Sabırsızlanıyorum kızları:))

ben nasıl yönetırım bılmem hıc emır veremem ben ya.ıs buyurmayıda sevmem yanı.sana bısey sorucam rahım fılmını ne kadara cektırmıstın canım?

biz eveydik bir ara çıktık ip aldım eşim kartuş aldı sonra pizza söyledik film seyrettik gün bitti

75 liraya ama ben erken tarih istediğim için istemeseydim 3 ay sonraya gün veriyorlardı bizde fark verdik
çektir aytül valla iyi olur tüpleri temizliyor bir nevi hamileliği kolaylaştırıyor ben ondan sonra hamile kaldım filmden sonra bir ker adet oldum .
şimdi çektir desin dr giderim hemen

cok korkagım ya anlatamam ama acıya dayanıklıyım baslayana kadar hersey.bu catlatma ıgnesı cok yakıyor dıyor herkes vurana kadr hemsıreye neler yaoyorum sonra kalkınca arabaya bınınce ne acı ne bısey kalıyor.

eltım dogurcak buaraya geldı sılopıde kaynanamlarda cok ımrenıyorum anlatam ya kıskanclık mı bılmem ıcım acıyor bebegın kıyafetlerını falan görünce cok üzülüyorum.

aynı ben
ben de çok korkuyordum içeri girdim ama bıraksalar kaçacam sana sadece şunu söyleyeyim jinekolojik muayene gibi oluyor ilaç sıkıyorlar ilaçları hastanenin eczanesinden aldım baktım kocaman iğne ahan da yandık dedim yalnızım eşime gelmene gerek yok dedim kurbanlık koyun gibi hissettim kendimi
tümü 10dk bişey ilaç veriyor bityor

en yakın arkadaşım korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldı nasıl ağladım anlatamam kendim için onun adına çok sevindim
hele hamileyken sigara içenleri gördükçe benim bebeğim neden gelişmedi onların bebeği neden sağlıklı diye geçirdim allahım günah yazmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…