cnm bende sadece pıhtılaşma sorunu bulundu başka da bi sorun yok bende de eşimde de ama kısmet değilmiş olmadı. bakalım artık nisan da korunma sürem doluyo tekrar çalışmalara baslıcaz
Allah hayırlısıyla sağlıkla bebek sahibi olmayı nasip etsin canım.
saol cnm allah isteyen herkesi aratmadan evlat sahibi yapsın. cok zormus beklemek hele de kaybetmek daha da zor. allah hepimize dayanma gücü versin arkadaslar
saol cnm allah isteyen herkesi aratmadan evlat sahibi yapsın. cok zormus beklemek hele de kaybetmek daha da zor. allah hepimize dayanma gücü versin arkadaslar
zeynocum hiç sesin çıkmıyo.öğlene ne yemek yapıyosun tatlım?
Kızlar herkese hayırlı bi gün diliyorumnasılsınız şekerler
kızlar sizi burada görünce şaşırdım.. hayırdır :26: yeni topik açma gereği niye duydunuzki?? zaten bir topiğimiz vardı herkesde yardımcı olmuştu size sohbetlerimiz keyifliydi.. yada bana öyle geliyordu.. hayırlı olsun ne deyim... herkesin tercihi tabi..
amin cadıcım.Allah hepimizin gönlüne göre versin.veeeeee hepimiz tez vakitte böyle olalım.
ayyyyyy zelalca gelmiss..hosgeldin arkadasimmmmmmmm
ben de cikicaktim ama bosver birass daha kalabilirim sanki :26:
bu topik ve bu sene urlu gelir ins. herkeze hayili olsun ..........
bu topik ve bu sene urlu gelir ins. herkeze hayili olsun ..........
insallah canım.. hosgelmisen bacıııııııı
hb bebeğimcanım akidişim benim nasılda düşünürmüş akidişini gitmezmiş gel seni öpücem naz yapma naz yapma öpücem
oleyyyyy cadımda gelmiş hg canımkaç gündür görüşemiyoz özledim kı seni
hosbuldum canim nasilsin ???????????????
Herkese iyi haftalar güzel günler diliyorum, 4,5 yıllık evliyim , son iki senedi cocuk istiyoruz, 5 tane kimyasal gebelik ve son olarak da18 ocak ta dış gebelik ten ameliyat oldum. şimdi bekleme süresindeyim bnm hikayemde budur arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?