• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

cnm bende sadece pıhtılaşma sorunu bulundu başka da bi sorun yok bende de eşimde de ama kısmet değilmiş olmadı. bakalım artık nisan da korunma sürem doluyo tekrar çalışmalara baslıcaz :16:

Allah hayırlısıyla sağlıkla bebek sahibi olmayı nasip etsin canım.

kızlar ben çıkıyorum.biraz işlerim sonra görüşürük.öptüm byyyyyyy:16::16::16::16::16:

kızlar sizi burada görünce şaşırdım.. hayırdır :26: yeni topik açma gereği niye duydunuzki?? zaten bir topiğimiz vardı herkesde yardımcı olmuştu size sohbetlerimiz keyifliydi.. yada bana öyle geliyordu.. hayırlı olsun ne deyim... herkesin tercihi tabi..

saol cnm allah isteyen herkesi aratmadan evlat sahibi yapsın. cok zormus beklemek hele de kaybetmek daha da zor. allah hepimize dayanma gücü versin arkadaslar

amin canım, insallah

zeynocum hiç sesin çıkmıyo.öğlene ne yemek yapıyosun tatlım?

canım ya, skype'tan annem aradı birden, hemen obur bilgisayara kostum, annecimle hasret giderdim biraz.. canım macintosh apple sirketinin bilgisayari, tasarimcilar kullanir genelde... bizim isletim sistemimiz PC'lerden cok farklı canım, bosver daral konu bunlar...
yemek yapmak lazım tabii... :26: o kadar halsiz hissediyorum ki bugün ... ne yapsam acba en tembelinden? annemde sordu, bilemedim, mısır ekmegi istiyo canım, bi onu yapimm, yesil mercimek ve bulgur pilavı, salat , yogurt iste olur gibi sanki di mi?

ama sen cıkmıssın tabii ben gelene kadar, olsun gelince okursun:35:
bende seni örnek alayım gidip baslayim.. baslasam mıki? ufff.... bugün yatma izni olsa bana keske, bide ustalar gelecek ayy ay ay.... :52::52:
neyse öptüm seker.......:54::54:

kızlar sizi burada görünce şaşırdım.. hayırdır :26: yeni topik açma gereği niye duydunuzki?? zaten bir topiğimiz vardı herkesde yardımcı olmuştu size sohbetlerimiz keyifliydi.. yada bana öyle geliyordu.. hayırlı olsun ne deyim... herkesin tercihi tabi..

gezhenk hg canım:16:tatlım yalnış anlaşılma olmasın lütfen biz bu topiği sizden rahatsız olduğumuz için açmadık biz herzaman arkadaşız her iki topiktede yazarız:38:

Herkese iyi haftalar güzel günler diliyorum, 4,5 yıllık evliyim , son iki senedi cocuk istiyoruz, 5 tane kimyasal gebelik ve son olarak da18 ocak ta dış gebelik ten ameliyat oldum. şimdi bekleme süresindeyim bnm hikayemde budur arkadaşlar.

canım hg aramıza :16::16:çok geçmiş olsun inş. bidaha hamiş kalırsın ve bebeğin seni bu sefer hiç bırakmaz:70:tatlım inş. tüplerine zarar vermemiştir herşey senin için çok güzel olur inş. canım:48::48::48:

Back
X