hb bitanem...hoşgeldin leylacım sağol canım
bayıldık valla...süper bir topic olmuş..tekrar hayırlı olsun bitanem...sağol canım fındığımızlabeğenmenize çok sevindim canım
tabi canııııııım,safi hürrem
sağol canım,sizlerde çok güzel yüreklisiniz maşallah
sıra sende zaaaaaaaaaaaaaaaaar
yeme zaten
çalışın tatlım çalışın...boş duranı Allah sevmez...eeeee canım sen izinde olabilirsin ama biz işçiyiz çalışmamız lazımfındığımızla seni çok öpüyorum canım
leyloşum yarın doktordan döndükten sonra bizede haber vermeyi unutma canım tamam mı?
kardelenim dönüşün muhteşem olmuş tatlım
ama ben çok safım hep bana yutturuyosunuz:78::78::78::78::78:
çıkar büyük ihtimalle,inşallah pozitiftirmeraba arkadalar ben yeni üyeyim bişey sorucam aşılamamın 13. günü yarın test yaptırsam çıkar mı ?
hoş geldin eda cım aramızatopiğiniz hayırlı olsun benide aranıza kabul ederseniz sevinirimmm....
çünkü bende sabırla bebegini bekleyenlerdenimm
ayrıca fqrmuda kullanmayı bilmiyorum sesimi duyan varsa yardım etsin
hoşbulduk kardelenn
3 yıla yakındır evliyim canım 26 yasındayım iki yıl boyunca istemedik sonra gecen haziran ayında hamile kaldım ve ögrendikten 3 gün sonra kanamam oldu düşük yaptım 4 ay sonra tekrar hamile kaldım 2,5 aylıktı kalbi durdu 1 subatta yani 20 gün önce kürtaj oldum cok üzgünüm yaşadıklarımdan dolayı için acıyo artık neden böle oluyo diorum ama allah hayırlısını versin tabiki o ol derse hersey olur...
Saracım yeni topiğin hayırlı olsun bitaneminş.bu topic uğurlu gelir sana ve tüm isteyenlere bir an önce meleklerimize kavuşuruz sonrada böyle koca göbekliler oluruz
ilk gunden dokturmussunus yeni topiniz hayirli olsun fistiklar.... ALLAH hepiniza gonlunuza gore versin .....
meraba arkadalar ben yeni üyeyim bişey sorucam aşılamamın 13. günü yarın test yaptırsam çıkar mı ?
topiğiniz hayırlı olsun benide aranıza kabul ederseniz sevinirimmm....
çünkü bende sabırla bebegini bekleyenlerdenimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?