• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

açık kumral boyasanda pek bir değişim olmaz tavsiye etmiyorum canım..koleston röfle seti ilede açabilirsin daha etkili.ama bir kutu yetmeyebilir..kolestonun daha turunculaştırmadan açtığını hep yazıyorlar forumlarda..saçların uzunmu acaba..uzunsa iki kutu almalısın homojen dağılım olmamış olabilir..açıcı az gelmiştir..açmaya uçlarda başlamalısın..

saçlarım omuzlarımda uzun değil yani peki röfle seti açar değilmi ve açınca bal köpüğüne boyayabilirmiyim sizce

kızçeler selam, ben loreal koyu sarı bakır ile açık kumralı karıştırcaktım. Fakat loreal ıslak saça uygulanan sıvı bir boya çıktı. Diğeri ise krem boya ne yapmalıyım. Değiştirim aynı tür boya mı almam gerekiyor. Lütfen acil yardım :(

kızçeler selam, ben loreal koyu sarı bakır ile açık kumralı karıştırcaktım. Fakat loreal ıslak saça uygulanan sıvı bir boya çıktı. Diğeri ise krem boya ne yapmalıyım. Değiştirim aynı tür boya mı almam gerekiyor. Lütfen acil yardım :(

recitali diyorsun ben hep kuru saça uygularım bence sorun olmaz...

röfle seti daha fazla açar ama gece yaparsan ertesi gün boyamalısın..

çok teşekkür ederim son bişey sormak istiyorum bal rengi yapmak istiyorum ve neva colorun bal köpüğü ve açık kumralı karıştırıp yapmak istiyorum burda bi kaç konuda bahsetmişler hatta ama kimse resim eklememiş bende emin değilim sence boyaları karıştırıpmı boyıyım yada setmi alıyım

Bak canım boya bu ama ıslak saç diyo ben krem boya açık kumral ile karıştırmak istiyorum. Kafama takıldı. İkisi uyumsuz diye.
Eki Görüntüle 349130
o problem olabilir yanlız ben boya tonlarını karıştırdığında nasıl bir sonuç alıcaksın onu bilemiyorum...açık kumral 7 numaramı..

çok teşekkür ederim son bişey sormak istiyorum bal rengi yapmak istiyorum ve neva colorun bal köpüğü ve açık kumralı karıştırıp yapmak istiyorum burda bi kaç konuda bahsetmişler hatta ama kimse resim eklememiş bende emin değilim sence boyaları karıştırıpmı boyıyım yada setmi alıyım

ben karıştırma derim canım..çünki yansımalı oluyo saçın rengi...

kızlar benim saçım koyu kahve ben uçlara doğru açık kahve olmasını istiyorum kuaföre bunu nasıl anlatçam :D
ya da evde kendim napabilirim açılması için

kızlar benim saçım koyu kahve ben uçlara doğru açık kahve olmasını istiyorum kuaföre bunu nasıl anlatçam :D
ya da evde kendim napabilirim açılması için

koyu kahve saçların boyalımı..

Öncelikle meraba benim saçlarım eylüle kadar sarıydı sonra kumrala boyadım diplerimle uçlarımın rengi her boyamamda farklı oldu.Şuan diplerim solgun kahve,uçlara doğru açık kumralla yeşil arası ben evde kendim saçımı açmak istiyorum.Loreal Efassor iyi die duydum,forumda diğer markaları (paltte,koleston) deneyen kızlarda var benim teyzem yaptı turuncu oldu ,ben turunculk istemiyorum,siz hangisini önerirsiniz,birde diplerimden 1 cm kadar geldi açıcıyı uyguladığım zaman kendi diplerime sürecekmiyim yada nasıl uygulayacağım??
ben saçlarım küllü cart olmayan doğal bir sarı yapmak istiyorum
saçımın şimdiki $DSC01509.jpg $DSC01508.jpg hali;

