Anladim canim umarim hersey yoluna gireredacım erdemli deyim.mekanın pek önemi yok canım,bazı durumlardan rahatsızım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canim umarim hersey yoluna gireredacım erdemli deyim.mekanın pek önemi yok canım,bazı durumlardan rahatsızım.
Iyi geceler saracim gunaydib diyemedim cunku kiz temizligine basladim oda oda yapicam yoksa zor olur cocuklara bakan yok yatak odasi ve cocuk odasi bitti sira salonda aksamda misafirim vardi oyle yorgunumki sabah gorusmek uzere...Günaydın kızlar
Heeyyyyooo nerdesiniz hatunlar....
yok sara nerde canim hala beklemedeyimPrensesim bi gelmişsin bi daha yazmamisin hamile kalabildinmi
ben de iyiyim çok şükür canımSlm kizlar nasilsiniz hepinizi cok ozledim bi ara girdim hic kimse yazmiyordu iyice sessizdi topik eski neseli aktif halini ozledim valla umarim hepiniz iyisinizdir sara leyla prenses kardelen...
Ben iyiym allaha sukur oglum 4 yasina girecek kizim 2.5 baya buyuttum gibi ama ne zorluklarla kavga dovus geciniyorlar iste...bizde haberler boyle hepinizi cok seviyorum bundan sonra yazmaya calisacam sizleri gorunce cok mutlu oldum hepinizi kocaaaammmaaannn opuyorum
seni de özlemişim canim ya gördüğüme sevindimSelam kizlarrrr
Masallahhh topis senlenmis herkes bi slm vermiş bende tam ona denk gelmisim hosgelmisim
Size yeni evimde ilk günümden slm diyorum
Bende topiste yokken baya badireler atlattım
Şükürler olsun bugunumuze
Hepinizi çok özledim kızlar
Kendinize çok iyi bakin![]()
evet prenses,gerçekten tlfndan yazmak çok zor.
saracım tlfnla sosyal medya kolay oluyo,varsa bi adres ordan yazışalım,buraya çok gelemiyorum malum.
Ayrica telfoteleftelefondan yazmak baya zaman alıyor
Slm canim ben burdayim hergun bakiyorum ama kimse yok seninde cuman mubarek olsun arkadasimeda,kardelen,prenses nerdesiniz kızlar bi geldiniz bi kayboldunuz çabuk buraya gelin![]()
Benden sonra kimse yazmamis nerelerdesiniz kizlar???
Ay canim dikkat et kendine tam hastalik havasi zatenArada bakıyorum canım ama yazmaya fırsatım olmuyo bugunde heryerim ağrıyor inşallah hasta olmam