- 23 Ocak 2008
- 25.401
- 293
-
- Konu Sahibi Kelebek_00
- #10.641
kızlar ben çıkıyorum ancak ortalığı toplar yemek yaparım öptüm sizi
içeriğe uygun yazışmalar yapalım
konu dışı yazışmalarınızı (hal hatır sormak gibi)
özel mesajlaşma veya profil mesajlaşma sisteminden yapınız
aksi durumda ceza alırsınız
noldukii sana kuzucumm hıııı nolduuuuu:teselli:hiç keyfim yok kızlar da size naz yapıyım birazcık olur mu??
aa bak ben onu unuttumm.benimde koltuk altımdan gelen bi göğüs ağrım vardı ömürcüm..el değmiyordu inan..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ben de Tuğbacım ilk hamileliğimde yani düşürdüğüm bebişimde hiç yerleşme kanamam olmadı. Sadece göğüslerimin uçları acıdı. Başka bi belirti de yoktu. :roflol:
selamm kuşuumm hoşgeldinnn nasılsınnn bebiş nasılll.....ŞenizSlm kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli..kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Benim sadece göğüslerimin uçları acıyodu. Öyle bende kasık ağrısı falan olmadı. Bel ağrısı da yoktu. O yüzden ben şimdi belim ağrıdımı adet olcağımı anlıyorum. Göğüslerimin uçları da acımıyosa tamam bu ayda bi şey yok diyorum.
kımse yokmu ne oldu yaa
hayırlısı olsun canım, inşaallah hamişsindir..
ama çok takma kafana... hem mide bulantıları adet tarihinden 1 hafta sonra falan başlar.. şimdi sadece iştahın kesilir, halsizlik başlar..
kızlar gittim doktora bugün,vajinal ultrasonla baktı gebelik yok dedi,sonra kan testi sonucunda 12.57 çıktı,doktorda şaşırdı,ama seni ümitlendirmek istemiyorum dedi,cumartesi tekrar test yapılacak ona göre karar veririz dedi,bende şaşırdım ne düşüneceğimimirmirmirmir.inşallah hayırlısı olur:ecrin_bebek::ecrin_bebek: