarı mı karıstırsam açık ama cırtlak olmayan yumusak tatlı bır bakır ıcın.. :S

1 ay içinde saçımı 4.kez boyadım kendi rengim koyu kestaneydi yaklaşık 6-7 ay önce kendi rengime dönmüştüm ve ondan sonra hiç boyamadım. 1 ay önce saçımı ilk önce çikolata kahveye boyadım aradan 1 hafta geçti saçımı tarçın bakırı yaptırmak için kuaförüme gittimde hemen acılamıcanı cok zarar verileceği sölendi bu yüzden yavas yavas acıcam dedi ve tekrar kahveli bi tonlara boyadı uçlarımada balyaj attı fakat pek bi açılma olmadı uçlarım diplerim kadar açılmadı hatta. sadece diplerim biraz açıldı sanırım açık kahve tonlarına boyanadıgı için biraz açıldı. daha sonra aradan 2 hafta geçtikten sonra ben başka bir kuaförde açma boyama işlemlerini yaparak tarçın bakırına döndürdü beni yanlız ben kendime yakıştırmadım için biraan önce açık kahve tonlarında boyamak istiyorum şuanda tarçın bakırını yapalı 1 hafta olmak üzere ve ben kendim boya alıp boyamak istiyorum saçlarıma nasıl bir etkisi olur acaba ?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim

saçlarım platin ve dün palette yoğun açıcıyla dip boyası yaptım 45dk beklettim ve tam açılmadı. çok açık turuncu kahve karışımı bişey oldu. ne yapcam bilemedim. tekrarmı boyamalıyım

Cryptic merhaba, ben de bi şey danışmak istyrm sana.. Saçım şimdi çilek kızılı, bu 3. boyayışm falan renk çok hoşuma gtti ama çok çabuk akıyo ve sürekli tamamını boyamak zorunda kalıyrm. E saçım da açıcıydı-röfleydi-permaydı bayağı yıprandı son bi senede. Sarı tonlarında bi renk istyrm en azından sadece dip boya yaparm saçımın altları da dinlenir braz diyorum kuaföre sordum güya yanmayacağnı söyledi ufak bi tutamını açtı ama kendi gözümle gördüm koptu geldi saçlar eline :( Hem o kadar para verip hem kendi paramla rezil olmak istemyorm bu palette yoğun açıcıyla açsam bi kez açmam yeterli mi ve yıpranma ne derece olur ? Turunculaşma falan olursa dye de korkmuyo değilim, zaten 3-4 hafta sonra ancak boyarım bu iyice bi aksın diyorum. O zamana da turuncumcu -pembemsi bi renk olur akmış hali.
$12426_394380227136_714832136_3691259_2462408_n.jpg
Saçım bi ara böyleydi yine bu tonlarda bi renk istyrm, ama dipleri daha koyu tutturmam mümkn mü?
$082307_pfiefer_400x400.jpg
$cmp626.jpg Bunlara yakın bi şeyler de olablr ?

merhaba size birşey danışmak istiyorum saçımı neva color 11.10 ile açtım ama sadece diplerim 3 parmak falan açıldı uçları falan hiç açılmadı sonra gittim açıcı aldım sadece uçlara uyguladım kızıl oldu yani dipler başka uçlar başka sonra küllü kumral ve kumralı karıştırdım sonuç yine dipler çok açık uçlar kzıl kumral karışık fazla kzıl değil ama farklı işte napcağımı şaşırdım yaa çok morelim bozuk ne yapmam lazım bu durumda suan kuaförede gidemem maddi açıdan peki böylemi gezicem lütfen bi akıl verin:26:

acaba kumrallamı boyasam kızıllık gitsin diye ama dipleri nolcak saçımın offfffffff

Yinee beenn :) daha once kızıl bakır ve altın karamel karıstırıp boyamıstım hatırlarsnz. koyu bakır gıbı oldu. sımdı daha acık bı bakır ıstıyorm. Ama cırtlak turuncumsu olmasını ıstemıyrum. Palette tarcın bakırla açık karamel mi, altın karamel mi, bal köpüğü yoksa sarı mı karıstırsam açık ama cırtlak olmayan yumusak tatlı bır bakır ıcın.. :S

canım sarı karıştır ozamanda bu defa dipler açık kalmasın diğer yerlere göre..

1 ay içinde saçımı 4.kez boyadım kendi rengim koyu kestaneydi yaklaşık 6-7 ay önce kendi rengime dönmüştüm ve ondan sonra hiç boyamadım. 1 ay önce saçımı ilk önce çikolata kahveye boyadım aradan 1 hafta geçti saçımı tarçın bakırı yaptırmak için kuaförüme gittimde hemen acılamıcanı cok zarar verileceği sölendi bu yüzden yavas yavas acıcam dedi ve tekrar kahveli bi tonlara boyadı uçlarımada balyaj attı fakat pek bi açılma olmadı uçlarım diplerim kadar açılmadı hatta. sadece diplerim biraz açıldı sanırım açık kahve tonlarına boyanadıgı için biraz açıldı. daha sonra aradan 2 hafta geçtikten sonra ben başka bir kuaförde açma boyama işlemlerini yaparak tarçın bakırına döndürdü beni yanlız ben kendime yakıştırmadım için biraan önce açık kahve tonlarında boyamak istiyorum şuanda tarçın bakırını yapalı 1 hafta olmak üzere ve ben kendim boya alıp boyamak istiyorum saçlarıma nasıl bir etkisi olur acaba ?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim

canım okadar boyatacağına evde kendin açsaydın hem paran gitmezdi hemde yıpranmazdı..şu an tarçın bakırsa,açık kafveye boyarsan bakır kızıl yansımalar olacaktır..ve kolay kapanmaz..ilk önce açman gerekiyor..

