- 12 Ocak 2009
- 218
- 1
-
- Konu Sahibi Kelebek_00
Canim buyuk bir ihtimal hamilesin.. adetin ne zaman senin? benle ayni degilmiydin ya 1 haftam kaldi benim. baya erken yapmissin
canım benim de bir hafta var
ama yumurtlamam erken oldu
hassas testlerden yaptım silik çıktı hihoyyyt
aslında ben duramayıp bi test yaptım ama testim geçersiz oldu çünkü damlalığı kaybettim bende üstüne yaptımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..doğal olarak geçersiz oldu yapamadım yanii..
o zaman hamilesin canim kaydirigubbakcemile3 hayirlisi :1rolleyes:
Allahim bize de nasip etsin ikinci cizgiyi :Saruboceq:
canım bencede bekle daha erken sonra üzülmeni hiç istemem ..ama illa yapacam diyorsan benim gibi yap foşur foşur:roflol::roflol:.geçersiz olduğunu görmek bile bir umuttkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya bende normal idrar testi var hassasi yok..o yuzden yapmim ben bekliyim biraz
kızlar ya valla şu trakkeki çok acımasız ya insan tabi kötü bir şey olmadıysa bir haber verir bizimki geldiğimden beri benle ilgilenmiyosun diyo hadi ama kız ben ağlamaktan bıktım bari güzel şeyler duyalımda mutlu olalım
yaa tatlım silik görüpde ben hamile olmayanı duymadım ve her saat bu stedeyim öyle birşeyde okumadım bence hamilesin ya ben kaç defa yaptım keşke silik çizgiyi görseydim bence hamilesin görürsün bak
çarşamba günü inşallah yaptırıcaz yoksaki bu acabalar beni bitirecek ne olur benim içinde dua et bak hamilelerin duası kabul olurmuş[/QUOT
tabiki dua ederim canım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin ama lütfen bizi hebersiz bırakma sonra çoook merak ediyoruz :1hug: