Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hmmm... ozaman bir ay düzenli olarak (AYNI SATTE) olcelim, bir bakalım atesine, doktora gitmis miydin canım sen? tedavi gördün mü yani?
(bu arada umarım hic gerek kalmaz ölcmene saracım)

canım doktora gitmiştim.rahim filmi dahil bir sürü testler tahliller yapıldı.eşimde de bende sorun yok.hatta rahim ve yumurtalıklar çok temiz dendi.
sonrasında hamile kaldım.ama 7 haftalıkken düştü.8-9 ay kadar önce.düşükten sonra doktorum 6 ay kadar hamile kalmazsan iyi edersin yoksa düşük tehliken daha çok olur deyince depo provera(üç aylık korunma iğnesi) yaptım.sadece bi defa.onun etkiside 6 ayda bitermiş.etkisi bitince doktora gittim yine bir sürü test tahlil ve yine hepsi temiz çıktı sorun yok doğal yoldan hamile kalırsın dedi.şimdi tekrar hamile olmayı bekliyorum.

canım arkadasim benim ya, bilmiyodum... gecmis olsun ama Allah hayırlısını versin cümlemize... isin güzel yani cok sükür hamile kalabiliyosun ve insallah ta kalacaksın zaten... umarım vaktimiz sonradan cok simdidir (ama önce hayırlısı tabii ki)

sağolasın canım benim.inşallah Rabbim bu yolda bizi fazla sınavdan geçirmez.inşallah en kısa sürede hepimiz hayırlısıyla hamile olup bebişlerimizi kucağımıza alırız.

sağolasın canım benim.inşallah Rabbim bu yolda bizi fazla sınavdan geçirmez.inşallah en kısa sürede hepimiz hayırlısıyla hamile olup bebişlerimizi kucağımıza alırız.

amin canım... insallah

guzel topigimizin guzel kizlari

gu nay din........................

hehehe güzeliss di mi hepimisssss

adoğrucu hoşgeldin canım.kendinden bahsedermisin biraz.

Herkese iyi haftalar güzel günler diliyorum, 4,5 yıllık evliyim , son iki senedi cocuk istiyoruz, 5 tane kimyasal gebelik ve son olarak da18 ocak ta dış gebelik ten ameliyat oldum. şimdi bekleme süresindeyim bnm hikayemde budur arkadaşlar.

gecmis olsun canım, doktorlar ne diyor bu durum icin? umarim saglikla dogurmakta nasip olur canım..

çok geçmiş olsun canım.stres yapma herşeyin bi vakti zamanı var.Allah ol derse herşey olur.inşallah sende enkısa zamanda annelik sevincini yaşarsın.

gecmis olsun canım, doktorlar ne diyor bu durum icin? umarim saglikla dogurmakta nasip olur canım..

cnm bende sadece pıhtılaşma sorunu bulundu başka da bi sorun yok bende de eşimde de ama kısmet değilmiş olmadı. bakalım artık nisan da korunma sürem doluyo tekrar çalışmalara baslıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…