Sabırsızlanıyorum kızları:))

hoşbulduk arkadaşlar. iyiyim çok şükür. işlerimi ancak toparladım size bakayım dedim. bugün bi ara açtım ama yazamadan kapatmak zoruda kaldım. tuğbacımm geçmişi okudum canım geçmiş olsun bol bol pilav ye çok iyi geliyor :kedi:

hemşo bugün bi topikte okudum elma diyeti yapıyolarmış. bi araştırsana sende. ramazan çıkınca başlayayım diyorum. baya kilo veren var. beraber yaparız senle olmaz mı?

hemşom biliyorum o diyeti de elmayla ömür mü geçer kaydirigubbakcemile3

bi gün karpuz diyeti yaptım da kendimi eve zor attım

ama elma yapanlar çok güzel kilolar vermişler biliyorum

5 er kilo verir bırakırız kaydirigubbakcemile3 hemen deneyecektim ama oruçluyum olmaz oruçluyken. yoksa rejime başlıycam 67 kiloyum ya mafoldumben

yapmayın tek besinli diyetler bırakınca verdiğiniz kiloları tümüyle alırsınız valla hasta olursunuz allah korusun

verirsin canım ben şöyle yapıyorum kilo almamak için 60 vurmuştum ben az yiyorum özellikle ramazanda 5 günlük oruçla 1 kilo verdim az yedim bol su içtim kuru kaysı yedim kuru üzüm yiyorum siyah olandan ama kilo kaybederken kan değerlrim düşmesin diye bunu dene inan bir ay içinde 4-5 kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…