- 9 Ocak 2009
- 3.553
- 5
-
- Konu Sahibi kuzularinannesi
bende eltimin oğluna muhabbet kuşu aldım. hem hayvan beslemeyi öğrensin hem de değişik olur dedim. bayıldı valla. çok değişik bi hediye oldu hemde hiç bir hediyeye bakmadı kafesin yanına oturdu bütün akşam kaydirigubbakcemile3
benimde makarnam vardıyanına da ton balıklı bi salata
Allah bereket versin
kocam beni yakında boşar zaten bu gidişle kaydirigubbakcemile3
benimde makarnam vardıyanına da ton balıklı bi salata
Allah bereket versin
kocam beni yakında boşar zaten bu gidişle kaydirigubbakcemile3
lisedeyken benımde vardı muhabbet kusum nasıl sevrdım onu ders calısırken yanıma gelır zorla oynardı benımle.
ahan da geldim işimi bitirdik bugün tembelliğim üzerimde valla bir evi temizleyemedim ha
söyle aytülüm nasılsın iyisin dimi
ümmühancım herşey yolunda değil mi
elif keşke ton balığım olsa makarnayla süper olur neyse kocamı kandırırım alsın bana dimi ama
ben her akşam kayınvalidemdeyim birtek salata yaptırıyo bana :jeyyar:
ne güzel yorulmuş oluyorsun kıyamıyor oo miscokacimcoook:jeyyar: evleri birleştirdiniz mi ümmühan yoksa hala kendi evinde misin
daha anahtarımı kapı deliğine soktuğum anda başlıyodu benim bıcırlarda mafoldumben
şimdikiler daha alışamadı bize tabi
ben her akşam kayınvalidemdeyim birtek salata yaptırıyo bana :jeyyar:
ne güzel yorulmuş oluyorsun kıyamıyor oo miscokacimcoook:jeyyar: evleri birleştirdiniz mi ümmühan yoksa hala kendi evinde misin
yok canım kendi evimdeyim hala. sadece akşam yemek yiyip evime gidiyorum. haftasonu bitek yemek yapıyorum. 4 aydır böyle bakalım artık eşim ilk maaşını alsında hemen evime terfi edicem :) gerçi böyle de çok rahattı ama insanın kendi evine benzemiyo
yalnız bunları korkusundan balkona bile çıkarmıyo
unutkan ve katil karısı olunca insanın mafoldumben mafoldumben