- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
peki canım,kınalı kısmı açtıktan sonra saçı kurutup ikinci kez tüm saça uygulamayı aynı gün içinde yapabilirmiyim ?
canım yapabilirsin ama boyamayı aynı gün yapma ertesi sabah yap çünki boyayı emmeyebilir saç..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki canım,kınalı kısmı açtıktan sonra saçı kurutup ikinci kez tüm saça uygulamayı aynı gün içinde yapabilirmiyim ?
Kızlar saç açıcının fiyatları ne kadar ?:26::26::26::26::26:
Kızlar saç açıcının fiyatları ne kadar ?:26::26::26::26::26:
8-12 lira arsaı değişiyor canım..
teşekkürler canım
peki bunları nerden bulabiliriz canım yaa:26::26::26:
canım,kipa ,tansaş,migros..
canım yapabilirsin ama boyamayı aynı gün yapma ertesi sabah yap çünki boyayı emmeyebilir saç..
Saçlarımı sarıdan kumral döndürdüm 6 ay önce, ama yarısı yeşile dönük kumral, diplerden 5 parmak soluk kahverengi oldu.Şimdi ben Loreal Efassor boya silici aldım.Bu ürünü daha önce kullanan var mı acaba?Birde ben saçlarımı efassor ile açtıktan sonra açık renklere boyamak istiyorum fakat diplerimden 1 2 cm geldi onları nasıl açıcam ???***********
merhaba 15 gün önce boyamıştım saçımı tabi önce açmıştım ama açma işlemi pek başarılı olmadı ve saçlarımın uçları koyu kızıl dipleri sarı kaldı elimdede bir sürü boya var ama ben palette altın parıltılı toffee boyamak istiyorum peki bu kızıllıktan nasıl kurtulmalıyım saçım nasıl tek renk olucak hangi renk kapatır kızılı kumral boyadım çok az gitti ama hala kızıl elimde altın sarısı ve bal köpüğü var bunlar kapamaz değilmi dediğim gibi altın parıltılı toffee boyucam aam aönce kzıllıktan kurtulup tek renk olmam lazım![]()
peki canım nasıl olcak bu işlem.
Nasıl saçı açtırıcaz...
Bnm saçım koyu kestane.. ne kadar beklicez ne zaman sonra yıkıcaz
yıkayıp hemen mi saçı boyucaz ?
Bilgim yok. yarırdmcı olurmusun tatlım yaa :26::26::26:
kelebek konuna baktım canım..o açıcı ve boyayı nereden buldun..hiç adı sanı duyulmamış..çok güzel doğal saçların var..illa baoyarım dersen loreal casting amonyaksız boya ile boya..iki kutu aynı renk al ..ancak yeter..kafana göre işler yapma yazık olur canım saçlarına..
evet canım..lorealin castingi..amonyak yok..senin gibi genç bayanlar için daha uygun...
loreal castin 630..karamel rengi var onu al ozaman ama saçların uzun iki kutu al yoksa renk dalgalanması olur...Eki Görüntüle 355943