Sabırsızlanıyorum kızları:))

kardeşş ablasının güzeli gellll gellll hadi özledik kız seni sensiz eksik kaldık ama dimi kızlar hatta demin seni konuşuyorduk seni gelll gelll:gitme:mafoldumbensenağlama:çok üzgünüm:a.s.

hemen denerim canım çok sağol zaten normalde 60-62 kiloyum boyum uzun ya daha fazla zayıflıkta sevmiyorum. 60 bile bana yetiyor :) ben eve giderken üzüm falan alayım zaten az yiyiyorum ama su içemiyorum hiç. sanırım ondan kilo alıyorum. hemen bu akşam başlıyorum bakalım.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aman ne uğraşacaksın onunla emelcim ya okadar da hamaratlık iyi değil bence kaydirigubbakcemile3

OFFF kızlar günler geçmiyor ya ayın 10 nu beklemek çok zormuş inşallah bu aşılamam tutucak sayfa sayfa bağırıcam bende haykırcam bebeğimii

geldım ablacım geldım..,
yok ben küsmedım ya ole her yazdıgım karanbole gıdınce cıkıverdım
yuruyus yaptım sımdı bahceden cevız toplayıp yedım
tartım yok kac kılo oldum acaba.
ya bugun hıc zaman gecmedı uyudum bıraz ıkı gecedır uykusuzdum ıyı geldı

oyyy kurban oldugumunun yavrusuuu 25. haftasını doldurmus annesı kurban olsunn...
26 ya gırıyoz yanı yarın
allahım wakıtlı saatlı yolla yavrularımızı
oglusummm benım canımın içiŞeniz

oy oy meleğim gelmiş ablasının tatlısı gelmiş özletme beni bi daha ağlayıııımmmm ühühühühühüh diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…