Sabırla Bebeğini Bekleyenler

:32::32::32::32::32::32::32::32:

:21::21::21::21::21::21::21:

çıkar büyük ihtimalle,inşallah pozitiftir

hoş geldin eda cım aramıza
leyloşum selam datlum,nassıııız?:69:

msj nı yeni gördüm kardelencim...doktora gitmek için hazırlanıyorum..kahvaltımızı yaptık teyzoşları.babamız hala yatıyor..onun kalkmasını bekliyoruz...bugün bizden duanızı esirgemeyin lütfen...:nazar::38:

saracım günaydın bebişim..hayırdır erkencisin :nazar::38:

msj nı yeni gördüm kardelencim...doktora gitmek için hazırlanıyorum..kahvaltımızı yaptık teyzoşları.babamız hala yatıyor..onun kalkmasını bekliyoruz...bugün bizden duanızı esirgemeyin lütfen...:nazar::38:

saracım günaydın bebişim..hayırdır erkencisin :nazar::38:

leylacım doktora giderken sakinliğini koru doktordan hesap soracam diye sinirlenerek bebeğini üzüp ona zarar verme.gelincede mutlaka bizede haber ver merakta bırakma bizi olurmu.senide busemizide öpüyorum.:54::54::54::54::54::54::54:

günaydın leylacım nasılsın?busemiz nasıl?

günaydın bitanem...valla buse bugün erken uyandı teyzesi..açıkmıştı..kalktım hemen kahvaltı yaptım..kahvaltı yaparken pıt pıt atıyordu hareket ediyordu yavrum...sen nasılsın saracım?:nazar::38:

günaydın bitanem...valla buse bugün erken uyandı teyzesi..açıkmıştı..kalktım hemen kahvaltı yaptım..kahvaltı yaparken pıt pıt atıyordu hareket ediyordu yavrum...sen nasılsın saracım?:nazar::38:

iyiyim canım sağol.yerim buseyi ben.hatta poposunu ısırırım onun.Allah ikinizide korusun canım.:nazar::nazar::nazar::nazar:

leylacım doktora giderken sakinliğini koru doktordan hesap soracam diye sinirlenerek bebeğini üzüp ona zarar verme.gelincede mutlaka bizede haber ver merakta bırakma bizi olurmu.senide busemizide öpüyorum.:54::54::54::54::54::54::54:

doktorun odasına girince nasıl davranırım bilmiyorum..hala umursamaz tavırları devam ederse üzerine bağıracam...kendimi hazırlamışım..ne hakları var insanı bu kadar üzmeye ya...eşimde diyor testleri doktormu yapmış sanki diyor ama oda test sonucuna bakarken yaşada baksaymış gözü körmüymüş yani dimi ama dedim bende...bakalım benimle nasıl konuşacak doktor hanım..yavrumun sağlıklı olduğuna inanıyorum ben...yaş maş hepsi yanlış yazılmış...kağıdı elime alayımda kafalarına fırlatacam onların..bu ne biçim sonuç diye...bizim kurum müdürümüzde aynı hastanede 3lü test yaptırmış..kadına senin çocuğun yüzde 100 downlu demişler..kadın gitmiş başka hastanede tekrarlamış testleri tertemiz çıkmış sonuçlar..bunların ne biçim labaratuarı var ya...müdürün oğlu cin gibi maşallah..olacak şey değil insan inanamıyor...gelince haber ederim tatlım..merakta koymam sizi inşallah...busede seni öpüyor teyzesi...:nazar::38::38:

iyiyim canım sağol.yerim buseyi ben.hatta poposunu ısırırım onun.Allah ikinizide korusun canım.:nazar::nazar::nazar::nazar:

amin canım benim...Rabbim senide korusun saracım...nurtopu gibi güzel bir melek yollasın sanada canımcım...:nazar::38:

