Sabırsızlanıyorum ...!

:enbuyukkk:bende ilk yerleşme kanaması olmuştu adetimden 4 gün önce ondan sonrada ardıardına test yaptım ve hepsi pozitif çıktı:enbuyukkk:

Ben de Tuğbacım ilk hamileliğimde yani düşürdüğüm bebişimde hiç yerleşme kanamam olmadı. Sadece göğüslerimin uçları acıdı. Başka bi belirti de yoktu. :roflol:

Ben de Tuğbacım ilk hamileliğimde yani düşürdüğüm bebişimde hiç yerleşme kanamam olmadı. Sadece göğüslerimin uçları acıdı. Başka bi belirti de yoktu. :roflol:
aa bak ben onu unuttumm.benimde koltuk altımdan gelen bi göğüs ağrım vardı ömürcüm..el değmiyordu inan..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Benim sadece göğüslerimin uçları acıyodu. Öyle bende kasık ağrısı falan olmadı. Bel ağrısı da yoktu. O yüzden ben şimdi belim ağrıdımı adet olcağımı anlıyorum. Göğüslerimin uçları da acımıyosa tamam bu ayda bi şey yok diyorum.

aynen yaa... aynen varya... a.s
göğüsler acımaya başlarsa ümitlenmemem için hiç bir neden yok. kaç aydır ondan ümitsizim diyordum ya zaten..
en güzel belirti göğüsler diyorum.....
en azından benim için öyle..

Ben de öyle diyorum da Halecim. Aslında hamilelikten hamileliğe değişiyomuş. Benim arkadaşımın göğüsleri 6 haftadan sonra acımaya başlamış ondan önce bi şey yokmuş.

hayırlısı olsun canım, inşaallah hamişsindir..
ama çok takma kafana... hem mide bulantıları adet tarihinden 1 hafta sonra falan başlar.. şimdi sadece iştahın kesilir, halsizlik başlar..

inşallah bakalım:) iştah mı kesiliyomuş. ben deli gibi yiyiyorum yaacokacimcoookcokacimcoook

kızlar gittim doktora bugün,vajinal ultrasonla baktı gebelik yok dedi,sonra kan testi sonucunda 12.57 çıktı,doktorda şaşırdı,ama seni ümitlendirmek istemiyorum dedi,cumartesi tekrar test yapılacak ona göre karar veririz dedi,bende şaşırdım ne düşüneceğimimirmirmirmir.inşallah hayırlısı olur:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

caım hamilesindir bence vajinal ultrasonda görülürmüki hemen bebek:mymeka:

bilmiyorum canım,ilk yok deyince üzüldüm açıkçası..testteki sonucu görünce cumartesi gel yine test yapalım eğer bu değer katlanırsa demekki daha erken hamilelik var dedi..şimdi ne be nede eşim sevinemedik,bekliyoruzmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…