Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabun Kalıbı Yerine Ne Kullanabilirim ?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 123
- 42
Selam Hanımlar,
Biliyorsunuz artık kullandığımız sabunda bile binbir tane kimyasal
var
Bu yüzden bende kendi sabunumu
yapmaya karar verdim
Herşey tamamda , sabun kalıbı yok . Sabun kalıbı yerine ne kullanabilirim ?
kahve fincanı olabilir.bişeyin kapağı olabilir şampuan kapağı falan,krem kutuları olabilir.aklımagelenler bunlar.
kahve fincanı olabilir.bişeyin kapağı olabilir şampuan kapağı falan,krem kutuları olabilir.aklımagelenler bunlar.
Evet olabilir, teşekkürler ...
- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 123
- 42
Malzeme olarak ne kullanıyorsun canım.yapılışı falan nasıl belki bende yapabiirim.merakım var böyle şeylereEvet olabilir, teşekkürler ...
- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 123
- 42
Dün gece zeytin yağlı sabunu sıcak suda önce rendeledim.suda erittim birkavonaza koydum şampuan yapmayaçalıştım sabah kavonoza baktım tekrar sabun gibikatılaşmış acaba organık değilmiydi ,organik diye almıştım.Evet olabilir, teşekkürler ...
- 4 Ocak 2018
- 6.321
- 23.279
- 298
Malzeme olarak ne kullanıyorsun canım.yapılışı falan nasıl belki bende yapabiirim.merakım var böyle şeylere
Sabun kalıbı satılıyor canım. Kiloyla. O eritiliyor. Ben mikrodalgada eritmiştim. Sonra içine esans katıp kalıplara dökmüştüm. :) Nişanım için. :)
- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 123
- 42
Normal fırında yapılırmı pekiesans nasıl bi esans kullanılıyor.sabun için özel esanslarmı var?Sabun kalıbı satılıyor canım. Kiloyla. O eritiliyor. Ben mikrodalgada eritmiştim. Sonra içine esans katıp kalıplara dökmüştüm. :) Nişanım için. :)
- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
mikrodalgada erittiğiniz gliserin olmasın hanımlar? kimyasal diye kaçtığınız sabun çeşidi olur kendisi.
ben de nikah şekeri kursunda ondan kokulu renkli sabun yapmıştım ordan biliyorum. yalnız hocamız mikrodalgada ısıtmayı pek tercih etmememizi söylemişti, sonra aynı makinede yemek ısıtırken mikrodalgaya yapışan sabun partikülleri (veya öyle bişi işte) yemeklere tesir eder demişti.
her neyse. konu sahibi bacım, pastacı tarzı yerlerde slikon kalıplar oluyor. 6lı düz yuvarlaklar falan. hatta 1 milyoncularda da oluyor onlar sanırım. onları kullanabilirsiniz kalıp olarak.
ben de nikah şekeri kursunda ondan kokulu renkli sabun yapmıştım ordan biliyorum. yalnız hocamız mikrodalgada ısıtmayı pek tercih etmememizi söylemişti, sonra aynı makinede yemek ısıtırken mikrodalgaya yapışan sabun partikülleri (veya öyle bişi işte) yemeklere tesir eder demişti.
her neyse. konu sahibi bacım, pastacı tarzı yerlerde slikon kalıplar oluyor. 6lı düz yuvarlaklar falan. hatta 1 milyoncularda da oluyor onlar sanırım. onları kullanabilirsiniz kalıp olarak.
- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 123
- 42
Kokulu renkli sabun nasıl yapılıyor canım.ben çokseverimkokulu sabunları,yanlız benim mikrodalga fırınım yok ocaklı fırın kullanıyorum onda yapılırmı?mikrodalgada erittiğiniz gliserin olmasın hanımlar? kimyasal diye kaçtığınız sabun çeşidi olur kendisi.
- 4 Ocak 2018
- 6.321
- 23.279
- 298
mikrodalgada erittiğiniz gliserin olmasın hanımlar? kimyasal diye kaçtığınız sabun çeşidi olur kendisi.
Sabun kalıbı yazıyordu canım. Bilmiyorum ki gliserin mi.
Ben süs niyetine dağıtmıştım amacım organik ürün üretmek değildi o sebeple gliserin olabilir tabi :) kullanmadım çünkü sabunluk vasfından haberim yok. :)
- 4 Ocak 2018
- 6.321
- 23.279
- 298
Kokulu renkli sabun nasıl yapılıyor canım.ben çokseverimkokulu sabunları,yanlız benim mikrodalga fırınım yok ocaklı fırın kullanıyorum onda yapılırmı?
Benmari usulü de eritilebilir sanırım canım. İlla mikrodalga olacak değil ya.
- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 123
- 42
İnternette baktımyapılışına da sabun bazı falan diyor.o madde nereden temin edilir aktardanmı,bide bu esans odamıaktardan alınıyor ne diye geçiyor adı acaba
- 4 Ocak 2018
- 6.321
- 23.279
- 298
İnternette baktımyapılışına da sabun bazı falan diyor.o madde nereden temin edilir aktardanmı,bide bu esans odamıaktardan alınıyor ne diye geçiyor adı acaba
Sabun bazını böyle parti malzemeleri satan yerden almıştım ben. Hani mavi tabaklar kınamızı hoşgeldiniz tablosu satılan yerler var ya ondan almıştım. Esans da parfüm bildiğin. 1 damla damlatmıştım naif bir koku versin diye.
- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
evet biz içi su dolu bi tencereyi ocağa koymuştuk, içine de cezve koymuştuk. sabun bazlarını o cezvelerde ısıtıp kalıba dökmüştük. o gliserin için boya da alabiliyosunuz
eminönüne yakınsanız balkapan handa zemin katında başak kimya var. malları iyidir. sabun bazıkokulu taş vs vs satıyorlar
- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 123
- 42
Hımm tamam canım teşekkürler.
Sabun bazını böyle parti malzemeleri satan yerden almıştım ben. Hani mavi tabaklar kınamızı hoşgeldiniz tablosu satılan yerler var ya ondan almıştım. Esans da parfüm bildiğin. 1 damla damlatmıştım naif bir koku versin diye.
- 4 Ocak 2018
- 6.321
- 23.279
- 298
evet biz içi su dolu bi tencereyi ocağa koymuştuk, içine de cezve koymuştuk. sabun bazlarını o cezvelerde ısıtıp kalıba dökmüştük. o gliserin için boya da alabiliyosunuz
eminönüne yakınsanız balkapan handa zemin katında başak kimya var. malları iyidir. sabun bazıkokulu taş vs vs satıyorlar
Evet yakınım, teşekkür ederim.
- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198