• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

saçımı palette yoğun açıcıyla açtım,turuncu sarı arası bir renk oldu..üzerine 10 numara loreal ve 10.1 paletteyi karıtırsam nasıl olur?

.

canım küllü sarı 9.1 şu an saçın 8 numara oryalle açar kuaförde istersen kendin evdede yapabilirsin..

saol canım benim cevabın için. elimde koleston 8.0 vardı değistirmeye gittim fişi kaybetmediğim için değiştirmediler. bende koleston 11.1 aldım ikisini karıstırttım. kuaför kursuna gitmi bi arkadasım vardı onada boyattım. tabi önce patette yoğun renk açıcıyla kendim açtım.saçım şu an altın sarısına benziyo ama arada turuncumsu dorelikler var :( çıt çıtları kullanmak hayal oldu tabi :((

arkadaşlar merhaba , büyük bi derdim var :( en son 6 ay önce saçıma kına yakmıştım. geçen gün 9.0sarı bi boya aldım. saçımın üst kısımlarına biraz fazla geldi ve kızıl hürrem rengi gibi bi renk oldu. alt kısımlar aynen kaldı. kına olduğu için. ben şimdi soğrudzgün bi kuaöfre gitsem saçımı istediğim renge yani sarı tonlarına boyayabilirlermi. kına üzerine boya yapıp tutturan arkadaş var mı. her türlü fikir ve tavsiyeye çok ihtiyacım var, teşekkürler

kızıl ve siyah renkten baska renge gecmek cok zor...sacın yanabilir..ben siyahtan kahveye geciş yapmaya calıstım güzelim saclar lastik gibi oldu :14: herkes para için yalan söylüyor yanmaz diyip:5: sonuc yanık saclar...

mrb kk hanımları benim derdim röfleli saçlarım senelerdir röfle ve çok sıkıldım kendi rengim orta kumral tonlarında bende kumrala dönmek istiyorum ilk etapda aslında istediğim renk küllü koyu kumral bi renk eklicem resimlerini...şimdi ben ilk önce iki kutu 6.0la (koyu kumral) bir tüp 7.0 (kumral)ı karıştırıp boyarsam röflemi kapatırmı daha önce kumrala boyayanlar yardımcı olursa sevinirim içinde kızııllık dorelik falan olmuyor değil mi?

Kendi saçım şuan bunda 6-7 cm uzun :Eki Görüntüle 354359

bu aslında istediğim renk:Eki Görüntüle 354360

buda ilk etapda tutturmak istediğim renk:Eki Görüntüle 354361 yada bu:Eki Görüntüle 354362
6 ve 7 yi karıştır,1çay bardağı ılık su ile sonra bunu tüm saçına sür bu işleme pigmentasyon deniyor..saçındaki boyanın çabuk akmaması için..20 dakika beklet ve tarakla fazla boyayı sıyır saçlarını yıkama..6 ve numara boyayı bu defa 6 numara peroksidle karıştır 2 kutu boyaya 2 kutu peroksit..sonra bunu pigmentasyon yaptığın saçlarına uygula 30 dakika beklet ve yıka..tavsiyem koleston tüp boyası alman 4 kutu alman gerekiyor çünki..turunculuk 6 ve 7 numaralarda olmaz..

saçımı palette yoğun açıcıyla açtım,turuncu sarı arası bir renk oldu..üzerine 10 numara loreal ve 10.1 paletteyi karıtırsam nasıl olur?

canım istediğin renk neydiki onuda belirtseydin keşke..

arkadaşlar merhaba , büyük bi derdim var :( en son 6 ay önce saçıma kına yakmıştım. Geçen gün 9.0sarı bi boya aldım. Saçımın üst kısımlarına biraz fazla geldi ve kızıl hürrem rengi gibi bi renk oldu. Alt kısımlar aynen kaldı. Kına olduğu için. Ben şimdi soğrudzgün bi kuaöfre gitsem saçımı istediğim renge yani sarı tonlarına boyayabilirlermi. Kına üzerine boya yapıp tutturan arkadaş var mı. Her türlü fikir ve tavsiyeye çok ihtiyacım var, teşekkürler

kına hiç yapmadığım için bilgim yok,ama koleston röfle seti bayağı açıyor..yada koleston yoğun açıcı..saçlarının açılmayan bir bölümümde dene istersen...karamel istesen daha kolay ama tamamen sarı renk kınalı saç için uğraştırıcı..

canım bugün kuaföre gittim dedi ki sen beyaz tenlisin ve uç kısımlar kınalı olduğu için ona göre boyayabiliriz karamel sana yakışır dedi o da :) karamel nası bi renk oluyo sarıla ilgisi var mı hiç acaba nette kaç çeşit şey göstermiş karamelle ilgili :D

canım istediğin saç
7,1numara kolestonEki Görüntüle 351508 oryalsiz açılması mümküm değil..mutlaka boyanın içine karıştıracaktır..istersen evde kendin yapabilirsin..ben kesim yada röfle için kuaföre gidiyorum..açma yada boyamı kendim yapıyorum..
Eki Görüntüle 351520 Eki Görüntüle 351521 Eki Görüntüle 351518

cok teşekkür ederim cevapladıgın için.canım 4 yıl önce sacıma oriel uygulandı cok zarar gormedi ama lşimdi saclarım baya uzun zarar gorsun istemiyorum.acma işlemini nasıl yapabilirim ki ben?hangi marka ne ürün kullanmam gerek pek bi bilgim yok.

dün koyu altın sarısı ve dore bakır karışımı olan saçlarmı platine boyatıp kaynak yaptırdım ama çok kötü oldu daha önce röfle kullandım onda bi sorun yaşamadım bugün başka kuaföre gittim aralarına 7yada 8 numarayla röflede yapılacak işlemi sonunda yapalım dedi ben pilatinleride biras daha tatlı sarı istiyorum cila atılmadı saçıma cila atılsa koyulaşırmı birde aralarına attığı renk ilerde akarmı?

