Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Kızlar size müjdem var hamileyim şükürler olsun ki topigime bu haberi yazabildim
Saracimmmm tebrik ederim canim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin yegenimizi bak rabbim gonlune gore verdi umudu kaybetmedin sabrettin ve oldu

Canim benim gercekten cok coookk sevindim duygulandim bile rabbim mutlulugunu daim etsin opuyorum

Saracimmmm tebrik ederim canim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin yegenimizi bak rabbim gonlune gore verdi umudu kaybetmedin sabrettin ve oldu

Canim benim gercekten cok coookk sevindim duygulandim bile rabbim mutlulugunu daim etsin opuyorum

sağol canım benim sevineceğine şüphem yok sizler benim kader arkadaşlarımsınız burada neleri paylaştık birbirimizle bende sonunda bu mutluluğu yaşadım tüp bebek tedavisiyle oldu canım dördüncü denemede tuttu nihayet ama çok şükür bugünümüze

hatresi de çok merak ediyorum gelmiyo dimi artik

kızı kreşe başladığı için bütün vaktini alıyor canım dün konuştuk iyiydi hepinizi sordu selam söyledi

zamani gelince oluyo demekki sabrinin mükafatı işte Rabbim kucagina almayi da nasip etsin.amin canim

evet canım herşeyin bir vakti saati var inşallah kucağıma almakda nasip olur prensesim dualarınızı eksik etmeyin

Kızlar size müjdem var hamileyim şükürler olsun ki topigime bu haberi yazabildim

Suan ne diyeceğimi bilemiyorum tutuldum kaldım birden sevinçten
O kdr mutlu oldum ki okuyunca anlatamam halimi görmeniz lasim

Saram gözünaydin Rabbim sagsaglim kucağına almayi da nasip eylesin insaallahhhhhh hayırlısıyla

amin efsunum canım benim gönlü gibi kendiside güzel arkadaşım darısı başına inşallah tez zamanda

amin efsunum canım benim gönlü gibi kendiside güzel arkadaşım darısı başına inşallah tez zamanda

Aminnn hayırlısıyla hayırlı zamanda insaallaahhh

Efsunum sen nasılsın neler yapıyorsun

Iyiyim Allaha Şükür evimde huzurluyum
Is guc kosturmayaca devam iste canım
Sen nasılsın mercimek nasıl

gecenin bu yarısı coşmama sebep oldun saracım,maşallah.rabbim kucağına almayı nasib etsin,kendine dikkat et.çokkkkkkk sevindim inan.

gecenin bu yarısı coşmama sebep oldun saracım,maşallah.rabbim kucağına almayı nasib etsin,kendine dikkat et.çokkkkkkk sevindim inan.

Canım benim bizi en iyi biz anlıyoruz dimi iyi dilekleron icin cok tesekkur ederim canım arkadaşım sen nasılsın ahmet bebek buyurmuştur kardes dusunmuyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…