Sabırsızlanıyorum kızları:))

valla öyle sabah okul öğleden sonra antrenman olur ama ben size okuldan yazarım odamda pc varr:roflol::roflol:
ooh ohhhh süper şekerimmmm

mühüm degıl abla ben uyuyup gec uyanıp kahwaltıyı branc yaptıgım ıcın sorun yok yanı
oglende gelsen uyarkaydirigubbakcemile3

üfff bı yogurt yıyemde gelemmm
ablam coktan sızmıstır
sende uyu sana apla
ye bakalım afiyet olsun şekerimmmmm

okurum adascım
ha su sapık hocalar gıbı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa şahanın sapık hoca diye bi skeci vardı o geldi aklımaaa cem yılmaz konuktuu süperdii yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kötü kardeş ben sapıkmıyım kızzz hem biz eğitim için kullanıyoruz pc iiki beden eğitimciyiz bay bayan

sibelcim hoşgeldin

topikten kaybolup gidiyosunuz, sonra da uğramıyosunuz :eek:lmaz:

şaka şaka kaydirigubbakcemile3

beni de hatırlamazsın şimdi, else ben yani elif

inşallah bebiş bize de kısmet eder rabbim :Saruboceq:

a.s çok haklısın ayrıca hoşbulduk da sen neden nikini değiştirdin else de güzel di alkisalkisalkis inşllah canım bizimde:emir_bebek: olur bende onunla ilgili ciddi tedavilere başladım 3 ay olacak... Allahtan hayırlısı...

sütü nesquikle içsem noluuuuurrrrrrrr :sinifsinif:

içme halecim
çikolatanın içinde okzalik asit denen bi madde, sütteki kalsiyumla beraber vücuttan atılıyor
sütten kalsiyum alamıyosun haliyle
muzlu, çilekli falan içmeye çalış eğer süt içemiyosan

a.s çok haklısın ayrıca hoşbulduk da sen neden nikini değiştirdin else de güzel di alkisalkisalkis inşllah canım bizimde:emir_bebek: olur bende onunla ilgili ciddi tedavilere başladım 3 ay olacak... Allahtan hayırlısı...

inşallah tedavin hayırlı sonuçlar verir sibelcim :Saruboceq:

b-419001-g&

günaydın benim bal bademlerim, fıstıklı baklavalarım, şekerparelerim kaydirigubbakcemile3

çoook mutlu bi gün olsun inşallah bugün

hepinize günaydın kızlar.
herkese güzel bir gün diliyorum.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bugün istanbulda yağmur var.özlemişsiz yağmur sesini ya.
ne güzel geliyor şimdi şıkır şıkır.

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

X