,
canım istediğin renk neydiki onuda belirtseydin keşke..

boyasız saçta yada dipler çıkmışsa..9.1loeal turunculuk yapmıyor..iyice bilmeden boyaları kullanmamak gerek..turunculuk varsa iyi açılmamış demektir..

canım bugün kuaföre gittim dedi ki sen beyaz tenlisin ve uç kısımlar kınalı olduğu için ona göre boyayabiliriz karamel sana yakışır dedi o da :) karamel nası bi renk oluyo sarıla ilgisi var mı hiç acaba nette kaç çeşit şey göstermiş karamelle ilgili :D

karamel bakır ,kızıl kahve karışımı çok güzel bir renk..beyaz tenliysen yakışır gerçekten...:49:

cok teşekkür ederim cevapladıgın için.canım 4 yıl önce sacıma oriel uygulandı cok zarar gormedi ama lşimdi saclarım baya uzun zarar gorsun istemiyorum.acma işlemini nasıl yapabilirim ki ben?hangi marka ne ürün kullanmam gerek pek bi bilgim yok.

saçlarının boyu nekadar ne renk ve ne kadar kısmı boyalı..

merhaba cryptic,benim saçlarım uzun ama uçlarda 2 sene önce uyguladığım hint kınası var.çoktandır koyu kestaneye boyuyorum ama siyah gibi duruyor.artık çok sıkıldım açmak istiyorum .Acaba ne kadar açılabilir saç rengim? hangi açıcı en az zarar verir?

dün koyu altın sarısı ve dore bakır karışımı olan saçlarmı platine boyatıp kaynak yaptırdım ama çok kötü oldu daha önce röfle kullandım onda bi sorun yaşamadım bugün başka kuaföre gittim aralarına 7yada 8 numarayla röflede yapılacak işlemi sonunda yapalım dedi ben pilatinleride biras daha tatlı sarı istiyorum cila atılmadı saçıma cila atılsa koyulaşırmı birde aralarına attığı renk ilerde akarmı?

cila saçı açar koyulaştırmaz..cila çamaşır suyunun..lacivert bir kıyafete değdiğindeki etkisini yapar..genellikle röfle ve ana renk kaynaşsın diye yapılıyor..ben saçın rengini açtığı için yaptırmadım ama senin zaten platin sakınca yok ama tercih sana kalmış canım..

merhaba cryptic,benim saçlarım uzun ama uçlarda 2 sene önce uyguladığım hint kınası var.çoktandır koyu kestaneye boyuyorum ama siyah gibi duruyor.artık çok sıkıldım açmak istiyorum .Acaba ne kadar açılabilir saç rengim? hangi açıcı en az zarar verir?

karamel kullanabilirsin bencede güzel bir renk..palettede kolestonda yoğun açıcıları yıpratmıyor..ama belirtildiği süre kadar bekletmek gerek..ve uzun saça yetecek kadar almalısın..en az iki kutu gürse daha fazla..ve ilk önce yanlız kınalı kısmda bekletmelisin..sonra yıkayıp..boyalı kısım ve daha önce açtığın kısıma sürüp tekrar bekletip yıkayacaksın..işlem uzun kına olduğundan ve masraflı onedenle kuaförede gidebilirsin canım...

karamel kullanabilirsin bencede güzel bir renk..palettede kolestonda yoğun açıcıları yıpratmıyor..ama belirtildiği süre kadar bekletmek gerek..ve uzun saça yetecek kadar almalısın..en az iki kutu gürse daha fazla..ve ilk önce yanlız kınalı kısmda bekletmelisin..sonra yıkayıp..boyalı kısım ve daha önce açtığın kısıma sürüp tekrar bekletip yıkayacaksın..işlem uzun kına olduğundan ve masraflı onedenle kuaförede gidebilirsin canım...

peki canım,kınalı kısmı açtıktan sonra saçı kurutup ikinci kez tüm saça uygulamayı aynı gün içinde yapabilirmiyim ?

6 ve 7 yi karıştır,1çay bardağı ılık su ile sonra bunu tüm saçına sür bu işleme pigmentasyon deniyor..saçındaki boyanın çabuk akmaması için..20 dakika beklet ve tarakla fazla boyayı sıyır saçlarını yıkama..6 ve numara boyayı bu defa 6 numara peroksidle karıştır 2 kutu boyaya 2 kutu peroksit..sonra bunu pigmentasyon yaptığın saçlarına uygula 30 dakika beklet ve yıka..tavsiyem koleston tüp boyası alman 4 kutu alman gerekiyor çünki..turunculuk 6 ve 7 numaralarda olmaz..

teşekkür ederim uygulicam bunu

Saçlarımı sarıdan kumral döndürdüm 6 ay önce, ama yarısı yeşile dönük kumral, diplerden 5 parmak soluk kahverengi oldu.Şimdi ben Loreal Efassor boya silici aldım.Bu ürünü daha önce kullanan var mı acaba?Birde ben saçlarımı efassor ile açtıktan sonra açık renklere boyamak istiyorum fakat diplerimden 1 2 cm geldi onları nasıl açıcam ???***********

Back