Sabırsızlanıyorum ...!

Kırıklık var vücudumda canım. Sürekli uykum var. Yani yatsam 5-6 saat uyuycam gibi geliyo.

[/FONT]
ooooooooyyyyyyyyy benım bacımı kızdırmıs enıstem ya bu dedıklerının aynısını ablamada yapıyo enıstem ıkısıde ogretmen onların ama bı cesıt ablamda bole dertlenıyo aman ya bırak o kossun senın pesıne sen kac ablacım ya bu saka anlayısları benı oldurecek bız yapsak kıyamet kopar ya olsun uzulme ablacım o zaman o senı kafaya almaya calıssın ablacım sen cok degerlısın ısıne baksın o aydeee aydeeeeŞeniz

dr çalışma verdi ama öyle zo oluyor ki ödev gibi hiç içimden gelmiyor ya sabırsızlanamıyorum uyarı geldi kızlar dikkat edelim de benim bi sürü yumurtam olmuş ama kaç mm hiç sormadım yarın falan çatlamaya başlar benimki ama akıntıyı farkedemiyorum düzenli ilişki yeter olacağı varsa olur diyorum 2 gün ödev 1 dinlenme öyle bakalım

yüzümde oluşturduğun tebessüm için sağol kardeşim ne yapalım biliyorum o da sana daşak yapılmıyor diyecek o benden alıngan gelince ben atlatmış olurum ne yapalım tek başımızayız burada burdaki en yakın arkadaşımın tayini çıkacak eşi başka bir yerde iş buldu oraya gidecek o gidince kafamı dağıtmaya nereye gidecem sizin yeriniz başka inanın ne -yazacağımı bile bilmiyorum

Ay dünürüm benim. Sen üzülme. Ben seni sormasamda hep aklımdasın. Kafamı tutamıyorum valla.kaydirigubbakcemile3

Seren Serengil 6 aylık doğum yapmış. Bebeği ölmüş çok üzüldüm.

Ne yapayım dünürüm barışmak için ben sana. cokacimcoook Yemek ısmarlayayım. ıstemezsen a.s. çiçek alayım. Onu da istemezsen :icecream: dondurma alayım. Şeniz canım benim.

az önce işten biriyle konuşuyoduk canım sıkılıyo diye
kızmazsan sana bişey dicem canının sıkıntısının geçmesi için dedi
söyle dedim
sen bi çocuk yap dedi,bunu söyleyen de erkek
içimden dedim sanki ben istemiyorum

desene topicteki herkesin kyfi yok arkadaşına bana değil kocama söyle de denmiyor tabi canım naz yapın valla başka kime naz yapacağız değil mi yemek yapmam lazım ama ayaklarım gitmiyor ev dağınık ama elim işe gitmiyor ibrahim tatlıssten size ve bana ağlarsa anam ağlar:a015::a015::çok üzgünüm:senağlamasenağlama

Slm kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli..kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…