Sabırsızlanıyorum ...!

biz şuanda bebek düşünmüyoruz aslında da buay öyle bi şüphem oldu ama test yaptım ngatif çıktı zaten

artuner canım diğer topiclerdede yazılarını okumuştum ben senin gün baya geçti galiba..canım ilk defa mı oluyo böyle yoksa devamlı düzensizliğin varmı..valla bana kalırsa idrar testlerine pek güvenme canımm gizli hamilelik olabilir..ablamdada aynısı olmuştu idrarda çıkmıyodu hiç 3 aylıkken hamile olduğunu öğrendik canımm inş..vardır bebişin

tamam tatlım çok sağol ilk size verecem zaten iyiysede kötüysede allaha kalmış artık sende kan testi yaptırınca haber ver teyze olmamı kutlayacamda ondan

canım benim biliyorum.. valla bugün bende görür görmez ilk işim bilgisayarı açmak oldu inşallah teyzesi güzel haberleri veririz hihoyyyt

beloş tatlım benim adetlerim 7 aydır gününde oluyordum ve kasımın 21nden beri bir daha adet olmadım yani kafayı yemede dur

çok sağol allahım şu güzel duanı kabul eder inşallah allah razı olsun sizden her ne kadar birbirimizi tanımasakda hepinizi çok seviyorum

offf kizlar bir belli olsa bu hamilelik isi iyi olcak ya..karnimda siskinlik var..ins adetim gelmez

bu hafta karnimda agrilar vardi adetim gelecek gibi ama bugun yoktu..
sonra karnimda sislik var..
mide yanmasi..
bel agrisi..
baska birsey yok simdilik canim..

ya arkadaşlar benimde kasıklarımda ağrı var bide sertlik var kasığımda olabilirmi acaba adetime 8 gün var

bu hafta karnimda agrilar vardi adetim gelecek gibi ama bugun yoktu..
sonra karnimda sislik var..
mide yanmasi..
bel agrisi..
baska birsey yok simdilik canim..

canım benimde belimde ağrı var ve miğdemde yanma ve karnımda şişlik aynı yaa bide ğöğüs uçlarına dokundukça ağrıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…