Tekrar Merhaba,
Ufak bi gelişme oldu durumumda iki gün önce. Mesaj atmış. Ama daha çok beni yoklar gibiydi mesajı ve sadece içini rahatlatmak ister gibiydi. En anlamli zamanlari benimle geçirmiş, bana çok alışmış her gün daha iyi anlıyomuş, her şey değişmesine rağmen bi yanı bende kalacakmış, keşke yıllar sonra tekrar hayatına girseymişim falan filan.. Sitemkar bi cevap yazdım ben de. Okulunu zaten değiştirmeyi istiyodun, umarım mutlu olursun, ben söyleyeceklerimi söyledim içimde kalan bişey yok, mutlu ol sen de, her şey güzel kalacak aklımda... gibi şeyler dedim. Teşekkürler cevap attığın için, her şey daha iyi şu an, mesaj atmamın bi anlamı yok ama biraz içim rahatladı demiş. Cevap da yazmadım.
İki gündür sürekli dönüp dolaşıp bu üç mesajı okuyorum. Çok sert ve kendini kapatan bi insan olduğu anladım, keşke bağlanmasaydım bu kadar. Her konuşmak istediğimde onun o sert duvarlarına çarptım pişman olurum ya da olmam diye düşünmeden. Her şeyi açık açık söyledim. Ama o bana şu iki mesajı atarken bile yazmış en başında "bu mesajı attığım için yarın belki pişman olurum." diye. Bana çektirdiği acıyı hala anlamamış kendi içini rahatlatmak için mesaj atıyor.
Ondan haber almaya çalışmamak için kendimi zor tutuyorum. Şu an delirmek üzereyim, buraya yazmaya karar verdim.
Yanlış anlamıcakmışım bu mesajlarını, benden bişey istemiyomuş, isteyemezmiş de zaten..
İçim çok daraldı. Nerelere gitsem napsam bilemiyorum.