Sabırsızlanıyorum ...!

slm elifcim evine baktımda çok güzel allah sağlıklı mutlu huzurlu seneler nasip etsin içinde inş bebiş sesleriyle doldurur

devamıııı ay sımdılık su ahlıyle cekıverdım ıste:roflol:

Eklentiler

• $DSC09680.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $DSC09682.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSC09683.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSC09684.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 54
selam adaş
uyudun mu yine uykucu şirin:))
emel burda ama geçmişi okuyo galiba

yok be adaş hıc uyumadım walla
bole pembe bı akıntı war dı yarın dr gıdıcem neymıs sebebı ogrenelım yanı onlem alınacaksa alalım bosuna canım sıkılıyor stres yapıyorum adaşımbenneyaptımki

slm elifcim evine baktımda çok güzel allah sağlıklı mutlu huzurlu seneler nasip etsin içinde inş bebiş sesleriyle doldurur

sağol canım inşallah geçen gün eşime dedim şurda bi bebiş paytak paytak koştursa ne güzel olur di mi diye

canını sıkma güzelim :teselli:

yani hersey olacagına warır dıyorum canım ınankı su an hıssetıklerımın tarıfı yok belkı ıkıncı kez olacak bu yasanılan ama artık yoruldum we eger bebegımı kaybedersem bırakacagım bu ısın pesını

ohh ya anca bitti kızlar bilgisayar tamirdeydi ancak bugün geldi kardeşim aman yat dinlen kalkma allahın izniyle birşey olmayacak tatlımmm yanındayım ben hepimiz yanındayız güzelim elifim evine bakıyorum ne şeker ben de 23 nisanda taşinıyorum

kardeşim daha öncekinden farklı değil mi yengemde oldu aynen sen gibi dr ilaç verdi şmdi 2.5 yaşında kızımız

hoşbuldum kızlar...
ay bugün bütün gün içimde bir huysuzluk vardı yaa,, ve daha halende var... bi garibimm :::(

bu arada elsecim..
verdiğin rep için teşekkür ederim.. bende ilk evine bakarken vericektim ama hakkım dolmuş veremedim canım...

elifcim 5000 tl olanı tuttuk köşe başı olan güneş görüyor içi aydınlık eşim bana bıraktı adamlar 200lira indirdiler komisyonu 5300 taşınmayı da 300e ayarlayacağız sıkışcağı ama olsun içime sinen bir ev olsun değil mi başın nasıl oldu dr gittim dün ilaç kullanıyordum ya bi sürü yumurtam olmuş bir tarafta şimdilik çalışma günleri verdi ödev gibi zor oluyor iş gibi ıııyyyy tadı kalmadı eşime takmayalım diyorum dr dedi illa olacak diyor ama o güzel anlar sıkıc ve zor oluyor bi de kuruluk problemim var geçmedi gitti o da ama enfeksiyonum azaldı iki gündür yanmam vardı dün çörek otukaynattım içtim ağrım yanmam kalmamış şimdi bi daha içecem faydasını gördüm

[/COLOR][/FONT]
kardeşim daha öncekinden farklı değil mi yengemde oldu aynen sen gibi dr ilaç verdi şmdi 2.5 yaşında kızımız

daha öncakınde bebegın kalbı durmustu 6 haftalıkken şimdiki nde bıse yok henuz sadece pembe bı akıntı ya abla rahım anomalısı yuzunden dıyo bırı bırı baska dıyo kafam allak pullak delırdım yanı artık
bu geelık dusukle bıterse esım sperm kalıtesıne baktırcak cunku uterus bıcornıs olup doguran bı suru ınsan war ben artık cesaret edemem yarın ogrenecegım herseyı yanımda oldugunuz ıcın tesekkurler ablacım hepınıze

rica ederim canım
sen niye sıkıldın bakıyım:teselli:

bişeyden dolayı sıkıldığım yok tatlım yaa..
öylesine işte... havalardan herhalde. beni çok etkiler çünkü.. bugün bulutlu ve kapalıydı hava...

sunway tatlım sen daha üzüyomusun yoksa kendini..
aaa.. lütfen ama.. kötü şeyler getirme aklına.. çok şükür göbişinde bebeğin,, seninle bitanem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…