Sabırsızlanıyorum ...!

trackeki nerdesinn yaaa öldüm meraktaaannnn...kesin hamile bencee sevincini paylaşıyoo herkeslee ..sıra bize gelmediii dahaa

tatlım yanlızca idrar testi yaptım salı günü yok ama eşimle çarşambaya kadaradet olmazsam kan testi yaptırıcaz oda kafayı yedi benle beraber

Evet iyi olur canim..insallah guzel haberlerle donersin..sende hic umitini yitirme..benim halamin 12 yil sonra bebisi oldu..

inşallah tatlım ya biz buraya yeni taşındıkda eşim belki uğurlu gelmiştir diyo ya 7 yıldır olmayınca insan kötü oluyo annemler bile bu kadar geciktiğimi bilmiyolar söylesem hemen sevinirler ama ya yoksa bu sefer eşim çok yıpranacak okadar hamile mağmelesi yapıyorki herşeyde yardım ediyo ve gizli gizli ağlıyorum onun bu haline

Ay canimsin ya..aglama kiyamam :teselli:
Hepimiz icin dua ediyorum ama ozellikle senin icin dua etcem..Insallah hayirli haberlerle donersin canim. Haber et emi.. Trakkeki gibi kaybolim deme he

sağol canım desteğin için eğer hamileysem ilk size bildirecem söz çarşamba günü yaklaştıkca çok telaşlanıyorum allah büyük inşallah yıllar süren bu uğraşımı boşa çevirmez inşallah hepimiz 2009 annesi oluruz

kıızlar dayanamadım test yaptım yaa testte 2. çizgi silik çıktı yani ışığa tutunca belli oluyor sizce hamile olabilrmiyim çok heyecenlendım senağlama

kelebek cnm senin kaç gün kaldı şimdii..benim yarın regl olmam gerek normalde..test yapsammı diyorumm..

kıızlar dayanamadım test yaptım yaa testte 2. çizgi silik çıktı yani ışığa tutunca belli oluyor sizce hamile olabilrmiyim çok heyecenlendım senağlama

Canim buyuk bir ihtimal hamilesin.. adetin ne zaman senin? benle ayni degilmiydin ya 1 haftam kaldi benim. baya erken yapmissin

tatlım eğer adetin geciktiyse hemen emin olmak için kan testi yaptır belli olur sen merak etme hamilesin bence

Senef aklim sende kaldi kiz.. sen benle ayni gunsun..erken yapip positif cikti...normal idrar testimi bu? yoksa erken belli eden testmi ?
Bende mi yapsam CADIARZU

bence bekletmeden yapın valla benim gibi 2 aydır gecikip sonucu bilememektense bilip davranmak daha iyi ama kan testi en sağlıklısıymış doktorum söyledi inşallah annelerimiz çoğalır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…