Sabırsızlanıyorum ...!

aslında ben duramayıp bi test yaptım ama testim geçersiz oldu çünkü damlalığı kaybettim bende üstüne yaptımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..doğal olarak geçersiz oldu yapamadım yanii..

kelebek tatlım senin daha gününe varmış ya bak bence adetin geçsin o zaman insan daha umutlu oluyo inşallah adet olmazsın

ya bende normal idrar testi var hassasi yok..o yuzden yapmim ben bekliyim biraz
canım bencede bekle daha erken sonra üzülmeni hiç istemem ..ama illa yapacam diyorsan benim gibi yap foşur foşur:roflol::roflol:.geçersiz olduğunu görmek bile bir umuttkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ufff acayip mide yanmasi var bende arkadaslar.. dun aksamdan basladi bugun de devam ediyor.. hamilelik belirtisi degil sanirim.
oneriniz varsa yazin lutfen..mide yanmasina ne iyi gelir bilmiyorum

bilmiyorumki cnm yanlış bişeyde söylemek istemiyorum bitki çayları var ama onlar bile zararlı olabiliyormuş bu dönemde..o yüzden sen yediklerine filan dikkat et mandalina portakal yeme asitli şeylerden sakın kendini geçmiş olsun

canım bence 1 çay kaşığı karbonatı suyla karıştır ve iç bak nasıl rahatlıyacaksın hem hamileysen ne yan tesiri var ne başka birşey

kızlar ya valla şu trakkeki çok acımasız ya insan tabi kötü bir şey olmadıysa bir haber verir bizimki geldiğimden beri benle ilgilenmiyosun diyo hadi ama kız ben ağlamaktan bıktım bari güzel şeyler duyalımda mutlu olalım

canım benim ya ben bidaha test yaptım bu sefer hassas test değil normal yaptım ondanda silik çıktı sence var mıdır bebişim çokta umutlanmak istemiyorum :1hug:

yaa tatlım silik görüpde ben hamile olmayanı duymadım ve her saat bu stedeyim öyle birşeyde okumadım bence hamilesin ya ben kaç defa yaptım keşke silik çizgiyi görseydim bence hamilesin görürsün bak

yaa tatlım silik görüpde ben hamile olmayanı duymadım ve her saat bu stedeyim öyle birşeyde okumadım bence hamilesin ya ben kaç defa yaptım keşke silik çizgiyi görseydim bence hamilesin görürsün bak

canım benim rabbim sanada inşallah o çizgiyi gösterecek ben buna inanıyorum sen kan testi yaptırmadın daha dimi?

çarşamba günü inşallah yaptırıcaz yoksaki bu acabalar beni bitirecek ne olur benim içinde dua et bak hamilelerin duası kabul olurmuş

tamam tatlım çok sağol ilk size verecem zaten iyiysede kötüysede allaha kalmış artık sende kan testi yaptırınca haber ver teyze olmamı kutlayacamda ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…