Sabırsızlanıyorum kızları:))

bebeğin sağlıklı olsun yanında olsun da biz başka bişey istemeyiz canım
biraz önce bir müşterim geldi..bebeğin kaç aylık filan diye sorarken
bende sizin kaç tane dedim..benim iki tane ama biri öldü dedi:1shok:
nasıl oldu ne zaman oldu dedimm..
bundan iki yıl öncesinde 9 aylık bebeğini hastane enfeksiyonundan dolayı kaybetmiş..
ve sonrasındaa dert verip dermanını veren allahım işte 3 aylık hamile olduğunu öğrenmiş
onun acısını neyseki oğlumla kapatabildim biraz olsun dedi..
senağlama
ne zor bi durum allahımm sen evlat acısını yaşatma kimseye yarabbimm:Saruboceq:

aminn canım :Saruboceq:önemli olan insanın yavrusunun sağlıklı olması canının sağ olması.yazık kadıncağıza üzüldüm şimdi mafoldumben mafoldumben

bizim komşunun da kızına araba çarpmıştı vefat etmişti 1 sene olmadı. salı günü gördüm hala çok kötü kadın yaa. toparlayamamış kendini. ben bile hala aklıma geldikçe ağlıyorum. elimizde büyümüştü yavrum. ben böyle olduysam annesinin nasıl içi yanmıştır kimbilir mafoldumben doktor bebek yapmayı düşün. o sana acını hafifletir demiş. şimdi bebek düşünüyor. inş tez zamanda bir bebeği olur da acısı hafifler :Saruboceq:

Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın uzun ömürler versin. Kimseyi çocuğundan ayırmasın inş :Saruboceq:

hamileyken bile dünyaya getireceğin bebeğininle içindeyken daha
nasıl büyük bir bağ oluşuyor..
doğup onun kokusunu içine çektikten sonra allahım onun yokluğuyla hiç kimseyi sınamasın:senağlama

hamileyken bile dünyaya getireceğin bebeğininle içindeyken daha
nasıl büyük bir bağ oluşuyor..
doğup onun kokusunu içine çektikten sonra allahım onun yokluğuyla hiç kimseyi sınamasın:senağlama

amin canım :Saruboceq: :Saruboceq:

ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize hayırlı iftarlar

geldim eve
süpürdüm, toz aldım, banyoyu yıkadım
tuğbikim sadece sen kalmışsın galiba kaçmış kızlar

buarada geçenlerde hoşgeldin dediğin kişiden eser yok hala :roflol:

geldim eve
süpürdüm, toz aldım, banyoyu yıkadım
tuğbikim sadece sen kalmışsın galiba kaçmış kızlar

buarada geçenlerde hoşgeldin dediğin kişiden eser yok hala :roflol:
ewett yaa inanki elifcimm bugünn aklımdan geçtii..biri gelsede güzel bi cümle kursam diye...:roflol:kötükedihüso

içimden yapmak geliyor
misafirim olur okul açılınca bi de çevremdekilere gidince onlar öyle güzel şeyler yapıyorlar ki ben de:çok üzgünüm: doğru dürüst bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…