Öncelikle meraba benim saçlarım eylüle kadar sarıydı sonra kumrala boyadım diplerimle uçlarımın rengi her boyamamda farklı oldu.Şuan diplerim solgun kahve,uçlara doğru açık kumralla yeşil arası ben evde kendim saçımı açmak istiyorum.Loreal Efassor iyi die duydum,forumda diğer markaları (paltte,koleston) deneyen kızlarda var benim teyzem yaptı turuncu oldu ,ben turunculk istemiyorum,siz hangisini önerirsiniz,birde diplerimden 1 cm kadar geldi açıcıyı uyguladığım zaman kendi diplerime sürecekmiyim yada nasıl uygulayacağım??
ben saçlarım küllü cart olmayan doğal bir sarı yapmak istiyorum
saçımın şimdiki Eki Görüntüle 349519 Eki Görüntüle 349520 hali;

canım bahsettiğin efassör 50 lira sanırım..ama saçlarında kızıllık bakırlık göremedim...kolestonlada açsan turunculaşma olmaz gibi..iki kutu ile uçlardan dibe doğru sürmelisin saçın tamamına..40 dakika bekleyip yıkayacaksın ve ertesi gün boyayacaksın..bir iki boyamada saçların otururur..loreal 8 yada 9 ile boyayabilirsin doğal tonlar..

canım saçımda şuan yok turunculaşma . koleston yada palette açıcı ile açarsam olur die çok korkuyorum ,

selam kızlar birşey sorcam benim saçlarımın röfleli kısımları çekince uzuyor çok yıpranmış anlamındamı, geçen mayıs ayında röfle yaptırmıştım nerdeyse 1 yıl olucak geçen ayda kendim boyadım bu aralar birdaha boyamayı düşünüyorum saçlarım yanarmı ki normal mi röfleli kısımların uzaması bana yardımcı olurmusunuz....

boya yok kendi rengim :) uçlarım diplere göre baya açık yaş arttıkça esmerleşiyorum iyiden iyiye :D

uçlara doğru açık kahve diyorsan sen muntazam yapamayabilirsin canım kuaföre nasıl istediğini iyice anlat..

canım saçımda şuan yok turunculaşma . koleston yada palette açıcı ile açarsam olur die çok korkuyorum ,

saç boyasında kızıllık mevcutsa turunculaşma oluyor,çukulata kahve,karamel gibi tonlarda..ama hiç o tür renklere boyanmadıysa sadece kumral tonlara boyandıysa turunculaşma olmaz diye biliyorum canım..

selam kızlar birşey sorcam benim saçlarımın röfleli kısımları çekince uzuyor çok yıpranmış anlamındamı, geçen mayıs ayında röfle yaptırmıştım nerdeyse 1 yıl olucak geçen ayda kendim boyadım bu aralar birdaha boyamayı düşünüyorum saçlarım yanarmı ki normal mi röfleli kısımların uzaması bana yardımcı olurmusunuz....

boya saçı yakmaz canım,kuaförler açılsın diye yüksek volüm açıcı kullanıyorlar röfle saçdaa doğal olarak yıpranma yapmıştır..bakım gerektiriyor..

arkadaşlar merhaba size birşey danışmak istiyorum.
benim saclımın dogal rengi kumal 4-5 yıldır boyuyorum.siyah bakır kumral...platin dışında her renk oldu saçım.gecen sene bu zamanlarda koyu kahve mi koyu kumral mı ne boyadım siyah gibi olmuştu canıım saclarım.neyse ben onun üzerine boyamadım hiç.yazın denizden güneşten felan baya acıldı kumral oldu öyle ki diplerim belli bile olmuyor.bir kaç ay önce rengi acılır umuduyla bal saırısına boyadım dipten 5 cmden sonrasını.ilk balta tutmasa da şimdi biraz acıldı gibi.ama ben aşagıdaki rengi elde etmek istiyorum.kuafor astronomik bi rakam söyledi üstelik oriel vurmayacakmış acık sarı uygulayınca istedigim bu renk olurmuş inandırıcı gelmedi pek ne bileyim şimdi siz bana ne öneririsiniz

benim şu anki sac rengim
$sac.jpg

istedigim saç rengi aşagıda
$mugeboz44425f-300x225.jpg $muge_boz-resim.jpg

Son düzenleme:
Back