Sabırsızlanıyorum kızları:))

bıde varya kesın kesın konusanlar varya dogumu su ay yapcam dıye bızde olmadan ya düsük olursa dıye korkuyoruz.mıllet kendınden emın emın konusuyor.

spekulum diye şu muayenede olanın metali biraz daha büyüğü benim kuşum dar normalde ondan sıkıntı oldu kastım bi de kendimi aleti kırıyordum içimde az kalsım
kasma kendini çektir ama eşin de tahlil yaptırsın dr kızıyorum tedavi tek taraflı olmaz kocana da baksınlar eşimin sayısı iyi ama şekildebozukluk vardı 2 ay vştamin ilacı içti hamile kaldım şimdi yine içiyor

şöyle aleti yerleştiriyoor ve genişletiyor sen anlamıyorsun zaten bieyler kurcalıyorlar sonra ilacı veriyoruz kasma diyorlar veriyorlar adet sancısı gibi bir anlık ağrın oluyor eğer tüplerde tıkanıklık varsa ağrı daha çok oluyor açıksa geçiyor ben de solda hafif bir tıkanıklık çıkmıştı ağrım da olmuştu o zaman solda az ama sonra eve geldim ağrı kesici içtim yattım kalktım

ben eşime söyledim yaparız dedi baktım yapmıyor ben koşturuyorum yok ateş ölçüyorum yok yumurtlama heo ben yani
sadece ben istiyorsam yapmayalım herşeye ben koşuyorum sen de tk yok dedim altı üstü tahlil vereceksin ben neler çekiyorum herşeyi ben çekiorum acıyı ben çekiyorum dedim ben de vazgeçtim karar verirsin gideriiz baktım dr bulsana dedi tabi dr çoktan belli ve yaptırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…