Sabırsızlanıyorum kızları:))

GünaydıııııııııııııııınnnnnnopuyorumnanaktanÇok kaynatmışsınız oku oku bitmedi dünürüm..

Yani 20 tane büyük gelsin bi tane çocuk misafir gelmesin arkadaşlar dün bi çocuk vardı bizde canıma okudukafamçokkarıştıo kadar misafir ağırladım en zoru dün akşamdı..Çocuk karıştırmadık hiç bir yeri bırakmadı

Ya bu arada hayır olsun rüyamda kucağımda bi erkek çocuk gördüm..Sarışın tövbe yarabbim çirkin mi çirkin bi çocuktu benim çocuğummuş..kafamçokkarıştısütün için bisküvi eziyodum yedirmek için...Noluyo banakafamçokkarıştı

Fıratı gördüm:roflol:

geçmiş olsun dünürüm o zaman kaydirigubbakcemile3

çocuklu misafir zor oluyo, bende bu cumartesi arkadaşları çağırayım diyorum

biri emekleyen, ikisi durmadan gezinip koşan 3 çocuk laelaelaelaelae

yavaş yavaş geliyo senin fırat galiba :roflol: :roflol:

elifcim günaydın canım.
hamiş elifciğede günaydın.
ömürcüm sanada günaydın canım.

ömürcüm ya bende çocuklu misafiri sevmiyorum.
benim kızım çok usludur ondanda alışığım herhalde.
karıştıran çocukdan nefret ediyorum.

ömür kız sen erkek çocuk doğurucan herhalde.hayırdır kaç gündür bir erkekdir gidiyorsun.
allah hayır etsin.

Günaydın Ebrucum

Günaydın renkdaşım..

Erkek çocuğumun olmasını hiç istememişimdir nedir bu erkek çocuk takıntısı rüyamda anlayamadım

bende kız çocuk istemezdim dünürüm ama sende gelinin diye diye kız çocuk düşündürdün bana kaydirigubbakcemile3

şimdi hep kızım olcak gibi geliyo kaydirigubbakcemile3

hıııııııı bak olabilir hayatım.
ama bırak erkek olsun.
şöyle sarı-lacivert hastası bir erkek çocuk dana ne istenirki.
şöyle birlikte maçlara gidiceksiniz birlikte.

:lepi: :lepi:

Ebrucum benim çocuğumun sarı lacivert olma gibi bi şansı yok babası bjkli yapar..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…