Sabırsızlanıyorum kızları:))

bizim gelin doğum yapmamış daha
ayın 13üne kadar gün vermiş doktor
tam yazın sıcağını çekti o halde

aay maşallahh yaa darısı bize inşallahhhhh
yaaa ahh ahhh hamiş kalayımda ister ekvator ister kutup farketmezzzzz ister fırtına ister hortum gelsinler hepsi birer birerr kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun çiçekçik hayırdır?

saol canımcım ya benim geçen hafta bir baş dönmesi ve baş ağrıları tuttu migrenim var aslında ama başka türlü kafamı kaldıramıyordum işe gidemedim başımın dönmesi çok uzun zamandır var kafam uyuşmaya başladı birde bende dedim artık bir nöroloğa gideyim bu iş iyi değil stres aslında en büyük sebepte işte yinede endişelenmeye başladım yüzüm gözüm uyuşmaya başladı çünkü dişte gıcırdatıyorum deli gibi yıllardır yani dert bir değilki canımcım işte neyse doktorda uykusuz beyin elektrona bakarsam çok şey anlarım dedi iyi dedim bende sabaha işte uyumadan gidicem
kahve kola çay oof yani kaydirigubbakcemile3 birde hamiş nasıl kalıcam bu kadar kafeinee bebiş mebiş dayanmaz kaydirigubbakcemile3

allah iyiliğini versin kııııızzzz:roflol::roflol:
:))))) versin canım benim hepimizin iyiliğini versin

geçmiş olsun tatlımmm ya tutunur kııız tutunur

valla anneme dedim ya anne tam yumurtlama zamanımda bu baş ağrılarım falan tuttu bi ayda bişey olmasın yaa dedim kızım dedi dur sakin ol sağlamken olmadı belki hastayken olur dedii ayy orda koptummmmm inşallah dedim

walla şekerim bu ay kendimden nedense umutluyummm :))))) ne bilim yaa artık beynimin bi oyunumu nedir anlamadım amaa
senin gelmesini istemediğimiz reglin ne zaman canım

ben geldımm
bu mahallenın karılarının agzını burnunu kırmak gelıyor ıcımden yaaaa

aplaaaaaa mısafırımız mı warrr
banada gayfeeeeeeee

anam adetimi anlamıyorum kürtajdan sonra 26.gün sonra oldum ikinci adetim neye göre bekleyeceğimi bilmiyorum kürtajdan sonraya göre ise 3 gün gecikti normal adet günüme göre ise 2sonra bekliyorum
kardeş ne oldu kırarız dur önce doğur güçlü olman lazım :roflol::roflol:
sana gayfe yok süt vericem sana

walla werecek bekar gızımız yohh
yolda olan ıkı erkek ewlat war emme güççüklerrrr
bı denede hamıle bacımız war emme sıpası gız mı erkekmı bellı deeeeel
o sebepten sen bı tane dogur allahın ıznıyle:CüvCüv:

ay warya cok sıcak kızlar ben mı ole hısseıdyom yoksa
balkon acık uyudum dun belım tutulmus

hazımsızlık olabilir canım su iç bakemmm
evet canım benim 30luk çıtırlardan arkadaşım bizi görmeye gelmiş sağolsun

X