Sabırsızlanıyorum ...!

bendede kasık agrısı yorgunluk çok fazla bacaklarım çok agrıyo ama yinede çok fazla umutlanmak istemiyorum beklemek gerçekten çok zor.

hoşgeldiniz gdilek ve defhne... inşallah hep beraber güzel haberleri veririz hihoyyyt

bende 24 ocak hihoyyyt
az kaldi kizlar sabredin insallah guzel haber aliriz..adet gununde test yaparsam hamilelik varsa belli olurmu ?

çoğu insanlarda belli oluyor kelebekcim ama yine de bilemiyorum. benim de 4-5 ay oldu korunmayı bırakalı adet gününden 1 gün önce falan yaptım hep negatif çıktı nitekim adet oldum. Bu ay da erken ovülasyon olduğu için olsa yine çıkar herhalde adet günü veya bir gün öncesi. Çıkmazsa da nasıl olsa adet gelmeyince anlarız:)))) yani üçümüzde 20'sinden sonra bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı olsun arkadaşlar inşalah güzel haberlerimizi de vermek nasip olur buradan kaydirigubbakcemile5

Kizlar bugun eczaneden hamileli testi aldim..ama yapmiycam evde bulunsun haftaya kullanirim artik..

bence de yapma benim de evde duruyor ovülasyon testleriyle beraber gelmişti. Dursun bakalım elbet kullanacağımız günler gelecek:))

Selam kızlarr bide ben varımm 20 sinden sonra bekleeyenn tam 1 sene olcak bu ay korunmayı bırakalıı.inşallah rabbbimm bu ay yüzümüzü güldürürrr. Aslında bu ay farklıyım birazz nasıl dersenizz yaklaşıkk bir haftadır gaz problemım var ve üstelikk dünden beri inanılmaz belime agrılar giriyoo birde bugünn çok fazla idrara çıktımm 1 saat olmadann gitmeye başladım bunlar sanki bi ümit oldu bana.
Allah hepimizin yardımcısı olsunn dualarımm sizinle...

Aramiza hsg canim ..insallah guzel haberlerini aliriz :Saruboceq:

Aynı durumdayız canım benimde 9 gün var adetimebenneyaptımki merakla bekliyorum bende zamanda geçmiyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm: beklemekten başka çare yok galbayerimseniben

ya kızlar vallahi siz bilirsiniz:))Ama sabredin en azından 2-3 gün kala yapın bence.En iyisi bu arkadaşlar olsa da zaten çoğumuzun geçen hafta ovülasyon tarihiydi yapacak bişey yok daha belli olmaz bence varsa bile bebişler:))

Dayanamadım ilişkiden 1 hafta sonra test yaptım ama negatif:çok üzgünüm: Herhalde daha çok erken,napıyım merakıma yenildim bende,adetime 2 ,3 gün kala yapsam doğru neticeyi gösterirmi acabafisfisfisfisfisfis

Dayanamadım ilişkiden 1 hafta sonra test yaptım ama negatif:çok üzgünüm: Herhalde daha çok erken,napıyım merakıma yenildim bende,adetime 2 ,3 gün kala yapsam doğru neticeyi gösterirmi acabafisfisfisfisfisfis

En dogrusu adetin gelecegi gun yapmak veya bir gun gectiginde yapmak sanirim.2-3 gun erken yapsan bile erken olabilir dogru sonuc gostermeyebilir.
En iyisi beklemek ben cok zor dayaniyorum:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…