saçlarım platin ve dün palette yoğun açıcıyla dip boyası yaptım 45dk beklettim ve tam açılmadı. çok açık turuncu kahve karışımı bişey oldu. ne yapcam bilemedim. tekrarmı boyamalıyım

canım platini evde yakalamk zor..çünki palette ve kolestonun açıcıları okadar etkili değil..iki defa falan daha açman gerekiyor..amaa dibini kuaföre açtırmanı tavsiye ederim ..

Cryptic merhaba, ben de bi şey danışmak istyrm sana.. Saçım şimdi çilek kızılı, bu 3. boyayışm falan renk çok hoşuma gtti ama çok çabuk akıyo ve sürekli tamamını boyamak zorunda kalıyrm. E saçım da açıcıydı-röfleydi-permaydı bayağı yıprandı son bi senede. Sarı tonlarında bi renk istyrm en azından sadece dip boya yaparm saçımın altları da dinlenir braz diyorum kuaföre sordum güya yanmayacağnı söyledi ufak bi tutamını açtı ama kendi gözümle gördüm koptu geldi saçlar eline :( Hem o kadar para verip hem kendi paramla rezil olmak istemyorm bu palette yoğun açıcıyla açsam bi kez açmam yeterli mi ve yıpranma ne derece olur ? Turunculaşma falan olursa dye de korkmuyo değilim, zaten 3-4 hafta sonra ancak boyarım bu iyice bi aksın diyorum. O zamana da turuncumcu -pembemsi bi renk olur akmış hali.
Eki Görüntüle 347958
Saçım bi ara böyleydi yine bu tonlarda bi renk istyrm, ama dipleri daha koyu tutturmam mümkn mü?
Eki Görüntüle 347959
Eki Görüntüle 347960 Bunlara yakın bi şeyler de olablr ?

bence kuaförde açtırma canım,senın konunu hatırladım zaten kızıl tonlar çabuk akar akmasını bekle..iki defa evde açıp,doğal saarıya boyarsın..bakım yapmanı tavsiye ediyorum..saçların bayağı yoruldu çünki..

merhaba size birşey danışmak istiyorum saçımı neva color 11.10 ile açtım ama sadece diplerim 3 parmak falan açıldı uçları falan hiç açılmadı sonra gittim açıcı aldım sadece uçlara uyguladım kızıl oldu yani dipler başka uçlar başka sonra küllü kumral ve kumralı karıştırdım sonuç yine dipler çok açık uçlar kzıl kumral karışık fazla kzıl değil ama farklı işte napcağımı şaşırdım yaa çok morelim bozuk ne yapmam lazım bu durumda suan kuaförede gidemem maddi açıdan peki böylemi gezicem lütfen bi akıl verin:26:

açık kumral boyasanda pek bir değişim olmaz tavsiye etmiyorum canım..koleston röfle seti ilede açabilirsin daha etkili.ama bir kutu yetmeyebilir..kolestonun daha turunculaştırmadan açtığını hep yazıyorlar forumlarda..saçların uzunmu acaba..uzunsa iki kutu almalısın homojen dağılım olmamış olabilir..açıcı az gelmiştir..açmaya uçlarda başlamalısın..

Bakım yapıyrm zatn cnm, evet yine yazmıştn sn bana sağ olasın :) Hangi sıklıkta açıym bu 2 kezi ? Bi de hangi marka boya öenrirsin ? koyu altın dore sarısı, ya da bal köpüğü gibi bişe alsam nasıl olur ? Ay ne çok soru sordm di mi :)))

$45416_kucuk.jpg canım 8.3 senin eklediğin resme benziyor..koyu sarı dore..zaten aklımda 8 numara vardı...

them-at evde saç açmak saçı yıpratmıyor ben 3 defa açtım şimdiye dek ve kremlemesem bile saçlarım yumuşak..ama saçlarımda röfle falan yoktu ve düzleştirici kullanmıyorum..ilk açtığında açık turuncu olur saçların ikincide dore sarı olur altın sarısına yakın..bir iki gün ara ile aç istersen ama uçlardanbiraz kestirirsin boyadıktan sonra...

Çok teşekkr ederm cnm :)
Bi gün açıcıyla açıp ertesi sabah tekrar mı açıym ? Ne kadar bekleym ?

geceden bir defa açarsın,ertesi gün ikinci defa açarsın,diğer gün boyarsın,çünki saçlar çok kuru olmalı boyanın tutması için..yani o gün yıkanmamış olmalı..üstünde yazdığı kadar bekletip yıkarsın ,uçlardan başla..birde lorealin jöle kutusunda gibi bakım maskesi var marketlerde ondan tavsiye edrim..bayağı etkili...

Back