Sabah şerifleriniz hayrolsun güzeller............:16::16::16:
sagliklı ve bol hamileli bir hafta olsun insallah:69:

amiiiiiiinn diyerekten sorumu sorayım.:9::9::9::9::9::9:

zeynepcim ben son altı gündür sabahlar ateşime bakıyodum.ama baştan beri yapmadığım için önemsemiyodum.tablo şöyle ama her gün aynı saatte değil onuda belirteyim.
36,5
36,4
36,4
36,2
36,0
36,5 bu sabah böyle çıktı.
:26::26::26::26::26:

3 yıla yakındır evliyim canım 26 yasındayım iki yıl boyunca istemedik sonra gecen haziran ayında hamile kaldım ve ögrendikten 3 gün sonra kanamam oldu düşük yaptım 4 ay sonra tekrar hamile kaldım 2,5 aylıktı kalbi durdu 1 subatta yani 20 gün önce kürtaj oldum cok üzgünüm yaşadıklarımdan dolayı için acıyo artık neden böle oluyo diorum ama allah hayırlısını versin tabiki o ol derse hersey olur...

canım benim, zor yasadıkların, okurken icim burkuldu ama unutmaki gercekten böyle hayırlısıymis, Allah sana ve cümlemize hayırlı ve saglikli evladlar nasip eder insallah...:16::16:

günaydın zeynepcim.nasılsın canım?sana bişey soracam.

günaydın sekercim:15::15: sor tabeeeee burdayım :26:

amiiiiiiinn diyerekten sorumu sorayım.:9::9::9::9::9::9:

zeynepcim ben son altı gündür sabahlar ateşime bakıyodum.ama baştan beri yapmadığım için önemsemiyodum.tablo şöyle ama her gün aynı saatte değil onuda belirteyim.
36,5
36,4
36,4
36,2
36,0
36,5 bu sabah böyle çıktı.
:26::26::26::26::26:

canım adetin kacincı günleri onlarıda yazsana, (size tablo yapmistım ya ben hani)
ya tabii ki simdi öncesi belli degil, birde senin atesin nasıldır normalde dusuk ve yüksek atesini ögrenmek lazım canım, mesala bazı kızlar böyle 36.6 lar 37 ler de giderken (yumurta catladıktan sonra) benim gibi bazıları da daha düsük atesli olabiliyor bunları saptamak lazım önce, simdi ölcmeye baslaman iyi oldu bu bize zaman kazandırır cünkü..
bu arada ates yükselmis gene 36,0 ölctügün kacinci gündü?

canım birde aynı saatte olması cok önemli, hani kalkmadıysan yataktan 15-20 dakka toleransı olsun ama bazen cok fark ettiriyor, ilginctir bazende hic fark ettirmiyor...

canım adetin kacincı günleri onlarıda yazsana, (size tablo yapmistım ya ben hani)
ya tabii ki simdi öncesi belli degil, birde senin atesin nasıldır normalde dusuk ve yüksek atesini ögrenmek lazım canım, mesala bazı kızlar böyle 36.6 lar 37 ler de giderken (yumurta catladıktan sonra) benim gibi bazıları da daha düsük atesli olabiliyor bunları saptamak lazım önce, simdi ölcmeye baslaman iyi oldu bu bize zaman kazandırır cünkü..
bu arada ates yükselmis gene 36,0 ölctügün kacinci gündü?

canım bu aydan itibaren düzenli olarak ölçüp tablo şeklinde gösterecem.36,0 olduğu gün reglin 24. günü oluyo canım.

bide ben geçen ay ölçmüştüm.o zaman ateşim 36,4 ü yukarı geçmemişti.hep 36,0 36,2 idi.bi iki seferde 36,4 olmuştu.

canım bu aydan itibaren düzenli olarak ölçüp tablo şeklinde gösterecem.36,0 olduğu gün reglin 24. günü oluyo canım.

bide ben geçen ay ölçmüştüm.o zaman ateşim 36,4 ü yukarı geçmemişti.hep 36,0 36,2 idi.bi iki seferde 36,4 olmuştu.

hmmm... ozaman bir ay düzenli olarak (AYNI SATTE) olcelim, bir bakalım atesine, doktora gitmis miydin canım sen? tedavi gördün mü yani?
(bu arada umarım hic gerek kalmaz ölcmene saracım)

Back
X